Spela på ATG Tillsammans
Medel

Spela på ATG Tillsammans

Det roligaste som finns är att vinna tillsammans. På ATG Tillsammans kan du skapa ett lag och spela tillsammans med nära och kära utan allt krångel med betalningar. Du kan också gå med i ett befintligt lag. Travstugan har ett stort ombudslag med tusentals medlemmar och där kan du köpa andelar av våra duktiga spelläggare. Nedan kan du läsa hur ATG Tillsammans fungerar.

Atg Tillsammans guide

Via ATG Tillsammans kan du spela på V75 och V86 tillsammans med andra utan krångel med betalningar. För att spela måste du vara medlem hos ATG.

Fler och fler vill spela tillsammans med andra. Fördelen med att spela i lag på ATG Tillsammans är ökade vinstchanser. Desto större kuponger som lämnas in desto större är chansen att vinna. På ATG Tillsammans kan du välja mellan att skapa ett eget lag eller gå med i ett befintligt. När du skapar ett lag kan du välja om laget ska vara öppet för alla eller exklusivt för några utvalda.

Det första du behöver göra är att öppna konto hos ATG. Du kan göra det på antingen ATG eller på ATG Tillsammans. När du loggat in hittar du en lista med dina lag. Här finns även möjlighet att hitta och skapa lag. ATG tillåter att du är med i upp till 45 lag. Vilket alternativ som är bäst beror på hur stort inflytande du vill ha. Som nybörjare kan du med fördel gå med i andras lag.

Skapa Lag På ATG Tillsammans

Som lagkapten är det en del att hålla koll på. Du bestämmer om laget ska spela på V75, V86 eller både och. Du väljer det under ”Laginställningar”. Där kan du även 1) byta lagkapten, 2) välja lagbild och 3) välja hemort. Under ”Laginställningar” bestämmer du även om laget ska vara öppet, slutet eller privat, vem som får bjuda in till laget samt om filinlämning ska tillåtas.

Inför varje omgång är det lagkaptenen – i det här fallet du – som aktiverar omgången. Innan dess är det inte möjligt för övriga medlemmar att köpa sina andelar. När omgången aktiveras bestämmer du även deadline, metod för inlämning, andelspris, max andelar per person samt registrerar hur många andelar du vill köpa. Det är inte så krångligt som det kanske låter.

När du är inne i ett lag som du har skapat kan du – förutom att aktivera omgången – välja spelläggare, föranmäla dig till kommande omgångar samt se namnen och eventuella profilbilder på alla lagmedlemmar. Du kan också skicka e-post till medlemmar – perfekt om du behöver påminna dem om att köpa en andel – samt bjuda in eller utesluta medlemmar.

Varje lag har dessutom en chattfunktion. Här kan medlemmar diskutera både spikar och drag inför varje omgång. Det är en utmärkt funktion som är kärnan i ATG Tillsammans. Tanken är att alla medlemmar ska känna sig delaktiga och verkligen spela på V75 och V86 tillsammans. Utan chattfunktionen är det inte säkert att ATG Tillsammans blivit den succé som den faktiskt blivit.

Frågor och svar

Vem är lagkapten?

Han eller hon som grundat Tillsammans-laget.

Vem är spelläggare?

Lagkaptenen bestämmer vem som är spelläggare. Lagkaptenen kan göra ett rullande schema om han eller hon så vill.

Vad innebär lagmedlem?

En spelare som är medlem i ett lag. Spelare kan vara medlem i upp till 45 lag.

Vad innebär lagkassa?

Lagkassan är det spelkonto laget förfogar över. Den töms efter varje omgång. Eventuella vinster och överskott utbetalas per automatik. Vinster utbetalas bara till spelare som deltog i omgången.

Vad innebär föranmälan?

Du kan föranmäla att du vill vara med i kommande omgångar. På så sätt riskerar du inte missa en omgång. Du bestämmer själv antal omgångar du vill anmäla dig till och vilken din maxinsats är.

Hur många medlemmar kan man vara i ett Tillsammans-lag?

Upp till 50 medlemmar med undantag för ombudslag - till exempel Travstugans ombudslag med över 5 000 medlemmar.

Vad innebär ombudslag?

Runt om i landet finns ombud – butiker och kiosker – som säljer andelsspel. Många ombud har beslutat kopplat upp sig till ATG Tillsammans. Det innebär att ombuden kan sälja andelsspel online. Travstugan samarbetar till exempel med Direkten Ryds Spel O Tobak, ett ombud i Linköping.

Vilka spelformer kan man spela på ATG Tillsammans?

Du kan spela på V75 och V86.

Går det att spela reducerade system?

Ja, om lagkaptenen godkänner filspel under ”Laginställningar”.

Hur blir mitt lag synligt under ”Hitta lag”?

Laget blir synligt under ”Hitta lag” så fort lagkaptenen ändrat lagstatus till antingen ”Slutet” eller ”Öppet” under ”Laginställningar”.

Vad innebär vinsttrend?

Vinsttrenden presenteras i form av prickar. Grön prick betyder att laget vunnit, röd prick att laget inte vunnit och grå prick att laget inte spelade.

Kan jag se om det finns ansökningar till mitt lag?

Absolut! Du hittar eventuella ansökningar under ”Medlemmar” på lagsidan.

Dela inlägg

Kommentera