Analys till V75 Romme 27/2 » 26 feb. | - Travstugan.se
  • Hem
  • Analys till V75 Romme 27/2

Analys till V75 Romme 27/2

Avdelning 18 Tullbardine Boe satt fast senast med alla krafter kvar. Nu kommer man följa startsnabba Aras rygg för att hitta ut tidigt. Får man överta ledningen så är facit 2/2 segrar från positionen. 1 Ara är den snabbaste i starten och borde få ledningen relativt komfortabelt. 2/5 segrar från ledningen och det är inte omöjligt att de släpper. Ska ses med bra chans. 2 Shes Ready har fått de bästa tänkbara utgångsläget för henne. Hyffsat snabb från start men sitter i ett andraspår direkt vilket är ett plus. Marie behövde inte rycka några tussar senast så den extraväxeln finns att tillgå nu. Spännande utmanare.

Ranking: 8.1.2.3.4.11.12.5.7.6.9.10


Avdelning 210 Roli Eld gjorde ett fint lopp senast men fick ge sig för B.W.Rune på upploppet. Missgynnas av skor men har en riktigt hög kapacitet. 11 Belfaks vann senast med krafter kvar och kändes riktigt fin hela loppet. Distansen är bättre nu och kommer slåss om segern. 13 B.W.Rune gör bra och starka lopp mot eliten hela tiden. Ska vara favorit men på gränsen till överstreckad i ett relativt öppet lopp i mitt tycke.

Ranking: 10.11.13.3.5.7.9.12.4.8.6.2.1


Avdelning 37 Disco Volante var inte sams med banan senast. Nu lovas fin bana och dessutom ett fint spår till favoriten. Väldigt bra chans. 5 Hazard Boko vann senast i ett väldigt billigt gäng men visade ändå väldigt fin form. Jag tror att detta är en enorm utmanare till segern. 3 Zenit Brick gick det inte alls bra förut. Galopperade bort sig tyvärr och man tror att det var banan som var problemet. Ser och känns bra efteråt och kommer göra ett fint lopp. Tror han får svårt att räcka till.

Ranking: 7.5.3.11.6.4.8.2.12.1.9.10


Avdelning 45 D.Day Zet vann enkelt från spets förra gången och tog sig dit obehindrat. Gick i mål med krafter sparade och jag tror taktiken är samma denna gång. Spets och slut är min tanke helt enkelt. 12 Global Above All kan vara bästa hästen i fältet. Vann senast på övertygande sätt men läget drar verkligen ner chanserna. 3 Zeolit galopperade kort efter start senast. Tränare Jari lovordar hästen till denna start. Aldrig känts så bra som nu och gör monsterjobb hemma. Kommer bli dagens snackis under lördagen.

Ranking: 5.12.3.7.4.9.1.8.6.10.2.11


Avdelning 53 Global Undecided blir bara bättre och bättre tycker jag. Gjort fina lopp på slutet och möter överkomligt motstånd nu. Kommer laddas för ledningen där facit är 5/7 segrar samt två andraplatser. 5 Algot Zonett har även han gått bra under vintern och utvecklas hela tiden. Mäktade inte med att utmana i dödens senast utan blev knappt slagen. Med vid gardering. 4 Donners Am vann mot ett lättare motstånd senast men intrycket visade riktigt fin form. Är snabb från start och kommer få ett fint lopp i främre träffen nu.

Ranking: 3.5.4.2.12.6.9.1.7.11.8.10


Avdelning 61 Pappajonnys Ilse fick ett fint lopp i kroppen senast. Medelsnabb ut så ledningen är inte säkert. Har kapacitet att vinna. 14 Zooropa kommer med fin form. Gillar distansen och blir de bara tempo på loppet så fäller hon många till slut. 6 Smaragd Norrgård var jag besviken på senast. Jag tror att det blev för tuff öppning för henne helt enkelt. Jag tror hon kommer söka rygg och smyga med för att sedan avsluta vasst.

Ranking: 1.14.6.5.11.4.13.12.2.3.10.8.15.7.9


Avdelning 75 Oxidizer var strålande senast. Han kan öppna bra och trivs i ledningen. Upplägget kommer nog bli desamma nu, spets och slut. 7 Global Winner var fin senast vid segern. Spåret nu är inte det bästa och inte så snabb ut. Risken finns att de blir en position långt ner i kön. 11 Mas Capacity är lite svår att räkna på. Går han felfritt så är de en fin chans men risken för galopp är relativt stor. Ska med som susare.

Ranking: 5.7.11.1.6.8.2.10.4.12.3.9


Dagens-Dubbelförslag

1.4.6.11.14 - 5

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips