• Hem
  • V86 Vaggeryd 13 juni 2018

V86 Vaggeryd 13 juni 2018

V86 Vaggeryd

Missa inte att säkra dig andel för 125kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/utl...

V86-1
Jag inleder med spik på 2 Early Pactol som har visat uppåtgående form senaste tiden. Goop upp i sulkyn och ett perfekt utgångsläge är två plusfaktorer. 1 Waffle är något ojämn och har inte varit på plats i sina tre starter över kort distans. 

V86-2
7 M.T. Multo Bene har springspår och lopp i kroppen. Gjorde ett mycket bra lopp i senaste  årsdebuten. Men jag vågar inte lita på fyraåringen fullt ut och plockar med 11 Ryssebo La Reine som verkar vara en riktigt tuff märr och kuskförstärkt med Kaj Widell. Vem vet kanske körs fram i dödens och bara vinner. Plockar även med 12 Quite Right som debuterade med vinst i förra starten för Björn Goop och det kanske är så att fyraåringen har utvecklats ett snäpp efter flytten.

V86-3
1 Venere Di Azzurra är ett givet streck men ingen spik på systemet. Samma utrustning som senast barfota och jänkarvagn. Men det finns startsnabba utvändigt både 3 Digital Music och 5 Ceylon Dream är raska ut. Jag tror att om 3 Digital Music tar spets så släpper den nog till 5 Ceylon Dream. Vill även ha med ett riktigt tokdrag 11 Bring Me Love som har en bra spurt. Vann efter bra lopp senast men har visat även innan prov på ganska bra kunnande och får fyraåringen bara ett hyfsat lopp så kan hon överraska här till låg procent. 

V86-4
Ett riktigt styrkeprov i fjärde avdelningen över 3640m. 14 Balfour är både stark och snabb. Med två lopp i kroppen och passande förutsättningar borde det vara en bra segerchans. Men jag vågar inte lita fullt ut på honom och garderar med fem streck. 9 Photo Super Bood som har lopp i kroppen. Trivs bra med både kusk och distans. Varnar även för 11 Elliot Coger som är en riktigt stark rackare och såg väldigt fin ut i senaste starten. 13 Zoko Lane spelad till 3 % har gjort fyra starter över tre varv och vunnit två av dessa. 

V86-5
2 Valborg Marje svarade för en tapper insats i senaste starten och är hästen att slå från tät. Tänkbar spik och barfota runt om ikväll. Plockar även med 13 Julia Af Solnäs och 14 Swish Lane som är tuffa ston.

V86-6
Sjätte avdelningen känns ganska öppet men i första hand står segern mellan 1 Vinci Power och 6 Harvey. 1 Vinci Power har endast en förlust i karriären. 6 Harvey kan bli svårslagen obesegrad från ledningen och springspår med duktige Johan Untersteiner i sulkyn. Bästa hästen i fältet är nog 14 Versus As. Björn Goops travare gjorde ett grymt lopp senast under Elitloppshelgen. Men nu är det en annan startmetod där han har hetsat upp sig förut och med spår fyra på tillägg kan det sluta med galopp. Hästen har visat lite hetsiga tendenser förut. Plockar även med skrällen 2 Eskimo Brother som har varit väldigt bra. Kaj Widell upp och ska lättas lite i balansen. Se upp!

V86-7
I avdelning sju streckar jag på för det känns ganska öppet. Men vill varna lite för 11 Mack Dragan som besitter löpskalle. Nu pratas det också om skoryck. Det känns som det kan bli ett högt tempo i detta lopp och då blir han livsfarlig.

V86-8
I den avslutande avdelningen plockar jag med tre hästar. Alla tre är ute efter spets men jag tror antingen 4 Bear Hope eller 6 Quite Wish sitter i spets. 4 Bear Hope har gjort det bra i varje start och har aldrig varit sämre än trea. Är även obesegrad efter två försök från den positionen. 6 Quite Wish är också ute efter den positionen och lyckas han ta sig förbi så tror jag att han körs i spets där han brukar vara svårpasserad. Fyra segrar och en andraplats på sex försök visar att den går bra därifrån.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mölndalsbanan Åby tar emot oss till V75 på lördag! Sju spelvänliga lopp där treåringsloppet står ut! Här är tidiga analysen! V75-1 Sir Q.C. - Örjan ... Läs travtips