Perfecta fyndet nästintill ospelad

Förra lördagen smällde det från alla håll och kanter och endast fem system hittade alla sju vinnarna och belönades med drygt 9 miljoner kronor. Denna vecka är det Örebro som står värd för V75-Tävlingarna och även denna lördag ser omgången svårlöst ut. Jag har gjort jobbet och hoppas ha lösningen klar. Nedan följer min analys, hoppas ni vill vara med i jakten på 7 Rätt.

Hvornums Exklusiva  Slutsåld

Hvornums stora

Hvornums lilla  Slutsåld

V75-1

I inledningen får vi se 11 Admiral As som väldigt stor favorit, helt i sin ordning och han ses med god chans om han fungerar. Det här är en häst med skyhög kapacitet men han har galopperat i tre av de sju senaste starterna och är inte helt att lita på. Här stöter man också på tufft motstånd i 3 Emoji som har fått ett bra läge och högst troligt sitter i ledningen tidigt i loppet och blir inte lätt att plocka ned. Jag tror att det står mellan dessa två men söker man en tredje häst kan man tänka på 1 Dats So Cool som jag tror spetsar initialt för att sedan släppa till Emoji och får ett fint lopp.

V75-2

Knapp favorit i klass 2 är 7 Prosecco som gör bra lopp hela tiden och var riktigt fin som tvåa senast men mötte norske Run To You då som visade sig vara alldeles för bra. Här startar man från springspår och hästen bör få en fin position, tveksamt om man kan vara med och köra om ledningen i ett första skede. Prosecco tävlade barfota runt om för första gången senast och är anmäld så igen, tidig för mig. 3 Majestic Up känns väldigt spännande. Hästens fyra senast starter har varit på V75 mot tufft motstånd där han har gjort det bra från väldigt tråkiga lägen. Nu har man äntligen ett bra läge och med förhållandevis mycket V75-Rutin borde chansen vara ganska god, min förstahäst. 6 Fighter Simoni är mycket betrodd och är nog den som tidigt tar hand om ledningen. Han kommer med tre raka segrar men stöter på betydligt tuffare motstånd nu och jag har ingen riktigt feeling för att han ska räcka. Min skräll i loppet är 8 Perfect Score Ås som mest har ägnat sig åt galopp på slutet och har inte fått visa sin kapacitet. Läget nu behöver inte vara fel och formen är god och hästen är bra för klassen, ett fynd till 3%.

V75-3

Gulddivisionen ser rivig ut denna vecka och det är många med chans. Spetsstriden står mellan 2 Mellby Free och 3 Click Bait där jag tror att det är fördel Mellby Free som just nu är favorit på strecken. Mellby Free är bra och gillar ledningen men jag har ändå svårt att köpa henne som hårt betrodd och rankar ner henne en bit. Samma gäller Click Bait som enligt min spetsanalys kryper ner i rygg på Mellby Free och därifrån måste det lösa sig. Min förstahäst är 9 Antonio Trot som inte har någon skrämmande resultatrad men formen på topp och han gillar årstiden. Senast såg han ut som en retad tiger som fastlåst med krafter kvar. Med rygg på Mellby Free från start får han en fin position och sedan biter avslutningen bra. 11 Milliondollarrhyme är bästa hästen i fältet men har ett tråkigt läge, måste räknas väldigt tidigt.

V75-4

Ungdomslopp för ston och jag plockar fram hammaren och bankar in spiken på 7 Platinum Tile. Hästen startar från innerspår på tillägg och det finns så klart en risk i att man blir fast på innerspåret men hästen är väldigt rapp i benen och jag tror att Mats E Djuse hittar ut direkt och sedan är offensiv. Hästen har svarat för starka insatser på slutet och med två strykningar av tuffa konkurrenter känns spiken given. 11 Bon Bini är bra och värst emot

V75-5

Ytterligare ett stolopp och det här är mer svårlöst. Förstastrecket till favoriten 4 Darah Bibo som är min spetsfavorit, hästen trivs ypperligt i ledningen och har vunnit 8 av elva från den positionen. 11 Svecak Palema är kanske loppets bästa häst men handikapps av ett tråkigt utgångsläge. Här tror jag att Körande Björn Goop tidigt tar sig fram utvändigt om ledaren och hästen är absolut tuff nog att vinna därifrån. 9 Zante Grif måste räknas tidigt, galopperade senast men kapacitet och form för att segerstrida finns. Loppet heter Carl-Erik Lindbloms Lopp och gissa om just Carl-Erik Lindblom är sugen att vinna med skrällen 2 Tonique, väldigt tidig för mig.

V75-6

Här kan det skrälla! Jag känner mest för 3 Mister Donald som gick ett mycket starkt slutvarv i tredjespår senast men galopperade på upploppet och det kan ha varit segern som rök där. 12 Eros Zola är segervan och kommer med hela sex raka segrar i bagaget. Hästen besitter väldigt fin kapacitet men spår 12 är aldrig enkelt och som hårt betrodd favorit är det givet för mig att fälla. Till ledningen tror jag 2 Frodo S hittar och därifrån har han väldigt fin statistik, tidig. 9 Condior har toppform och måste räknas tidigt. 10 Moses verkar trivas hos sin nya tränare Håkan K Persson och efter att ha vunnit regidebuten på bra vis har han följt upp med två fullt godkända prestationer, rolig som väldigt lite spelad. 1 Dont Be Weak har fått ett lopp i kroppen efter vila och kan vara en överraskning.

V75-7

Oviss spetsstrid i avslutningen där jag ändå är inne på att 5 Hipster Am sitter i ledningen tillslut och därför blir mitt förstastreck. Hipster Am stod för en mäktig insats senast när han trots spår 11 över kort distans kunde avgöra till ganska enkel seger. Inledningen kan kosta här och isåfall kanske bjuda in 12 Vice Versa Diamant i loppet från ett annars omöjligt läge. Vice Versa Diamant har skyhög kapacitet och från vilket annat läge som helst hade jag rankar honom etta men nu behöver han en hel del tur. 2 Hannibal Face imponerade vid segern senast och räknas tidigt. 1 Master Sånna och 4 Mateo De Reve känns lite småaktuella som lite mindre streckade.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips