Analys till V75 Eskilstuna 7/11 » 6 nov. | Joakim Eriksson -…

Analys till V75 Eskilstuna 7/11

Avdelning 1

7 Dwayne Zet är van vid tufft motstånd. Kan öppna bra direkt från start och har fått ett hyffsat läge. Har inte riktigt haft det bästa flytet senaste tiden men ska ha en bra chans nu.

2 Galileo Am har inte övertygat sista tiden. Ute över en distans nu som han gillar, 5 3-0-0. Kusk och häst känner varandra väl och kommer vara med på fotot. Inte så snabbstartad men kommer få en fin position direkt.

6 Qvidjas First har bra fartresurser i benen. Gör oftast bra lopp och går alltid hela loppen. Har varit på pallen i 5/6 av de loppen över 2140V som han startat i och ska ses som skräll. Ett platsspel kanske?

Ranking: 7.2.6.8.3.10.1.4.11.12.5.9


Avdelning 2

7 Amorcer Levallo är nära ett fint staket. Men 4 raka segrar i ryggen och ett hyffsat läge så ska de väl vara en bra chans. Man kommer även rycka alla skor för första gången och även slänga på en bike för första gången. Men i och med att detta är klass2 så kommer jag måla på.

5 Deal Done Zet har gjort allting rätt i alla karriärens lopp. Inte missat pallen ännu och har 4/6 segrar. Fin form på firma Redèn/Kihlström och har dessutom ett bättre läge än favoriten.

8 Opulent Tile är min stora idè i detta öppna lopp. Han kan öppna riktigt bra bakom bilen och kommer således skaffa sig en bra position i loppet. Stark och rejäl och klarar av att göra jobbet själv om det skulle krävas. Bortglömd nu.

Ranking: 7.5.8.11.2.4.12.10.9.6.1.3


Avdelning 3

2 Mellby Free har visat alla vad hon är kapabel till. Gör aldrig ett dåligt lopp och även snabb från start. Får hon ta hand om ledningen så tror jag loppet kan vara över. En bra spik för den som vill till en hyffsad procent i nuläget.

3 Racing Brodda är en urstark dam som inte räds tuffa lopp. Gick i mål senast med finfin fart över linjen och ska inte nonchaleras vid gardering.

7 Hevin Boko vann senast Sto-SM. Slog då bland annat favoriten Mellby Free och Wild Love. Då var utgångslägena åt andra hållet men ett måste om garderar. Formen är på topp och stallet är optimistiska.

Ranking: 2.3.7.6.4.10.1.9.5.8


Avdelning 4

9 Global Winner såg smällfin ut senast vid tredjeplatsen bakom Born Unicorn och Indras Secret. Nu ser det lite lättare ut på förhand och en bra chans att ta en pallplats.

4 Gazza B.R blandar och ger en del. Har han en bra dag så kan han slå vem som helst nästan. Till denna start så drar man samtliga skor för första gången vilket är hyperintressant.

15 Pinto Bob är en häst jag gillar. Har verkligen väntat på att han ska komma ut på banan igen. Start, rejäl och ruskigt snabb till slut. Gick ett kval i slutet av oktober och visade att formen finns fortfarande kvar i kroppen. Ett bökigt läge och många att runda. Men det är iaf en häst ja inte tänker lämna utanför nånstans.

Ranking: 15.9.4.8.13.6.2.12.7.10.3.1.14.5.11


Avdelning 5

6 In Royalty Boko kommer tillbaka från Finland nu där hon radat upp fina insatser hela tiden. Formen är perfekt, Mika Forss i vagnen har bra form och även ett bra läge.

10 Fonda Boko besitter ett väldigt vasst avslut. Visade det vid segern senast. Men högt tempo på loppet så kommer han plocka ner många över upploppet.

1 Moses galopperade tyvärr senast. Nu är Örjan tillbaka i vagnen igen och det är ett plus. Trivs i ledningen men kan även vinna från andra positioner.

Ranking: 6.10.1.2.3.5.7.4.12.9.11.8


Avdelning 6

3 Vagabond Bi rusade till seger senast. Två raka segrar och det ser nog upplagt ut för en tredje. Formen är fortsatt väldigt bra och man har fått ett fint spår återigen.

2 Coogan har riktigt hög kapacitet. Varit ute och mött tuffare motstånd än detta. Riktigt snabb från start så jag tror Örjan kommer ladda direkt. Satt fast senast med alla krafter sparade.

5 Randemar R.D avslutar alltid väldigt fint. Formen är riktigt fin enligt PU och jag tror han kommer göra ännu ett fint lopp.

Ranking: 3.2.5.6.1.11.4.7.8.10.9.12


Avdelning 7

3 Esprit Sisu har verkligen tänt till hos Wäjersten. Gjort två starter och en seger. Den första starten galopperade han bort seger på upploppet tyvärr. Fint läge och kommer vara med bra i den främre träffen. Något bortglömd nu.

1 Zarenne Fas har sin styrka till slut. Kommer han bara loss från innerspåret och inte sätter sig fast så ska han återigen ha en bra chans att vinna.

9 Milligans School kan ja tycka står för klassen i gänget. Van vid klassen och vid tufft motstånd hela tiden. Bökigt läge nu men med klaff så ska han banne mig vara med på fotot långt fram.

Ranking: 3.1.9.12.6.10.2.5.4.11.7.8


DD-tips

3 (2.5.6) – 3 (1.6.9.12)

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips