Känslan att kunna dela med sig av 120 000 på en vecka.

Jag har haft väldig mycket att göra senaste veckan med jobbet men travet finns där. Tiden att försöka hinna slänga iväg ett roligt speltips känns svårt att slänga iväg det i sista minuten, fast jag kommer försöka se om jag hinner med detta framöver när jag kommer hem och kidsen har lagt sig.
Ofta vill jag kunna ge mina tips en bra stund tidigare men som många av oss som spelar får man alltid något roligt tips bara några minuter innan spelstopp och man kanske ändrar om sina ideér.

Men går vi upp till rubriken så kan jag bara säga gud va kul det var att kunna dela ett par vinster förra veckan då det kändes som allt satt. 

V75 Finland Vermo satt med en vinst på 11694kr och V5an satt till 7895kr.
 När man minst trodde det så kommer onsdagen.
Jag sitter och meckar lite med ett andelsspel på tillsammans får ihop ett stort och trevligt system där vår fina Nuncio skulle springa som jag faktiskt trodde skulle göra ett kanonlopp, men på sidolappen väljer jag låsa med Västerboo Highflyer och spikar Casanova Sisu och Vesterpool Gladiator sen får Harry lösa resten av biffen så här kan jag inte ta alla äran till vinsten tyvärr, då Harry valde att ta med jätteskrällen i sista med Kontio - Temple of Dreams. Minns hur sista 500m när jag lägger mig i sängen. Ligger och kollar på radarn som visar vart mina hästar är och jag ser 11an ligga tredje invändigt och Dennis De Castella manglar ner från dödens där jag ligger och svär över hur jäkla dåligt Harry har spelat, men så kommer luckan i sista sväng och Kontio kommer flygandes längst ut. DEN känslan alltså, wow. Denna onsdagen spelade vi in 65859kr som gav oss 1496kr per andel som kostade från början 50kr. Saken är, Spik-Harry kosta oss bara 100kr och på vårt stora system fick vi tyvärr bara 6 rätt.

Sen kommer Lördagen, finalerna
Redan efter uttagningarna skrek jag - Cash Crowe blir drottningen och Donato E. var ett monster från dödens nästnästa mot fina Mingo. Så spikarna kändes egentligen klara men sen kommer frågan ville man spika med 2 spikar rakt efter varandra? 
Efter suttit med massa stora system, så kände jag bara - nej alltså jag måste dra ihop en sista minuten lapp också på tillsammans. Där jag väljer att spika dem två första loppen på de två hästarna jag verkligen skrek om där efter målade vi på vår lilla lapp och ja måste faktiskt tacka tv för tipsen och intervjun i sista med Bergh när dem säger vi kör all in med Diamanten med jänkare, barfota och rubbet. Kollar snabbt i lopparkivet och ser hur han gick i uttagningen i ett tufft tempo i dödens på Dominanion Beach så jag tar med den på lappen och hur den gick på upploppet måste man bara se i arkivet, zick zag under hela upploppet. Snyggt Christoffer Eriksson som körde och grattis till Bergh som tränare, och åter – jag anser att Berghs hästar går så mycket bättre när de anställer dessa catchdrivers på hästarna.

Och där satt vi med en vinst på 34 418kr / 1229kr per andel som kostade oss bara 20kr per andel och systemet gick på 525kr. 
Nej alltså, jag ska verkligen inte klaga när hästarna springer så som man vill att dem ska göra. Detta med trav, vilken glädje att kunna dela detta med folk. Trav är en gemenskap och alla ska få vara med, jag lägger hellre 30kr på ett andelsspel än att jag köper en trisslott.
Ja ni får ursäkta lite med skryt inlägget men att kunna hjälpa någon att få in lite extra i plånboken är så jäkla kul.


Dela inlägg:

Slutsummering och gåshudstankar

Summera lite ang olympiatravet nu när man var på plats och såg lite. 

Avdelning 1.  

Barkevious Mingo, oj. Alltså vart ska man börja skriva om denna fina hästen och dennes utveckling.. För ett par omgångar sedan sa jag att detta kunde mycket väl vara nya BBS Sugarlight utvecklingen. Det har bara pekat rakt upp och det är verkligen kul att följa sagan omkring Mingo! Annars känner jag att detta loppet inte gav så mycket för mig och Mingos uppvisning var en fröjd. Avdelning 2. Ett lopp som man kände att här smäller det, favoriten en norsk häst som kommer och blir favorit som kändes tack var sitt namn "B.R" men det var bara att leta efter en eller alla. Vinnaren med facit i handen var ju given, Quiz Töll. Då detta fina 5åriga sto varit ute på rikstoto innan eller svarat för grymma avslutningar. 

Avdelning 3.

Folket börja skrika om Trot Kronos som även blev favorit i detta loppet, men då hästen har tappat travet flera gånger över upploppet så kändes det som att strecken krävdes. Bravo Navaronne var väldigt tidig för mig och jag blev imponerad över sättet som den ser ut och jag tror familjen Kolgjini kommer få väldigt kul med denna. Harpers kanske i slutet på maj? Men vinnaren från Norge, jag ska vara helt ärlig. Jag visste inte mycket om denna hästen, den hade bra tider på långt men att slå hästar som Bravo, MT King of Cash och Al's Winnermede trodde jag inte. Hatten av till er som hade den. En annan sak i detta loppet som jag måste säga - Attans var snygg häst Heartbreaker V.S är, kul att den har fått ett lopp nu innanför kroppen.

Avdelning 4. 

Making Love glömde jag helt bort i detta loppet. Jag frågade "Ögat" hur skulle jag hittat denna hästen och fick då svaret - Du vet om att den gick i dödens på Iago Zon sist och höll bra. Där stod jag med svansen mellan benen för jag inte kollade ALLA hästarna i lopparkivet. Trodde verkligen på Run Ceasar Run i detta loppet men vet inte vad jag känner så här efter loppet. Men svepningen på sista lång av Making Love, Wow.

Avdelning 5.

Efter att Treasure Kronos ströks så kändes det som detta loppet kunde läggas utanför V75. Skämt och sido lite men ändå sant. Wild Honey, vart börjar man alltså? Reden måste ha så kul i sitt stall, vilka hästar. Folket på banan börja bli rädd när Reden säger - Wild Honey är KRAFTIG brunstig. Jag hör folk som säger detta vinner Otrobanda nu. Men Wild Honey måste verkligen älska sitt jobb och helt ärligt? Vem blir inte lite mysig i kroppen om man ska stå i närheten av Nuncio?

Avdelning 6.

Om första avdelningen var WOW känsla för mig så ska vi inte snacka om detta. Tjacko Zaz! Vem kunde tro att en häst som inte startat på fyra månader och för mig tidigare varit en häst som sprungit nere i dem längre klasserna att komma ut och leka med topptider om inte snabbare än vad många storlopp går och knallar hem på 1.09.5.. Jag förstår verkligen att folk skriker - ELITLOPPET, Vakna Myron. Men har verkligen Tjacko psyket för att gå två tuffa race mot absolut dem bästa? Nja..  Jag trodde verligen Nubbe skulle ta det i sista sväng men ack fick jag och efter denna helgen i Göteborg började jag fundera på en sak. Hur är Flemmning Jensens form på stallet egentligen och det fick jag svar på igår på V86. Den är bajs.

Avdelning 7. 

Nu var det tid för Nuncio att vinna IGEN, men nej. Det blev nu är det dags för Nuncio att hoppa. Mina första tankar - Nuncio är trött på Örjan. Varför sadlar inte Husse själv upp och kör skiten ur alla. Hur kul hade det inte varit att Nuncio + Melander vinner Elitloppet tillsammans, dem var ju nära för två år sedan. Jag vet Melander du fixar det! Tvekar du? Upp med Takter, vi har ju sett att han sköter dina hästar kanon, vi minns ju alla Iceland.

Lionel, Göran Antonsen lovade sina ord till sin vän och delägaren Kjell Arne som förlorade kampen emot cancern att dem skulle vinna detta och han höll sitt ord... GRATTIS!  Jag får bara gåshud över att sitta här och skriva om detta, så jag väljer att avsluta här och återkommer snart med mina tankar till Lunchens V65 på Valla. 

 ---------------------------------------

Dela inlägg: