Analys, spelförslag och ranking till V75 Åby » 7 aug. | Joakim…

Analys, spelförslag och ranking till V75 Åby

Avdelning 1

4 Unoicsdue Gnafa gjorde ett kanonlopp senast men räckte inte hela vägen. Fått ett bra spår nu och är snabb ut så det borde lösa sig på ett bra sätt. En riktigt fin chans bedömer Goop och jag spikar på analyssystemet Jocke Exklusiva.

Ranking: 4,1,12,9,6,2,3,5,7,11,8,10

Avdelning 2

7 Champ Lane är en riktig klassklättrare. Avväpnade samtliga på ett riktigt fint sätt senast och kunde jogga in segern i sin v75-debut. Jag tycker att motståndet är liknande denna gång och jag tror på seger även nu. Även om min gode vän på TravMagi (världens bästa statistiktjänst för trav) säger att man aldrig ska spika i ett klass2 lopp så känner jag mig trygg i att göra det denna gång.

Ranking: 7,6,11,1,4,5,9,2,3,12,8


Avdelning 3

6 Aramis Bar gjorde ett rejält och tufft lopp senast och slog de som var äldre. Läget kunde vara bättre men jag tror ändå på riktigt fin chans. Power har inte alls imponerat detta år. Bergh håller honom väldigt högt i stallet och jag hoppas och tror att det kan lossna nu snart. Ska iaf med på en garderingslapp. 4 Golden Dream M.E. blev det helt fel för senast. En kall rygg och så var loppet förstört. Han är snabb ut och borde kunna komma till ledningen för att sedan släppa till Aramis är mitt scenario. Sedan gäller det bara att hänga med för att sen kunna utnyttja open strech.

Ranking: 6,5,4,8,11,1,9,2,7,3,10


Avdelning 4

9 Anthara Bi spikade jag senast och det blev inget bra alls. Hon har iaf tagit förra loppet på ett bra sätt och fått ett okej spår, inte optimalt. Starten är avgörande, klarar hon det så tror jag hon blir svårslagen. 14 Mille Millionaire visade vart skåpet skulle stå senast vid seger i Frankrike. Gått framåt iom det loppet och kommer absolut att vara med på fotot nu. 15 Karamel Hill är en segervan dam som står väldigt tufft inne i loppet. Enligt tränare så känns det väldigt svårt att ta 20 meter på stallkompisen Anthara Bi.

Ranking: 9,14,15,6,12,11,7,4,8,5,2,3,1,10


Avdelning 5

10 Andre Ward gjorde ett riktigt drömlopp senast vid segern. Kan man göra om samma sak nu så får de andra det väldigt svårt att hänga med. Given etta. 12 Ivory di Quattro gör alltid bra lopp. Styrka och fart finns och man har alltid ett bra avslut. Jag tror kanske att de blir lite tufft från spår 12 men med lite klaff och tur så kan han utmana. 1 Randemar R.D. kommer få en riktigt fin resa hela vägen nu. De gäller att hänga med i tempot för att sedan utnyttja extrabanan över upploppet.

Ranking: 10,12,1,2,4,3,6,5,11,8,7,9


Avdelning 6

8 Zap Di Girifalco kommer med två raka v75-segrar i ryggsäcken . Spåret är som det är men ja tycker nog att de är bästa hästen i fältet. Främste utmanare är 2 Man at Work som har fått betydligt bättre läge och som alltid gör bra och starka lopp. Detta kan vara ett riktigt bra lås i omgången om man vill gå kort. Men jag spelar inte utan 1 Pastor Power! "Pastorn" fick jag senast som helt klar av tidigare nämnd TravMagi. Allt pekade på seger enligt siffrorna och jäklar vad det blev åka av över upploppet. Kan detta upprepas så kan vi fira igen. Når man ledningen nu så tänker man köra där säger Peter.

Ranking: 8,2,1,9,3,7,6,5,10,12


Avdelning 7

8 Moni Viking stoltserar med 5 raka segrar på svensk mark. Nu har man fått ett litet jobbigt spår, men på ren kapacitet så ska de vara en mycket bra chans. 3 Handsome Brad gjorde en magisk insats senast. Nu har man preppat för detta och kommer absolut vara med på fotot. 2 Cokstile har riktigt bra form. Kommer hänga med bra från början och och besitter en riktigt bra spurt. 6 Whos Who presterar bra hela tiden. Visade en sylvass avslutning senast och är en av de som ska räknas till pallen.

Ranking: 8,3,2,6,5,11,1,7,9,10,12,4

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips