• Hem
  • Fyndet såg ut som en retad tiger senast och streckad på 4% nu?

Fyndet såg ut som en retad tiger senast och streckad på 4% nu?

V75 på Jägersro denna lördag och en härlig omgång att sätta tänderna i. Dagens höjdpunkt kommer i V75-4 där tvååringarna ska göra upp i Svensk Uppfödningslöpning och jag kan redan nu avslöja att det är där jag hittat omgångens bästa spik i jättelöftet Tetrick Wania. Nedan kan ni läsa mina tankar om omgången samt hitta länkar till mina andelar.


Hvornums Stora

Hvornums Lilla

Hvornums Exklusiva

V75-1

 9 Hannibal Face var dålig senast men har fräschats upp efter det och Kolgjinis låter mycket nöjda med hur hästen känns hemma. Näst senast var hästen överlägsen vid vinst från ledningen och jag är övertygad om att det här är hästen med högst kapacitet i fältet. Andra förutsättningar nu men sköter han sig ska han ha bra chans. 6 Black Mission tror jag sitter i ledningen tidigt och där biter han ifrån sig bra. Två raka spetsvinster på Charlottenlund innan man senast släppte ledningen på just Jägers och avslutade bra till andraplatsen bakom en mycket bra vinnare. 3 Ideaal låter det bra på från tränare Anders Pedersen och han kommer med fina insatser i ryggen. Svår att sätta in mot motståndet men räknas tidigt. 11 Twigs honor har varit bra i två starter för Goop och senast var han riktigt bra när han vann från utvändigt om ledaren. hästen är stark och rejäl och kan vinna trots läget.

V75-2

1 Nocturne Zon är startsnabb och har likt sin tränare och kusk väldigt fin form. Från spets ska hon ses med ganska goda möjligheter även om hon senast fick ge sig från spets efter att ha varit lite väll pigg, kanske släpper Lövgren här och då behövs det tur till slut. Favoriten 9 Georgia AM tycker jag blir något överstreckad. Vann senast i enklare gäng utan att glänsa och trots Goop upp nu blir hon bara en av flera för mig. 6 Afrodite Face har mest ägnat sig åt galopp på slutet men kapaciteten är hög och hon är tidig om hon sköter sig. Från Tyskland kommer 4 In Style med fina meriter. Det ser ut att vara en snabb häst det här och hon måste räknas. Bakom dessa nämner jag 11 Eight Hour och skrällen 5 Baula som får springa barfota runt om för första gången.

V75-3

1 Harran Boko tar ledningen här och jag tror att Per Nordström gärna kör där. På utsidan tror jag 5 Mindyourevalue W.F. sitter och han är tuff och kommer säkert att hålla tempot uppe. Jag är inte säker på att Harran Boko håller men som han har sett ut på slutet så ska det vara bra chans. 7 Upstate Face har gjort det riktigt bra på slutet, Inte minst i SM näst senast när han var tvåa bakom Very Kronos. Spår långt ut här och riskerar tufft lopp men måste räknas. Bakom dessa nämner jag 3 Gareth Boko.

V75-4

Svenskuppfödningslöpning och som jag avslöjade i inledningen kommer här omgångens bästa spik. 2 Tetrick Wania har inlett karriären strålande och det här är en oroligt läcker häst som ska bli spännande att följa. Här blir han väldigt hårt betrodd och det är trots allt tvååringar och allt kan hända men jag kan inte se honom förlora här om inget konstigt händer. Galopp eller sjukdom emot och även om han galopperade i sin andra start i livet så tror jag inte att det föreligger någon större risk här. Från perfekt spår 2 kan körande Riina Rekilä lägga upp det som han vill och jag tror inte att det blir spännande till slut. Skulle favoriten komma bort av någon anledning räknas 1 Sommerbrise främst.

V75-5

1 Piemonte kommer med gott rykte från Tyskland och nya tränaren Joakim Lövgren meddelar att hästen känns väldigt bra i träningen. Jag har svårt att sätta in hans startsnabbhet mot övriga i loppet och risken att han blir över från start gör att jag vill gardera. Främst med 10 Lorenzo Boko som man låter väldigt uppåt på vilket jag kan förstå då hästen har visat hög kapacitet. Han har galopperat i de två senaste starterna, Senast styrdes han ner på open strech och såg ut som en tiger när galoppen kom. Felfri här kan han vinna och är ett fynd till 4% just nu.6 Thorondor har gått från klarhet till klarhet på slutet och kommer med två raka segrar. Hästen öppnar ok och får han bara en skaplig position räknar jag med att han är med och gör upp om det.  5 Rare Magic blir hårt betrodd och ska så vara. 11 Imperias Juliette känns spännande till låg procent, barfota runt om för första gången nu.

V75-6

3 Kurri Jari Boko var det mycket surr om senast och han gjorde ett bra lopp som fyra. Det var små marginaler den gången och inte mycket som fattades för att han skulle ha tagit ledningen men istället fick han ett tufft lopp och höll riktigt bra. Den här gången tror jag att det blir ledningen och då blir han mycket svårslagen, tänkbar spik. 5 M.T.Oscar hade vilat inför senast och fick ett omöjligt lopp långt bak men avslutningen var mycket bra och han såg fin ut. Loppet i kroppen och bättre läge nu och han är tidig. 4 Global Beware skulle kunna snuva favoriten på spets och är inte helt borta. 11 Red Mile Brodde känns väldigt spännande till mycket låg procent, Amerikansk vagn igen nu. 9 Four Guys Dream kan aldrig räknas bort.

V75-7

avslutningen på omgången är något att verkligen se fram emot. 1 Sweetman var kalasfin senast när han vann på topptid från ledningen. Det här är en häst som verkligen trivs i ledningen och är inte lätt att passera när han kommer dit, vilket han ser ut att göra även här. 5 Oscar L.A. är en riktig tuffing och han tror jag vi kommer se utvändigt om Sweetman och förhoppningsvis sätta upp lite tempo. Det är inte helt osannolikt att Oscar L.A. kan brotta ner Sweetman men mest troligt bjuds 11 Rackham in i matchen och kan spurta förbi allt tillslut. 11 Rackham är en kanon som senast fick Stryk av Sweetman men stod för en Heroisk insats som tvåa efter ett tuff lopp. det bör stå emellan dessa tre men nämner även 12 Emoji och 4 Bordeux S.

Det var mina tankar om omgången. Lycka till!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips