V65 Romme 19 maj 2017

Brorsan frågade mig om jag kunde ta kvällen idag på jobbet, vilken jag typ nästan skrek YES på. Detta ger en bra möjlighet att ladda upp för helgen.
Romme på en fredag? Nej, det är verkligen inte samma känsla som när det är V65 på Solvalla på fredagarna. Men jag ger det en chans och känner att man ska få chansen att suga in all info nu till jackpotten imorgon på V75 på Gävle där jag har hittat två riktigt roliga spikar. 

Men nu kör vi fokus på V65 Romme, rank och tips.

Avdelning 1.
Svåraste loppet känns det som där både favoriterna känns väldigt ojämna och jag är inte förvånad om det skrällar redan i första loppet. 
Här vill jag varna för 12. King Creole som avslutade bra senast och 2. Liam Dana från formstallet Westholm.
Gardera är mitt tips.

12-2-8-15-6

Avdelning 2.
Öystein på kallblod är alltid toppchans, men här känns det spännande att jaga något annat än favoriten som förvisso satt fast senast och ska ha en toppchans. Men frågan är inte om 6. Wild Isak och 9. B.W Kurre är hästar som kommer utmana tidigt om detta eller Westholm med 11. Felix Tabac.

8-6-9-11-13

Avdelning 3.
Här är väl omgångens spik 9. Ginotonic, känns att den t om har råd att tappa lite i starten. Grymt fin senast och stallform hos Röcklinger, men jagar man motbud så glöm inte 6. Digital Friend som Melander pratade väldigt mycket postitivit om när han var i hans stall, Westholm igen är väl tidig med första barfota på 3. Crystal Cava och kanske 10. Bear Abiba med Stefan Olsson.
Fast jag säger spik.

9-6-3-10-14

Avdelning 4.
Spännande lopp, många hästar som hade kunnat gå ut på V75 stoloppen faktiskt. Jag gillar 1.Dashing Kimberly som har fått ett lopp i kroppen och lär spetsa i detta gänget och därbakom tror jag faktiskt skrällen 3. Kick Madrik kommer får ryggen, SE UPP! 5. Devon Am luktar det döden och då känns det tufft.
Här har ni ett roligt tvillingsdrag - 1 mot 3.

1-3-5-10-9

Avdelning 5.
Här har vi chansspiken, 7. Mellby Caddy. Den går verkligen ner i klass och suttit fast flera gånger senaste tiden och jag tror den kvinnliga Örjan Kihlström löser detta.

7-3-11-9-5

Avdelning 6.
Igår sa jag att 2 Mr Dream Coktail skulle bara vinna och det kan den också göra då det är bästa hästen och formen är på topp. Men det är verkligen tråkigt att sitta med spik i sista så jag börja leta lite och hittar 10. Super Zantos som avsluta grymt sist och 4. HighWay Patrolman med Kajsa som kan bli farlig om den står på benen i starten. Varnar också för vinnarskallen 5. Aifur som stred bra sist.

2-10-4-5-11


Ni får ursäkta sent inlägg med dessa tankarna och hoppas att det bekräftar något av era egna tankar, lycka till på liret idag.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Martin

V75 Örebro

Skribent: Martin

Lördagens omgång körs på Örebrotravet. Nuncio är tillbaka i Gulddivisionen och tvååringarna tävlar i Svampen.Tycker du mitt system ser intressant ut, ... Läs travtips

Hej på er alla!  Då var det dags att lämna en genomgång av mina tankar och ideér till V75 där jag som vanligt har ett system för 100kr andelen o ... Läs travtips

Under måndagen hade jag gjort klart V86 men ändrade mig när jag började läsa tränarnas kommentarer och valde att gå på snacket om att det var passiva ... Läs travtips

Det är V75 i Örebro och jag spikar 6 Linus Boy (V75-7). Köp din andel på  https://tillsammans.atg.se/inb... V75-1 6 Mack Dragan (40 %) är snab ... Läs travtips

Jag spelar vinnare på 7 M.T.Joinville i lopp 7 till 3.85 på Unibet. Med en dag kvar till V75 har jag redan hittat ett vinnarspel i lopp 7 i Örebro. N ... Läs travtips

Klass 2 är ovanligt på dagens dubbel och jag tycker den är ovanligt svår också, sedan avslutar vi med silverdivisionen där jag tyckte jag hade en bra ... Läs travtips