V75-jackpot: Spikbudet är mycket bra för klassen

V75 kommer denna vecka till Årjäng och omgången kryddas av en smaskig jackpot på 49 miljoner. Vi kan se fram emot ett gäng fina lopp och självklart omgångens höjdpunkt-Årjängs stora sprinterlopp som har samlat ett riktigt fint startfält.


Mina andelar

 • V75-1

Vi börjar med ett voltstartslopp över 2140 meter där Riptide R.D. Ser ut att bli favorit. Hästen kommer med formen i topp och idel bra insatser på slutet. Här behöver man nog lite tur med löpningsförloppet för att räcka till vinst men det kan absolut gå och hästen ska vara påpassad av spelarna. 10 Strong Pepper hade inte sin bästa dag i årsdebuten senast men hästen besitter fin kapacitet och ska ses med ganska bra chans här, vann ett klass 1-försök den här dagen på Årjäng förra året. Loppet känns öppet och jag nämner 1,3,5,9 bakom.

 • V75-2

Hör har vi en favorit i 8 Erv Zet som är mycket bra för klassen och ett tänkbart spikbud. Hästen är snabb men har lottats till ett svårt läge och det skulle kunna ställa till det, ändå bra chans. Jag måste nämna 5 Nomo även om det kanske blir svårt att vinna, hästen har verkligen varit bra på slutet med två raka segrar och är anmäld barfota runt om för första gången här, pass upp!. Intressanta skrällar från bakspår kan 10 Listas Marion och 11 Himalaya Sisu vara.

 • V75-3

Silverdivisionen över 2640 meter och favorit blir 9 Upstate Face, helt i sin ordning enligt mig då mosningen av Cab Lane på Boden senast ligger färskt i minnet, Vilken prestation! Hästen har bakspår här men är tuff och tål en del jobb på vägen. 4 Born Unicorn var hur bra som helst näst senast och gjorde även ett bra lopp senast och avslutade bra men kunde inte nå segrande Sandsjöns Enzo. Det är positiva tongångar från stallet och det hängs på en amerikansk sulky till den här starten, intressant!. Bakom dessa nämner jag 6 Rotate och skrällen 8 Ivory Di Quattro som är stark och inte utan chans.

 • V75-4

Dags för kallbloden att göra upp över 2140 meter voltstart och vi har hästar utspridda över tre volter. Från 20 meters tillägg startar favoriten 10 Ulvsåsen som är en segerstaplare och har 10 segrar på 15 försök, blir min första häst men det här ser jag som ett öppet lopp och på startvolten hittar vi 4 Järvsö Malla som kan vara den tidiga ledaren och blir inte helt enkel att plocka ner isåfall. Med 40 meters tillägg står 12 Ask Major som kan sluta långt framme med rätt resa. Som skrällar nämner jag 7,8,11 där 7 Björnemyr Dennis är mest intressant från sitt springspår och barfota fram den här gången.

 • V75-5

2 Pacific Kingdom blir favorit i detta lopp vilket är helt rätt då jag är ganska säker på att hästen spetsar här och sedan blir mycket svårslagen. 3 Jacob V.S. Startgalopperade senast i voltstart men hade innan dess varit bra i två raka segrar, det krävs en maxprestation för att han ska plocka ner Pacific Kingdom i spets men hästen är tuff och inte chanslös.

 • V75-6

Diamantstoet och dessa lopp kan vara kluriga, dock inte denna gång då jag hittar omgångens bästa spik här i 8 Svecak Palema. Hästen gjorde debut för Björn Goop senast och efter tredje spår genom första sväng från spår 8 satte sig Goop lugn utvändigt om ledaren för att trycka till på sista bortre lång och lämnade sina konkurrenter över upploppet. 12 Zante Grif kan mycket och är värsta konkurrenten enligt mig.

 • V75-7

Här är spetsstriden väldigt intressant och den som tar ledningen av 3 och 4 har bra chans att avgå med segern. jag tror att 3 Missle Hill skulle kunna hålla ut 4 Click Bait och har isåfall fördel. Click Bait var riktigt bra när han vann på 10,5 över 2140 meter senast och är att räkna med även om han inte tar sig till ledningen. Tidig bakom dessa är 2 Vernissage Grif som imponerade näst senast när han vann Jämtlands stora pris. Nämner även 8 Zarenne Fas.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips