Känslan att kunna dela med sig av 120 000 på en vecka.

Jag har haft väldig mycket att göra senaste veckan med jobbet men travet finns där. Tiden att försöka hinna slänga iväg ett roligt speltips känns svårt att slänga iväg det i sista minuten, fast jag kommer försöka se om jag hinner med detta framöver när jag kommer hem och kidsen har lagt sig.
Ofta vill jag kunna ge mina tips en bra stund tidigare men som många av oss som spelar får man alltid något roligt tips bara några minuter innan spelstopp och man kanske ändrar om sina ideér.

Men går vi upp till rubriken så kan jag bara säga gud va kul det var att kunna dela ett par vinster förra veckan då det kändes som allt satt. 

V75 Finland Vermo satt med en vinst på 11694kr och V5an satt till 7895kr.
 När man minst trodde det så kommer onsdagen.
Jag sitter och meckar lite med ett andelsspel på tillsammans får ihop ett stort och trevligt system där vår fina Nuncio skulle springa som jag faktiskt trodde skulle göra ett kanonlopp, men på sidolappen väljer jag låsa med Västerboo Highflyer och spikar Casanova Sisu och Vesterpool Gladiator sen får Harry lösa resten av biffen så här kan jag inte ta alla äran till vinsten tyvärr, då Harry valde att ta med jätteskrällen i sista med Kontio - Temple of Dreams. Minns hur sista 500m när jag lägger mig i sängen. Ligger och kollar på radarn som visar vart mina hästar är och jag ser 11an ligga tredje invändigt och Dennis De Castella manglar ner från dödens där jag ligger och svär över hur jäkla dåligt Harry har spelat, men så kommer luckan i sista sväng och Kontio kommer flygandes längst ut. DEN känslan alltså, wow. Denna onsdagen spelade vi in 65859kr som gav oss 1496kr per andel som kostade från början 50kr. Saken är, Spik-Harry kosta oss bara 100kr och på vårt stora system fick vi tyvärr bara 6 rätt.

Sen kommer Lördagen, finalerna
Redan efter uttagningarna skrek jag - Cash Crowe blir drottningen och Donato E. var ett monster från dödens nästnästa mot fina Mingo. Så spikarna kändes egentligen klara men sen kommer frågan ville man spika med 2 spikar rakt efter varandra? 
Efter suttit med massa stora system, så kände jag bara - nej alltså jag måste dra ihop en sista minuten lapp också på tillsammans. Där jag väljer att spika dem två första loppen på de två hästarna jag verkligen skrek om där efter målade vi på vår lilla lapp och ja måste faktiskt tacka tv för tipsen och intervjun i sista med Bergh när dem säger vi kör all in med Diamanten med jänkare, barfota och rubbet. Kollar snabbt i lopparkivet och ser hur han gick i uttagningen i ett tufft tempo i dödens på Dominanion Beach så jag tar med den på lappen och hur den gick på upploppet måste man bara se i arkivet, zick zag under hela upploppet. Snyggt Christoffer Eriksson som körde och grattis till Bergh som tränare, och åter – jag anser att Berghs hästar går så mycket bättre när de anställer dessa catchdrivers på hästarna.

Och där satt vi med en vinst på 34 418kr / 1229kr per andel som kostade oss bara 20kr per andel och systemet gick på 525kr. 
Nej alltså, jag ska verkligen inte klaga när hästarna springer så som man vill att dem ska göra. Detta med trav, vilken glädje att kunna dela detta med folk. Trav är en gemenskap och alla ska få vara med, jag lägger hellre 30kr på ett andelsspel än att jag köper en trisslott.
Ja ni får ursäkta lite med skryt inlägget men att kunna hjälpa någon att få in lite extra i plånboken är så jäkla kul.


Dela inlägg:

Kommentera inlägg