Analys till V86 Bergsåker/Solvalla 18/11 » 17 nov. | Joakim Eriksson…

Analys till V86 Bergsåker/Solvalla 18/11

Avdelning 1

5 Black and Quick jobbar ihop till sin första seger snart. Gör alltid bra lopp men lyckas inte sätta nosen först. Jag tror det kan komma nu, gärna spets och slut.

1 Mr Mah Can kan vara lite strulig i startmomentet då han stressar upp sig. Rikard Skoglund upp för första gången är plus. Med på fotot felfri.

2 Global Brexit gör alltid jobbet i alla lopp. Stark och rejäl och kan göra jobbet själv om det skulle krävas. Gillar denna årstid och aldrig varit sämre än trea.

Ranking: 5.2.1.6.3.8.7.4


Avdelning 2

7 Kaptah har varit ute i tuffa sällskap sista tiden. Stred starkt senast och lär inte vara sämre nu. Går bäst i ledningen.

5 Vikings Preacher har en enorm kapacitet i grunden. Det blir första loppet sen i maj nu så formen är ett frågetecken. Men på gamla meriter så räcker han otroligt långt här.

1 Unexpected är snabb ut och gillar verkligen ledningen där han tagit hela 3/4 segrar. En bra skräll på spetsfavoriten.

Ranking: 7.5.1.2.11.3.6.9.8.4.10.12


Avdelning 3

6 Hambo Trans har gjort det mesta rätt hela tiden. Vunnit 3/4 starter och senast den tunga vägen. Debut nu i nu regi för Goop vilket ska bli intressant. Jonathan Carre sitter upp vilket är magiskt då jag håller honom som sveriges bästa montèryttare nu.

4 On Track Piraten, älskade Piraten! Har inte fungerat nu fullt ut sista tiden. Nu debut i montè vilket ska bli otroligt roligt att se. Jag personligen tror han kommer göra väldigt bra ifrån sig, ett måste på alla lappar.

2 Galactica vann montè-SM i år och levererar fina lopp hela tiden. Klart bättre i montè än i trav tycker jag.

Ranking: 6.4.2.5.7.1.9.3.8


Avdelning 4

10 Zodiac Dany Grif gör debut för nu för Goop. Både stark och snabb och de ska bli kul att se vad den nya miljön kan göra för honom.

6 Armstrong Louis gör nu sin andra start på svensk mark. Gjorde ett helt okej lopp senast och kommer vara bättre nu. Men till 67% just nu så håller jag detta ekipage som omgångens mest överspelade. Finns flera andra med fin form som kommer prestera i loppet.

7 Bältra Selene är riktigt snabb i voltstart. Kommer gasa direkt för att hitta ner på innerspåret. Har riktigt fin fart i benen.

Ranking: 10.6.7.4.8.9.11.5.1.2.12.3


Avdelning 5

4 Groupie Doll såg helt magisk ut i Breeders Crown finalen senast. Snabb från start och trivs verkligen där. 1 seger oh 1 andraplats från spets. Jag räknar med att hon kniper tätpositionen och håller i den hela loppet.

2 Bling Bling har fått ett lopp i kroppen efter uppehåll. Det blev ingen vidare bra debut men hon kan betydligt mer. Barfota runt om på alla hovar nu vilket är ett plus.

9 Frequency Am gjorde ett bra lopp senast på V75 som fyra. Lite tätare starter nu som gynnar.

Ranking: 4.2.9.6.10.7.5.1.3.11.12.8


Avdelning 6

9 Tangen Haap är nog nästan Sveriges bästa kallblod just nu. Väldigt oöm och går från alla positioner. Det kommer siktas på rygg ledaren och sedan vänta in luckan till slut för att sedan växla om och gå iväg.

1 Roli Eld gör alltid bra lopp. Debut för Redèn nu och han kommer inte göra bort sig. Snabb från start och kommer få ledningen här. Orkar han stå emot Haapen på upploppet?

12 Vixus har visat väldigt fina fartresurser senaste tiden. Har presterat fina resultat i Finland och gynnas faktiskt av att attackera bakifrån.

Ranking: 9.1.12.4.5.11.2.3.10.8.6.7


Avdelning 7

2 From The Mine kommer hit med toppform. Snabb som attans från start och kommer få spets. Väl därifrån så han hela 12/19 segrar. Jag har svårt att se någon annan ska kunna slå honom. Speciellt när värste motståndaren Make the Mark har fått dåligt läge från spår 9. Jag bankar in From The Mine som spik på allt denna onsdag.

Ranking: 2.9.7.6.1.3.8.5.4


Avdelning 8

8 Behind Bars är obesegrad efter 5 starter. Senaste loppet så vann han joggandes och gick i mål med sparade krafter. Får Johan bara en fin start så blir de svårt för övriga.

6 Magnificent Tooma vann på enkelt sätt senast i ett billigt gäng. Gör debut nu för Redèn och Örjan i sulkyn.

4 Global Attention har sett jättefin ut vid sina segrar. Senast galopperade han bort en fin placering på V75 med massor med krafter kvar. Tål att göra jobbet själv ute i spåren och är inte alls så borta som procenten antyder.

Ranking: 8.6.4.9.5.1.3.2.12.11.7.10


DD-tips

2 - 8


Premiär för butiksandelar till V64 måndag 23 november 

Spelbolaget ATG öppnar äntligen upp för möjligheten att göra butiksandelar även till V64, miljonspelet flera dagar i veckan. Här har vi möjlighet att spela enbart för sex rätt, och vinsten blir då 2,5 gånger utdelningen på 6 rätt. Vill du ha en extra boost i vardagen, kommer Travstugans andelslag självklart att erbjuda andelar i olika storlekar och prisklasser till varje omgång, tillsammans med spännande tankar och idéer – varmt välkomna!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips