• Hem
  • V86 Solvalla/Åby 4 april

V86 Solvalla/Åby 4 april

Hej Alla! 

Tack för att ni varit så många som hängt med under intensiva påskveckan. Vi avslutade i alla fall Spring Burst på topp sju rätt på samtliga system och vi spelade in mest i Sverige igen för fjärde gången. Trist att skrällarna uteblev dock men så är det kanske vi kan få in en skräll ikväll?

Min analys här nedanför bygger på 132kr andelen och andel köper du här; https://tillsammans.atg.se/utl...

SPIKARNA;

V86-1
Harran Boko har överkapacitet för klassen och är obesegrad felfri. Jag räknar med att han leder från start till mål och normalt sätt ska detta vara en toppchans. 

V86-2
Havbergs Knight har knappast någon toppform men bör ha gått framåt med senaste loppet från årsdebuten och är normalt sätt svårslagen. 

V86-6
Arch Lane ska ses med toppchans och jag ser ingen mening med att gardera. Det är en klasshäst som Timo Nurmos håller högt räknar med att han är väl förberedd inför starten ikväll.

MÅSTEHÄSTARNA;

V86-3
2 Puccy Italia är fortfarande inget större fan av Veijo men nu är det väl hans "period" så värd att passas barfota och spets. Kanske leder hela vägen?

V86-4
1 Earn N´Burn har vettig spetschans och ska passas från sitt utgångsläge. Har även höjt sig med barfota balansen.  9 D´Laina är intressant vid överpace har fart för att segerstrida. 

V86-5
12 Aperfectdream har ett jobbigt utgångsläge och garderas. Han vann snyggt i comebacken och ska ses med bra chans om det löser sig. 

V86-8
2 Digital Performer är obesegrad i spets efter två försök visat fin inställning och stallet håller honom högt inför ikväll. 5 Exclamation Mark är också obesegrad i spets efter tre försök och får inte nonchaleras.

SKRÄLLARNA;

V86-5
10 Punk Pale är bättre än raden visar och ska inte nonchaleras helt. Johan har bra form för dagen så se upp!

V86-7
6 Visone Jet ännu en Untersteiner häst som kan skrälla såg fin ut senast. 

V86-8
3 J.A Connie Bell är obesegrad med Jepson efter en start och ska smygas.
4 Capone Sisu har tagit sina två segrar från ledningen och ska inte nonchaleras från sitt utgångsläge spelad till 0%. 11 Hercules T. strulade i volten senast men felfri så är jag inte helt främmande för att han dyker upp i segerstriden. 

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips