• Hem
  • V86 Solvalla/Åby 12 september

V86 Solvalla/Åby 12 september

Superjackpott denna onsdag, nu har vi haft två onsdagar i rad utan någon med 8 rätt. Vilket gett oss denna jackpott på 20 mkr, så är det någon gång vi ska ha alla rätt så är det ikväll. Jag går med två spikar som båda återkommer efter lite vila, och två lopp med heltäckt där de riktiga skrällarna ska landa. Denna vecka ansvarar jag också för vår andel Barncancerfonden, där vi skänker vår provision till kampen mot barncancern. Så in och köp era andelar.

V86-1, 2140m auto

Vi inleder med ett trevligt försök i Diamantstoet, här tycker jag att två hästar sticker ut och streckar dessa två. Förstahäst för mig är 11 CHEERFUL RIVNER som var ute på en opassande startmetod senast och fick trafikproblem på vägen, men spurtade bra på upploppet. Tycker mig se mycket bra saker i henne och hon kan vinna trots läget. 3 TAHITI LADY har jag sett i lopparkivet och hon ser ut som en riktig häst, lägger mycket mar under sig och får hon ledningen så kan hon bli svår att nå.

Ranking: 11,3

V86-2, 2140m auto

I avd 2 kommer mitt första heltäckta lopp, i lärlingsloppet så är det öppet värre och jag streckar alla 11 och går vidare.

Ranking: 7,12,11,3,1,2

V86-3, 2140m auto

Fyraåringslopp för ston, endast sju hästar startar och här streckar jag två st. 1 TOPSPIN vann enkelt i årsdebuten och har läge för ledningen igen. Kan även vinna från rygg på ledaren och open strech. Gillade intrycket på 3 YAGANSHI senast, travar inte helt klockrent men ser ut att ha styrka iaf, hoppas Veijo kör offensivt här. Jag ratar favoriten 6 DARLING HARBOUR som jag hoppas inte får ett enkelt lopp.

Ranking: 1,3

V86-4, 2140m auto

Treåringslopp, lågklassigt, för mig ett lopp där man bör ta så många som möjligt. Jag streckar således alla och hoppas att favoriten 4 JAS bränner av.

Ranking: 1,8,7,6,4,10

V86-5, 3140m volt

Stayerlopp över 3140m voltstart, om Flemming verkligen är intresserad av att vinna kvällens lopp så kan man spika 12 VICTORY KÅSGÅRD. Det vet man dock aldrig med Flemming, framför allt inte 2 veckor innan finalerna på Solvalla. Håll utkik vilken balans etc som favoriten ska gå med. Bakom nr 12 så känns 2 MARTIN DE BOS hetast, han räckte inte till i ett Derbykval senast men enklare emot nu. 3 VENTO ORO verkar ha rätt inställning till tävling och är vädligt lite streckad. Jag varnade för 1 VAGABOND VIK i förra starten på V75 men då hoppade han bort sig. Jag släpper han inte än.

Ranking: 12,2,3,1,4

V86-6, 2140m volt

Ojämn kvalité i avd 6, bara tre hästar som är streckade och där 7 JAIRO är storfavorit. Han återkommer efter vila och lär inte vara på topp ikväll. Jag tar ställning för 4 GLOBAL TRUST som är en riktigt bra häst, åter efter kastration mm. Jag hoppas Jorma kör till spets och stannar där.

Ranking: 4

V86-7, 2140m auto

Fina ston gör upp i sjunde avdelningen, där Peter Untersteiners duo 2 SWISH LANE och 8 KASH BRODDA återkommer efter en liten paus. 11 DEAR FRIEND har dokumenterad form, jag väljer dock att gå på att 8 KASH BRODDA kommer vara före nr 11 från start och därmed få bestämma tempot. 3 FIREWIRE har inte lopp i kroppen så hon borde vara intresserad av rygg på 8 KASH BRODDA.

Ranking: 8

V86-8, 2140m auto

Nu ska pengarna fördelas och i detta fyraåringslopp så finns flera V75 hästar med. Jag streckar 2 LEADER BRODDE som har chans till spets, 5 HARRINGTON som är bra och får en fin resa, 9 GLOBAL UNPROTECTED på grundkapacitet och 11 LOGO LIGHT på dokumenterad form.

Ranking: 5,2,9,11

Lycka till på liret!!!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Fortsatt jakt, nu i huvudstaden! Ibland tänker man rätt men det blir fel, å ibland tänk man helt enkelt ba fel! Skönt det finns nya chanser redan ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan. V75-1 5 Vikens ... Läs travtips

Solvalla tar hand om V75 och ännu en gång känns det som svårlösta lopp, det var någon jag samtalade med som sa att under vintern brukar det vara några ... Läs travtips

Äntligen lördag med V75-omgång och revansch!Ja det gick ju inte alls som tänkt senast, men borstade av mig snabbt och började fokusera på morgondagens ... Läs travtips

Hej på er alla! Vilken trevlig omgång vi har framför oss. En omgång som jag tror kommer betala bra och där det krävs mycket analyserande för att ... Läs travtips

Två svåra lopp att lösa, jag väljer att gardera med sex hästar i ett lopp och spikar den jag tror tar ledningen. Dags att hitta dagens dubbel igen på ... Läs travtips