• Hem
  • Jag kopplar grepp med Bojje!

Jag kopplar grepp med Bojje!

Årets andra V75-Omgång ska avgöras och det är Mantorp som arrangerar tävlingarna. Omgången ser klurig ut och framförallt är det inte helt enkelt att hitta spikarna. Jag har dock fastnat för en häst direkt i inledningen och tänker koppla grepp! 

Mina andelar hittar ni här

V75-1

Vid första anblicken ett ganska svårlöst lopp där de bästa hästarna har fått knepiga lägen. Jag har dock landat i att det borde stå mellan 7 Chestnut Bojje och 8 Champ Lane. 7 Chestnut Bojje känns verkligen gynnad av distansen och är dessutom snabb från start och skulle kunna sitta i ledningen efter en bit, väldigt svårslagen då men god chans även från andra positioner och en spik för mig.

V75-2

Här kan det bli så att jag landar i spik nr två. 9 Oskar Of Sand är en härlig individ som inte har gjort många fel på tävlingsbanan, Senast var han dock tillbaka efter vila och fick då känna på hur det känns att förlora efter att ha inlett karriären med sju raka segrar. Hästen stod ändå för en mer än godkänd comeback och ska ha gått framåt av det loppet. Motstånd saknas inte här men det kan vara så enkelt att Oskar Of Sand helt enkelt är för bra och bara vinner. Värst emot tycker jag är 7 Danilo H.B. Som vann enkelt senast efter rygg på ledaren och lucka tillslut. Han borde ha bra chans att spetsa från sitt springspår men är ingen häst jag riktigt har fastnat för och det låter dessutom som att man tycker hästen är bäst i ryggar. Bakom dessa är det öppet men jag nämner 1 Optimum Bankrobber och 10 Immigrant Am.

V75-3

6 Lucifer Lane blev het i ledningen senast men stod ändå för en mycket fin insats och höll bra till tredjeplatsen. Här blir man favorit och visst kan han vinna men någon ledning tror jag inte att det blir då 7 Disco Volante är med i loppet och bör ta hand om tätpositionen. 7 Disco Volante har inte visat sig från sin bästa sida på slutet men från ledningen är han svårslagen och blir därför min förstahäst. 4 Snowstorm Hannover har varit bra på slutet och platsar på kupongen liksom 9 Valokaja Hindö.

V75-4

Storlopp med hästarna utspridda över tre volter brukar innebära svårlösta lopp och så är fallet även denna gång. En som sticker ut lite är 5 Nikita Vrijthout som står på startvolten och var riktigt bra bakom Use Face senast och hade kunnat vara en spik här om det inte vore för galopprisken. På startvolten står även 8 Dream Of MoneyD.E som inte fick fritt senast men såg väldigt fin ut. Här har man ett lite besvärligt läge men löser det sig dyker hon upp i striden. 13 Pastorns Lady varnade jag för senast men det slog inga gnistor om henne då även om hon inte var dålig, kan inte räknas bort. 15 Florist blir en del betrodd och har varit bra men att hon bara ska kliva runt ovan nämnda hästar har jag lite svårt att se.

V75-5

Här är det verkligen öppet. Oviss spetsstrid där jag ändå landar i att 5 Bandit Frontline har bäst chans på ledningen och därför rankar jag honom först. 2 Global Virgin var smällfin senast och härifrån får hon ett fint lopp och ska räknas väldigt tidigt. 3 Claw har varit riktigt bra på slutet och måste ses med chans. Mojo Express är favorit i skrivande stund och även om jag ställer mig mycket tveksam till det så måste han naturligtvis räknas. Jag kommer att strecka så långt pengarna räcker och spelar inte utan 10 Woodbury Wine som är bortglömd just nu och är inte sämre än ovan nämnda hästar.

V75-6

Ytterligare ett öppet stolopp. Favorit blir 7 Kirsi Boko som har fin kapacitet och vann på bra vis senast. Innerspåret på tillägg kan ställa till det även om Örjan Kihlström brukar lösa det mesta och favoritskapet är befogat men garderingen likaså. 3 Its A Girl låter det väldigt positivt runt och ledningen ligger inom räckhåll, kan mycket väl vara så att hon är först över linjen här. 10 Aurora Show gillar jag och hon gick bra som tvåa senast, blir att räkna med här med senast loppet innanför västen. 5 Machi har visat takter som kan räcka långt här och skrällen kan vara 8 Solkattens Daizy som har fin form.

V75-7

På förhand ser det ut att stå mellan 2 Four Guys Dream och 4 Sweetman som båda vill åt ledningen och den av dem som kommer dit utan att det kostar alldeles för mycket måste ses med toppchans. Ovisst vem som drar det längsta strået men jag säger fördel 4. Räkna oavsett med att det kommer att gå undan från start och därmed kan 1 Innovation Love bjudas in i matchen. Senast var Innovation Love inget vidare men har han hittat tillbaka till det han visade näst senast så blir han absolut att räkna med. 5 Racing Ribb och 10 Upper Face duellerade mot varandra över upploppet senast och stod för riktigt fina prestationer båda två, räknas även här.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips