Analys, ranking och spelförslag till V75 13/6 » 12 juni | Joakim…

Analys, ranking och spelförslag till V75 13/6

Denna helg har vi två fina v75 omgångar och vi börjar denna lördag på Boden.

Jag lägger mina tre olika system dessa omgångar, för att vara med så klickar du 

>>> HÄR  <<<


Avdelning 1

4 Enriko Ha ska absolut vinna detta felfritt. Vann på ett fint sätt senast och kändes enligt uppgift riktigt fint efter loppet i träningen.

10 Vaduz Wise As funkade inte alls senast i Harpers. Nu är det lättare motstånd och distansen funkar kanonbra. Stall Nurmos tycker att det skulle kunna vara en bra spik men det håller jag inte med om. En av många som kan vinna i ett öppet lopp.

1 Gordon Mearas är riktigt startsnabb och har fått ett toppspår. De vill gärna testa i spets och kommer nog dit. Utrustas med rycktussar till denna start som kan vara en bra och rolig växel.

Ranking: 4,10,1,3,7,2,5,6,8,9,11,12


Avdelning 2

13 Karamel Hill har ett av de sämsta lägena här. Kapaciteten är enorm och kan absolut vinna detta om man hittar ut tidigt. Formen är riktigt bra.

8 Indras Secret gjorde det riktigt bra trots ett uselt utgångsläge senast. Bra läge gentemot värste konkurrenten och jag tror att de står mellan dessa två ekipage. Ett vettigt lås på den lilla lappen.

Ranking: 13,8,2,15,9,4,7,10,14,11,6,12,1,5


Avdelning 3

3 Gogobet Sisu kommer med kanonform. Positiva tongångar från stallet då de tycker att detta är stallets absolut bästa häst. Gjort allting bra i träning och ett bra läge. Detta är klass2 och jag förordar ALLTID att man ska ta alla, men denna gång viker jag för det. Jag väljer att chansspika detta monster efter positiva rapporter från Haapakangas. Men jag ska tillägga att det verkligen finns motbud till spiken och många som vill vinna.

Ranking: 3,6,11,9,5,1,10,2,7,8,4,12


Avdelning 4

1 Spang Viktor vann på ett fint sätt senast från samma läge. Denna gång är det tuffare hästar på tillägg och jag tror att de kan bli svårt att vinna.

6 Rubus fick inget fäste senast på banan och levererade inte sin vanliga kapacitet. Nu blir de lite annat och stallet tror att man kommer sluta på pallen.

12 Lome Diamant går ner lite i klass till detta lopp. Gjorde det riktigt bra bakom Smedheim Solan senast. Tempotorsk då de gick på tok för sakta i loppet. Blir det ett bra tempo på tillställningen så kommer Lome vara med i vinststriden.

Ranking: 1,6,15,12,14,4,9,3,8,5,10,2,11,7,13


Avdelning 5

1 Deep Pockets hade ett dåligt läge senast så det loppet kan man glömma. Nu ett perfekt spår och ska räknas direkt. Ekipaget maxas till denna start med barfota runt om, helstängt huvudlag och bike.

5 Ribaude har knallform. Bra läge och snabb ut. Kommer utmana Pockets om ledningen. Går bra från alla olika positioner men kommer verkligen kriga om segern.

9 Tayson Bi gick ett enormt lopp senast och slog dessutom rekord. Formen är så bra som den någonsin har varit och fått två riktigt bra startryggar. Hittar man bara en bra position tidigt så kan man fälla många till slut.

Ranking: 1,5,9,6,2,12,4,8,10,7,3,11


Avdelning 6

2 Giant Shadow möter betydligt lättare motstånd nu än vad han är van vid. Detta är Goops bästa chans på hela dagen och han kör väldigt bra hästar denna dag. Spets och slut och sen är det bara vända blad. Dagens bästa spik.

Ranking: 2,4,6,3,12,11,1,8,5,7,10,9


Avdelning 7

3 Makethemark har väl inte visat sin fulla kapacitet i de senaste loppen. Gjorde det okej i kvalet till elitloppet men räckte inte ända fram. Men formen är riktigt bra och de är lite lättare lopp nu.

9 Mindyourvalue är en stridsvagn. Enormt stark och besitter även en vass avslutning. Är inte alls borta från striden nu och ska räknas.

10 Milliondollarrhyme gjorde ett klart godkänt elitlopp. Gick i mål med sparade krafter efter att han fastnat. Formkurvan pekar uppåt och man räds inte detta motstånd.

Ranking: 3,9,10,2,5,4,6,8,7,1

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips

Från kvällens tävlingar på Bollnäs har jag fastnat för kul skrällbud! Kajsa Frick selar ut och kör 9 Bally T.N. som är ny i regin.Hästen har bland ... Läs travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips