E3-finaler och 60 miljoner jackpot

Efter ett par dagars oro på grund av regnovädret som drog in över Gävle står det klart att V75 kommer att köras som planerat. Jag kommer att vara på plats och är otroligt laddad inför omgången och framförallt att få se topptrav på min hemmabana live igen. Omgången kryddas av en riktigt smaskig jackpot på 60 miljoner denna lördag och känslan är att det kan bli bra betalt för alla rätt då många av loppen känns öppna och luriga.


Hvornums exklusiva

Hvornums stora

Hvornums lilla


V75-1

1 Tale of Jacks är intressant från innerspåret här, hästen är snabb ur volten och skulle kunna spetsa även om det inte är någon garanti. Senast blev Tale of Jacks inboxad direkt och fick tillslut backas ut för att sedan gå som ett skott över upploppet. Formen är mycket god och vid spets är segerchansen riktigt fin. 3 Gogobet Sisu är väldigt bra för klassen men strular ofta till det för sig, felfri är hästen att räkna med här och formen borde vara uppåtgående. Roligast bakom dessa känns 5 Showtimejackflower och 4 Dont Be Weak.

V75-2

E3 Final för hingstar och valacker och stor favorit blir 2 Francesco Zet vilket är befogat även om jag tycker att 70% i skrivande stund är lite väl mycket. Hästen är minst rutinerad i fältet med sina 5 starter men han har också vunnit 4 av dessa och ser ut som ett riktigt löfte. Här ser det ut att bli spets och därifrån ska det till en grym prestation från den som ska slå honom. 6 Felix Orlando är van vid tuffast möjliga motstånd och Per Nordström låter uppåt på sin häst, kan vinna. Måste även nämna 7 Chipper Kronos som ska gå med amerikansk vagn och barfota runt om, båda för första gången.

V75-3

Gulddivisionen känns lite svårlöst och favoriten Milliondollarrhyme är ingen jag vill hålla i handen över 2640 meter. Visst, Milliondollarrhyme vann senast på bra vis och höll sig lugn och vägen ligger väl öppen för spets här också, givetvis ska han ses med chans men jag tror att det kan hända en del i det här loppet och streckar ett gäng. Mest spänd är jag på om vi får se 6 Hachiko de Veluwes fulla potential denna gång? Hästen kom till Sverige från Finland med 10 raka segrar i bagaget men på slutet har det mest strulat. Nu är det anmält barfota runt om för första gången och det tycker jag känns väldigt spännande. 11 Heavy Sound har vunnit mesta delen av sin lopp från spets och ska nu gå bakifrån men det här är en så pass bra häst att jag tror att han kan vinna ändå. 1 Antonio Trot och 4 Coin Perdu måste även nämnas.

V75-4

Klass 2 är sträckmässigt väldigt jämnt och därför känns det skönt att jag har hittat ett väldigt bra spikbud i loppet. Jag vill gärna se värmning på 9 Santos de Castella innan jag bankar in spiken men jag vågar nästan lova seger om hästen går felfritt. Hästen har vilat från tävling i drygt två månader men här har nog Jörgen Westholm ställt i ordning ordentligt när han kommer ut på V75 direkt. Värsta motbudet 11 Upside Face har också haft problem att hålla ordning på benen men besitter hög kapacitet. 2 Sourire Frö var det positivt snack på senast och då satt hästen fast med krafter kvar, jag tror ändå att han är huvudet kortare än ovan nämnda hästar men tidig om dessa kommer bort. 4 Lefty Gun är nog den som tar ledningen men jag ser faktiskt inte honom vinna på V75 än.

V75-5

Det här loppet känns som ett riktigt getingbo men jag landade tillslut i att ge första rösten till 8 Epimetheus som jag bedömer har högst vinstchans trots läget. Jag tror att Örjan kör framåt direkt och skulle han få ta över ledningen stannar han nog där hela vägen men jag tror inte att Örjan är rädd för att ta dödens heller om det skulle behövas. 4 Perpetuate är en läcker sort som blev väl laddad senast och galopperade i första sväng. Näst senast var hästen riktigt bra när han var ensam på banan och vann enkelt på Solvalla. Hästen är inte helt stabil men nu ändrar man i huvudlaget och slår på skor bak, tidig. 9 Naheed är en snackhäst och segerstaplare men jag är inte helt såld och tror att det blir tufft att rå på ovan nämnda hästar. Bakom dessa är det väldigt jämnt men jag nämner 1 Tattoo Avenger och 2 Fighter Lady.

V75-6

E3 Final för ston och det här loppet känns riktigt spännande. Spetsstriden tror jag blir väldigt avgörande här och jag säger att det är 50/50 mellan 2 Islay Mist Sisu och 1 Bouillabaisse. Stor favorit blir 2 Islay Mist Sisu som har toppchans att vinna detta från ledningen men känns sårbar annars. 1 Bouillabaisse vann enkelt från ledningen senast och blir intressant om hon når samma position nu. Det skulle kunna bli lite kubbning här och det gynnar 10 Chatty Kronos som var fin vid segern näst senast och är under kraftig utveckling. 3 Lacille Boko har hög segerprocent och jag rankade henne etta i finalen av långa E3 där hon galopperade direkt och fick dagen förstörd. Hästen vann igen senast på bra vis och är inte chanslös här. Nämner även 9 Aint Missbehavin och 4 Florence Ima.

V75-7

Här kan det gå undan från start då det är flera riktigt snabba hästar med i loppet. 5 Chapuy borde sitta i ledningen när krutröken lagt sig och blir på det favorit vilket egentligen inte är fel, jag är dock inte jätteimponerad av hans insatser på slutet och vill gardera. 8 Eddy West har inget roligt läge men är i toppslag för dagen och vann senast sin debut i silverdivisionen från spår 7 efter en visslande avslutning. Får hästen bara en hyfsad position i loppet så kan han sänka allt. 1 Morotai Degato är startsnabb och Oskar Kylin Blom vill köra i ledningen men jag tror som sagt att det är upptaget där och Morotai Degato får nöja sig med rygg på Chapuy och därmed blir det mer chansartat men hästen har kapacitet för att vinna loppet. Ytterligare en startsnabb häst är 4 Oxidizer men jag tror att Ulf Ohlsson får ta positionen utvändigt om ledaren, hästen är tuff och ska inte avskrivas från segerdiskussionen. 10 Hell Patrol och 11 Van Gogh Z.S. Kan komma in i matchen vid utdragen körning.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips