Analys och drag till V75 Rättvik » 30 juli | Joakim Eriksson -…

Analys och drag till V75 Rättvik

Avdelning 1

1 Van Gogh Z.S galopperade senast han gick barfota. Man väljer att prova igen i detta lopp. Kapacitetsmässigt så är han klart bäst, bara han sköter sig. En riktigt bra spik att inleda med och samtidigt koppla greppet direkt där många kommer gardera upp.

Bästa draget: Sandsjöns Enzo 7%


Avdelning 2

5 Jackson Avery håller jag som tipsetta. Snabb bakom bilen och ett riktigt bra läge. Gynnas av körspö. 9 Expensive är obesegrad efter två starter med Örjan i vagnen. Inte så himla bra läge och rankas ner därför. 11 Enriko Ha gjorde ett otroligt bra slutvarv senast. Styrkan finns för att utmana.

Bästa draget: 12 Global Wizard 3%

Avdelning 3

1 Heavy Sound vann årsdebuten senast på fint sätt. lär knappast vara sämre nu. Jag tänker inte slösa några streck i detta guldlopp, spik och vända blad.

Bästa draget: 5 Globalsatisfaction 5%

Avdelning 4

6 Lome Storm borde starta i en lite högre klass. Kapaciteten finns, styrkan finns och snabbheten finns. Jag tror inte att de på den bakre volten kommer hinna ifatt här. 7 Våler Nikolai är även han bra för klassen. Dessvärre så gör läget de svårt att vinna. En pallplats borde de absolut bli. 1 Mjölner Apollo kommer leda loppet länge, om det skulle häxa för.mina andra två så har han en bra chans.

Bästa drag 10 Reime Kongen 4%


Avdelning 5

11 Uncle Töll har gjort det mesta rätt i år. Aldrig missat pallen på sina 3 starter. Totalt bortglömd i detta klass2 gäng och får han bara komma ut på sista bortre så kan han blåsa förbi alla. 2 Matteo var sjuk senast så de glömmer vi. Kapacitet och kunnande för att utmana om segern. 6 Civilion är omgångens mest överstreckade favorit. Samma som senast, och de gick ju sådär.

Bästa draget: 11 Uncle Töll 3%

Avdelning 6

2 Highspirit trivs enormt bra på Rättvik. Rätt snabb ut men behöver inte ledningen. Kommer bara luckani rätt tid så plockar han ner de flesta. Totalt bortglömd!! 7 Giant Shadow var enorm sist på Eskilstuna. lär nog inte vara sämre nu, risk för vinkel från läget men löser han det så är de bra chans. 10 Man At Work ska räknas på grundkapaciteten. Galoppen senast va märklig så den glömmer vi.

Bästa draget: 2 Highspirit 3%

Avdelning 7

11 Vae Victis Club var helt lysande senast. Läget drar ner en del men Örjan lär kunna lösa det om nån kan. 6 Guillaume Boko gör bra och säkra lopp hela tiden. Relativt tufft motstånd nu men kan absolut skrällvinna med Goopen i jollen. 14 Racing Brodda gör det bra mest hela tiden. Många att runda nu och tillägg att ta in men chansen finns absolut.

Bästa draget: 6 Guillaume Boko 4%

Dagens Dubbel

2,7 - 11,6

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips