Dagens Dubbel Solvalla 19 januari » 18 jan. | Jimmie - Travstugan.se

Dagens Dubbel Solvalla 19 januari

Två svåra lopp att lösa, jag väljer att gardera med sex hästar i ett lopp och spikar den jag tror tar ledningen. Dags att hitta dagens dubbel igen på lördagarna.

Avd1: Här har jag svårt att ranka hästarna och sex hästar måste jag ha med och jag var sugen på att helgardera men jag lämnar fyra hästar utanför. Först hamnar tillslut 5 Uppohoppa som jag tror hittat formen och med Örjan i sulkyn kan man hitta rätt vägar över långdistans, 11 Erik Sting väntar på segern då man alltid går bra, 8 Baron Gift smyger och får man rätt ryggar blir man farlig. 9 Partizan Face har absolut toppform och 6 Output Pressure och 7 Västerbo Grosbois har också visat form.

Rank:  5, 11, 8, 9, 7, 6, 12, 4, 1, 2, 3, 10

Avd2: 6 Adiago Trot tror jag tar ledningen i loppet och därför hamnar man etta på rankingen, om man får svar kan det bli jobbigt men jag spikar på dagens dubbel.  3 Exclamation Mark har också visat toppform och kommer försöka svara ledningen. 2 Hawk Cliff sitter nu i andra spår och slipper gå direkt i tredje fram till dödens så denna gång kanske man kan vinna.

Rank:  6, 2, 3, 10, 12, 4, 9, 1, 7, 8, 11

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips