Dagens Dubbel Solvalla 19 januari » 18 jan. | Jimmie - Travstugan.se
Legolasbet P76 - Travstugan

Dagens Dubbel Solvalla 19 januari

Två svåra lopp att lösa, jag väljer att gardera med sex hästar i ett lopp och spikar den jag tror tar ledningen. Dags att hitta dagens dubbel igen på lördagarna.

Avd1: Här har jag svårt att ranka hästarna och sex hästar måste jag ha med och jag var sugen på att helgardera men jag lämnar fyra hästar utanför. Först hamnar tillslut 5 Uppohoppa som jag tror hittat formen och med Örjan i sulkyn kan man hitta rätt vägar över långdistans, 11 Erik Sting väntar på segern då man alltid går bra, 8 Baron Gift smyger och får man rätt ryggar blir man farlig. 9 Partizan Face har absolut toppform och 6 Output Pressure och 7 Västerbo Grosbois har också visat form.

Rank:  5, 11, 8, 9, 7, 6, 12, 4, 1, 2, 3, 10

Avd2: 6 Adiago Trot tror jag tar ledningen i loppet och därför hamnar man etta på rankingen, om man får svar kan det bli jobbigt men jag spikar på dagens dubbel.  3 Exclamation Mark har också visat toppform och kommer försöka svara ledningen. 2 Hawk Cliff sitter nu i andra spår och slipper gå direkt i tredje fram till dödens så denna gång kanske man kan vinna.

Rank:  6, 2, 3, 10, 12, 4, 9, 1, 7, 8, 11

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Klosterskogen i Skien! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips