V86-tips: Jackpott - 19 miljoner » Akilleshälen borta?


V86 från Solvalla/Åby denna onsdag och vi har en jackpot på 19 Miljoner. Förra onsdagen lyckades jag hitta alla åtta vinnare på både Hvornums stora och Hvornums lilla och jag siktar så klart på att upprepa det denna vecka. Omgången ser som vanligt när det handlar om V86 denna årstid spännande ut och jag har grävt fram några riktigt sköna skrällbud. Jag går i vanlig ordning för de stora pengarna och hoppas att ni vill hänga med.

V86-1

Favorit i inledningen blir Robert Berghs segerstaplare 1 Grant Hall som står bra till för att leda loppet länge. Det här är en stark och rejäl herre som trivs alldeles ypperligt i tätpositionen och blir inte lätt att slå därifrån. På 20 meters tillägg hittar vi värsta motbudet i 10 Rarity A.F. Som om Christoffer Eriksson träffar starten från sitt springspår kan vara framme hos favoriten tidigt i loppet. Hästen har fått en kortare tävlingspaus men kommer väl förberedd och ska ses med segerchans. 8 Loveexplosion H.C. Är Christoffer Erikssons andra häst i loppet och måste räknas även han. Min skräll i loppet är 11 La Plus Belle som återkom efter lång vila senast och gjorde det bra som trea, ska ha gått framåt rejält med loppet i kroppen och känns inte helt borta här.

V86-2

Jag vill gärna se en värmning innan jag tar det definitiva beslutet men just nu känns 4 Akilles Face som omgångens bästa spik. Hästen har skyhög kapacitet men har haft svårt att hålla reda på benen. Nu tror man från stall Kolgjini att man har kommit tillrätta med problemen och felfri ser jag ingen som kan utmana i detta loppet. Akilles Face var överlägsen vid segern senast och gav en fingervisning av vad vi kan vänta oss om han fortsätter att sköta sig. Bakom räknas 2 Lovely Concord som är under fin utveckling tidigt. 5 White Walker känns något överstreckad i nuläget trots att det handlar om en segervan häst som vunnit fem av sju. Hästen startar naturligtvis med chans men jag får inte skrämselhicka av den senaste insatsen trots att hästen vann. Vid vidare gardering kan man tänka på 6 L.L.Pod Primo och 7 Vinci Nice.

V86-3

Här får vi stifta bekantskap med 5 Hipster K. Som gör debut i Sverige efter att ha vilat från tävling en längre tid. Hästen har tävlat i USA och stoltserar med tre segrar på lika många försök. Tränare Björn Norén meddelar att hästen är bra i ordning och det kan vara så enkelt att han bara är bäst här. Jag tycker dock det är svårt att sätta in honom i här och provar att gardera. Mest spännande emot tycker jag att 6 La Sassicaia är. Robert Berghs häst är bra för klassen men det behöver stämma lite från läget då hon inte är någon blixt från start. 1 Thai Sansa har läge för en fin smygresa och räknas även hon. 3 Namaste var sjuk senast vilket förklarar den bleka prestationen, hästen är bra och skulle kunna överraska här.

V86-4

Svårlöst lopp där jag tippar 4 Rocket Boy som jag tror kan köra sig till ledningen och väl där är det inte säkert att någon kan utmana. Det här hade kunnat vara en tänkbar spik men med tanke på att hästen har pausat i någon månad vill jag gardera. 6 Thorondor stod för en stark insats senast när han kunde vinna trots ett lopp utvändigt om ledaren och han utmanar min etta här. 11 Broadway Oro känns väldigt intressant med offensive Ole Johan Östre och kommer med två raka segrar. Susanne Richter som tränar hästen har fin form på stallet och det är inte omöjligt att statistiken förbättras här. 7 Carelya galopperar ofta och senast blev det startgalopp men hon gick bra efteråt och tränar fint, kan vara värd en varning.

V86-5

3 Matchpoint Pellini blir favorit här och visst kan han vinna men jag är inte övertygad och säger syn. Högst kapacitet har 15 Lucky Guy Boko men han är tre år och har dessutom ett jobbigt läge. Hästen har i stort sett gjort allt rätt hittills och hittar Jocke Lövgren rätt väg fram blir han inte lätt att stå emot. 4 Lampard har tagit två raka segrar från ledningen på bra vis och räknas tidigt. Skrälla kan 9 Bold knick eller 13 Encru Cloc göra.

V86-6

6 Felicia Zet tog sin första seger senast och gjorde det utan att behöva visa hela verktygslådan. Risken är att hon får ledningen här också och att Örjan Kihlström får styra och ställa där framme. Kan bli första barfota runt om den här gången. Det finns ändå några intressanta motbud som jag vill betala för. 10 Swept Wing var riktigt bra senast när hon vann från spår 11 och känns på gång. Skulle det bli tempo på tillställningen biter hennes spurt bra. 2 Global Courtesy har fin form och bra läge, Skräll. 8 Roubine har ett tråkigt läge men behöver inte vara helt borta.

V86-7

Favoriten 2 Garden Leave var riktigt bra senast när hon snabbt tog hand om ledningen och sedan åkte ifrån sina konkurrenter över upploppet. Nu stöter hon på tuffare motstånd och även fast det är läge för ledningen är hon ingen självklar vinnare för mig. Jag tippar faktiskt 4 Nocturne Zon före favoriten då denne har varit riktigt bra på slutet. Senast var hon ute mot stenhårt motstånd i en semifinal till Breeders Crown och gjorde det bra, enklare nu och bra segerchans. 7 Lillianes Love måste jag bara nämna som skräll, gick bra som tvåa senast och med lite tur denna gång kan det gå.

V86-8

Spårtrappa med 13 hästar avslutar omgången och favorit blir 12 Trumpie. Det här är en riktig tuffing som inte var som bäst senast och har pausat efter det. Nu blir det barfota runt om vilket är optimalt och han måste ses med goda segermöjligheter. 4 Västerbo Flashdance var fin vid segern senast och har läge för ledningen här, tidig. 13 Devs Definitif vinner inte så ofta men formen är på topp och hästen har varit bra på slutet, räknas. Nämner även 5 Cena som lite streckad.

Mina andelsspel inför kvällen: 


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips