• Hem
  • V75 Örebro: Ettan blir bortglömd men jag minns!

V75 Örebro: Ettan blir bortglömd men jag minns!

Winter burst rullar vidare och nu har det blivit Örebros tur att arrangera V75. Hittills har utdelningarna under winter burst varit minst sagt fina och jag ser potential även denna gång och har hittat ett gäng roliga som ser ut att bli lite bortglömda. Hoppas ni vill hänga med!

Glöm inte winter burst-finalen på nyårsafton med en jackpot på hela 83 miljoner💥

Ni hittar mina andelar till både Örebro och den stora jackpoten på Nyårsafton via länken nedan:

Andelarna hittar ni här

V75-1

I inledningen tror jag mest på 4 Quarcia, Snabb och tuff häst med fin form som senast var ute i ett knalltufft lopp och mötte bla Milliondollarrhyme och Milligans School och gjorde det bra. Långt ifrån det motståndet idag och chansen borde vara mycket fin. 8 Bo C. Blir jag inte klok på men på ren kapacitet är det nog bästa hästen i fältet. Tveksamma insatser och tråkigt spår gör att jag behandlar honom med försiktighet men vid gardering ska han med tidigt på lappen. 2 Niky Flax har ett lopp i kroppen efter vila och är Snabb ut, kan leda länge. Även 9 Alone måste räknas och gynnas av tempo vilket det borde kunna bli.

V75-2

En öppen spårtrappa där jag tror vi får se 3 Beamer i ledningen om han klarar starten och håller sig i rätt gångart, skulle kunna hålla hela vägen. Hästen vann senast säkert efter att ha tagit över ledningen efter en bit. 4 Listas Sirena är riktigt bra när hon sköter sig men jag litar inte på att hon gör det, tidig felfri. 7 Oliver P.Hill körs offensivt och utan strul från det dåliga läget kan han knäcka allt på sin styrka. Varningarna är många men jag väljer att lyfta fram 5 Hurricane Woodland och 9 Abbe Av Sveden.

V75-3

3 Timber lovade mycket tidigt i karriären och har nu fått ett par lopp innanför västen efter långt uppehåll och känns högaktuell här. Startsnabb och skulle det bli ledningen säljer han sig dyrt. Bakom känns 6 Humble Man hetast tätt följd av 4 Down Under som kan vara den som snuvar Timber på ledningen. 7 Edibear gör alltid bra lopp och vinner ofta. Skrällen kan 10 Immigrant Am stå för. Här kan det finnas värde i att spika och jag följer streckfördelningen innan jag bestämmer mig.


V75-4

Ett långlopp över 2640 meter med hästar utspridda över tre volter. Väldigt stor favorit i skrivande stund är 4 Digital Lucky med Örjan Kihlström men han lär sjunka en del närmare start. Senast satt han fast men kom loss på upploppet och efter att ha rett ut en trång situation såg han laddad ut i avslutningen. Innerspåret på tillägg löser nog Örjan men det ska ändå nämnas. Digital Lucky ska räknas här men någon spik är han inte för mig. 2 Feel The Benefit på startvolten tycker jag är mycket intressant. Bortsett från senast gör han bra lopp hela tiden och kan bli tuff att rå på. Från 40 meters tillägg startar 13 Global Unspoked som nu har ett lopp i kroppen efter lång vila, se upp! Nämnas måste även 10 Victor C göra och 6 Takata har skrällt förr och står perfekt inne i loppet.

V75-5

2 Summer Woodland är ingen stjärna men möter inte heller några monster. Här placerar Anton Knutsson henne i ledningen eller rygg på ledaren och jag är inne på att det kan gå vägen. 9 Lady Larissa trodde jag på senast men hon hamnade illa till och spurtade helt ok på behörigt avstånd från vinnaren, känns tidig nu. 5 Sweet Muscles vann samma lopp som Lady Larissa var med i senast efter en riktigt fin spurt. Hon känns väl hårt betrodd i skrivande stund men ska ses som en segerkandidat. 3 It Aint Me är ute efter ledningen och skulle man lyckas med det kan hon vinna. 12 Valnes Mellow ska räknas trots läget. För mig känns loppet väldigt öppet och det krävs ett gäng streck för att jag ska känna mig trygg.


V75-6

13 Pastorns Lady gillar jag och hon höll mycket tappert till andraplatsen på en lite tung bana senast. Minns när hon bara klev runt dom med liknande förutsättningar på Örebro i November och hon känns mycket spännande här, rankas etta till smaskig procent. 1 Donna Summer ledde från start till mål senast och såg fin ut. Här är det återigen läge för ledningen och visst ska hon ha chans därifrån men hon vinner inte så ofta och åker ner ett steg. 15 Crashed Eggs var med i samma lopp som Pastorns Lady senast och stod för en fin avslutning till tredjeplatsen. Hon är ingen segerstaplare men har stått för fina prestationer på slutet och hittat en ny växel, hävdar sig bra i det här sällskapet. 8 Dream Of MoneyD.E. Har visat fin kapacitet och har nu ett lopp i kroppen efter vila och ska räknas. En skräll kan 12 Digital Pro vara, det är en inte så tokig häst.

V75-7

10 Habrik Am tog jag bort på mina system senast och där stod jag med skägget i brevlådan när han vann enkelt. Jag tog lärdom av det och den här gången kommer han att få plats på mina system. Visst, han har bakspår över kort distans men jag tror att han kan få ganska bra hjälp med tempo och då stiger hans chanser. Bakspår har också 9 Master Of Zon som har en stark avslutning och fin form, Varning. Favorit i skrivande stund är 6 Billy Idol och körande Jorma Kontio lär ha siktet inställt på ledningen och skulle han komma dit utan att det kostar för mycket är kan han vinna. Jag tror dock att det är fler som vill åt den positionen och det kan komma att kosta att ta sig dit. Hygglig chans från ledningen men sårbar annars. 2 Eagle In The Sky ska ses med chans liksom 4 Biscaia.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips