• Hem
  • Spiken får mer cash att bära

Spiken får mer cash att bära

Då var det lördag igen och dags för veckans höjdpunkt, V75. Denna vecka är det Sundbyholms travet i Eskilstuna som arrangerar och man har fått ihop en omgång som känns mycket spännande på förhand. Som jag nämnt tidigare i veckan så känns min form stigande och jag lyckades i torsdags spela in drygt 47 000kr till glada andelsköpare. Jag vill verkligen tacka er trogna följare för förtroendet ni ger mig och jag hoppas att vi får glädjas över en storvinst tillsammans snart, varför inte redan idag?. Nedan följer mina tankar om omgången, hoppas ni vill vara med.

Hvornums exklusiva

Hvornums stora

Hvornums lilla

V75-1

Stoeliten inleder omgången och favorit blir 5 Hevin Boko som ska ha bra chans att gå segrande ur det här loppet. Risken finns att det blir utvändigt om ledaren här och därför vågar jag inte spika även om hon absolut kan vinna även från den positionen. Skulle man istället bli släppt till ledningen , vilket kan bli fallet så borde loppet vara över. 6 Unique Juni med Örjan Kihlström i vagnen känns klart intressant bakom favoriten. Det här är en tuff tjej som gick i mål med krafter sparade senast och ska gå barfota runt om och med amerikansk sulky denna gång, Örjan på det, spännande. 8 Mellby Free vann Gulddivisionen senast och är väldigt bra men ska gå med skor nu och det har hon inte presterat som bäst på tidigare. 4 Racing Brodda vinner inte så ofta men får ett fint lopp denna gång och ska räknas. Måste nämna 9 Millie Millionaire som var tillbaka efter vila senast och var riktigt fin när hon vann från spets, andra förutsättningar nu men kan vara en lillskräll.

V75-2

Klass 2 känns öppet om man inte går på favoriten 3 Thats So Clever som var bra vid seger från ledningen senast. Det är fin kapacitet i hästen och det visade han inte minst när han var tvåa i ett kval till kriteriet för tre starter sedan. Hästen kan öppna bakom bilen och kommer han till ledningen blir han svårslagen. 8 Izor Sisu trodde jag en del på i ett V75-lopp senast, Voltstart då och han galopperade kort efter start och tappade lite mark, gjorde ett fullt godkänt lopp efter det. Nu är det autostart och då hänger man på den amerikanska sulkyn igen vilket är ett plus och hästen har kapacitet för att vinna det här. 10 La Verite är en stark herre som kommer med två raka segrar som är tagna på mycket bra vis från ledningen, nu är det bakspår vilket kan vara ett minus men hästen har varit så pass bra att det ska kunna gå ändå. Som skrällar vill jag nämna 4 Wish Me Magic och 6 Oskar Run.

V75-3

3 Disco Volante och 5 Brother Bill möttes senast i ett lopp som Brother Bill vann efter ett lopp utvändigt om ledaren och med Disco Volante i rygg. Disco Volante tog då in meter efter meter på Brother Bill över upploppet och med framflyttad form och spetsläge denna gång lägger jag honom överst i rankingen. 5 Brother Bill känns verkligen på gång efter senast men riskerar återigen ett lopp utvändigt om ledaren och jag inte säker på att det räcker den här gången. 2 Handsome Brad vann senast och räknas. 7 Milligans School vet man inte riktigt vart man har för dagen och gav sig väl enkelt senast, svårt vinna. Blir det tempo på loppet kommer skrällen 11 Harran Boko in i matchen.

V75-4

Här är jag inne på att spika favoriten 6 Cash And Carry som är snabb ut volten och även om det är många startsnabba så håller jag henne som knapp spetsfavorit från springspåret. Hästen har hög kapacitet för klassen och var fin vid segern senast, Från ledningen tror jag inte hon förlorar. 5 Love Eagle är en segervan häst som varit ute i kval och final av det finska derbyt. Senast vann hon enkelt från ledningen på solvalla och är värsta motbudet till favoriten. 3 Minnucci Zon vann enkelt med gott om krafter kvar senast. Hästen är snabb från start och får ett fint lopp här, inte helt omöjligt att André Eklund kan hitta till ledningen men borde isåfall släppa till favoriten. 8 Navona har gjort det mycket bra på slutet och måste räknas. Från 20 meters tillägg räknas 11 Pappajonnys Ilse som får Örjan Kihlström i vagnen och är anmäld barfota runt om.

V75-5

4 Vice Versa Diamant är nog bästa hästen men jag väljer att ranka 5 Santos De Castella först eftersom jag tror att han har goda möjligheter att ta sig till ledningen. Santos De Castella galopperade senast men gången innan tog han hand om ledningen och vann sedan enkelt med krafter kvar. Helt att lita på är han inte och han har galopperat en del tidigare även om han har skött sig bra med autostart på slutet. 4 Vice Versa Diamant har väldigt hög kapacitet och hade tre raka segrar tagna på mycket fint vis inför senast när han ”bara” blev fyra från spår 12 över kort distans på V75. Hästen har inte varit att lita på tidigare men varit stabilare och skött sig på slutet. Det kan komma att gå undan dessa två emellan och därför vill jag strecka några fler. Mest intressant tycker jag 9 Comand är. Hästen var senast ute i en Breeders Crown-semifinal där han satt fast och även om det inte var massor av krafter kvar så såg han fin ut över mål. 2 Teton Miss Annie är intressant med Björn Goop .

V75-6

Silverdivisionen känns väldigt öppen och jag är lite inne på att spika mig ur det här. 5 Bo C är en riktigt bra häst som nu har fått ett par lopp i kroppen efter lång vila. Senast kördes han fram utvändigt om ledande Admiral As med varvet till mål och höll bra till en fjärdeplats. Formen borde vara kraftigt stigande och jag tror på mycket god chans. 7 Gardner Shaw blandar och ger men har kapacitet och skulle Jörgen Westholm hitta till ledningen blir han att räkna med. 1 Dats So Cool har väldigt fin form och är snabb ur volten, intressant att se hur Stefan Persson lägger upp taktiken, räknas. 2 Svecak Palema är duktig och kan vinna men att hon ska vara favorit köper jag inte.

V75-7

En väldigt jämn bronsdivision avslutar omgången och det krävs ett gäng streck för att jag ska känna mig trygg. 4 Kurri Jari Boko gör andra starten i Björn Goops regi och får nu Goop själv i sulkyn för första gången vilket alltid är intressant. Hästen var ute i en Breeders Crown-semi senast där han blev fast med mycket krafter kvar och såg fin ut. Kan vara dags nu. 1 Global Agreement är startsnabb och har fått ett bra läge, räknas tidigt. 10 Gooner stod för en strålande insats senast när han efter ett tufft lopp blev slagen på linjen och måste räknas tidigt. 7 One Kind Of Art har spår långt ut på vingen och frågan är vart han hamnar. Hästen har iallafall tveklöst kunnande för att vara med och göra upp om segern. 3 Eros Zola flöt det inte riktigt för senast och det slutade med galopp på upploppet. Hästen hade innan den starten sex raka segrar och är högaktuell här. Jag måste nämna 11 Gogobet Sisu som blir väldigt lite streckad, att det här är en väldigt kapabel häst som har för lite pengar på sig visste jag men vad var det för prestation senast?

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips