• Hem
  • V75 Hagmyren 15 september

V75 Hagmyren 15 september

Hudiksvall/Hagmyren är värd för lördagens V75 omgång, en förfest inför söndagens Trotting Masters på Östersund. Inflationen i V75 fortsätter…. Lördagens omgång tycker jag ser klurig ut, saknas givna spikar och vissa favoriter känns väldigt sårbara. Jag kommer spela för stora pengar, så mina system är inget för fegisar. In och köp andelar på Travstugans ATG-tillsammans sida och glöm inte vårt stöd till Barncancerfonden.

V75-1, 2140m volt

Lägsta klassen inleder lördagens omgång, men flera fina hästar ska göra upp direkt i avd 1. Här har jag en chansspik i 2 HUNGARIAN HOTWAX som jag blivit imponerad av i de senaste starterna. Framför allt sist när han fick öppna tufft från start men ändå höll hela vägen in i mål på en bra tid. Jag hoppas Kaj kör till spets och stannar där in i mål.

Ranking: 2

V75-2, 2640m volt

Rolig proposition i avd 2, 15 st ston över lång distans och voltstart. Jämnt på strecken här och loppet är svårt att bena ut, favoriterna 2 AMANDA ROSE, 8 DEALWITHAKISS och 10 AMALIA CASH är bra och ska med på lappen. Vill dock varna för två andra hästar, 14 ELLIEANN som alltid gör bra lopp och sen rysaren 1 SISTER MORPHINE som har ett bra läge och satt fast senast mot bra hästar. Stormvarning.

Ranking: 1,8,10,2,14,13

V75-3, 1640m auto

Efter strykningen av 10 MARVELOUS så spikar jag 2 YANKEE BOY, han har stött på årsgångtoppen och tuffa V75 lopp hela sommaren, ofta med usla utgånglägen. Nu är spåret bra och distansen passar, hoppas Kim Eriksson svarar ut samtliga från start och kör där hela vägen.

Ranking: 2

V75-4, 2140m volt

Ett fint och jämnt kallblodslopp i avd 4, med många vinnaraspiranter. Jag streckar många hästar på systemet och vill varna för 3 HÖVDING JAROS och 13 VILL SOLEN.

Ranking: 12,3,13,14,15,2

V75-5, 2140m auto

Omgångens största favorit blir 3 ANTONIO TABAC som vunnit två raka lopp i silver, från bakspår dessutom. Då har han varit nästa ospelad, nu blir han stor favorit. Alltid varning på sådana djur, framför allt när dem är klara för finalen om 2 v. 4 VÄSTERBO GROSBOIS utmanar favoriten om spetsen, hoppas på stenhård körning så att min vinnare 8 MONI VIKING gynnas. Han är på väg upp i karriären.

Ranking: 8,3,4,2

V75-6, 1640m auto

Streckar två st hästar i gulddivisionen, jag hoppas att 1 CHARRUA FORLAN håller ledningen och svarar ut bland annat favoriten 2 VOLSTEAD. Iom det scenariot så plockas favoriten bort på systemet, ryggen på nr 2 har 9 GLOBALSATISFACTION som kommer få en fin resa. Han satt fast i sin gulddebut senast och är mitt förstastreck i loppet.

Ranking: 9,1

V75-7, 2640m auto

Mitt stora drag i sista avd blev tyvärr struken under veckan, 9 ORDER BY HEAVEN. Jag har istället funnit tre st hästar som jag vill betala för. 5 BORN UNICORN är det roliga draget i loppet, har gått bra men inte fått vinna. Näst senast var han fyra i ett derbykval och jag tycker att motståndet ser överkomligt ut på lördag. 1 LOOKING SUPERB är en fin häst från Norge men tyvärr är innerspåret inte det bästa för honom. Kommer han ut så kan han vinna. 6 FLASH HAMMERING tror jag kommer laddas mot spets och han ska inte nonchaleras.

Ranking: 5,1,6

Ormens oslagbare: Avd 1 nr 2 Hungarian Hotwax

Ormens oväntade: Avd 2 nr 1 Sister Morphine

Lycka till på liret!!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll riktas blickarna mot Åby där vi i montéloppet bland annat får se Blue Snapper gå mot ny seger. V64-1Jag tycker 3 Whipped Eggs trots allt höll ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips