V86 Solvalla/Åby 4 april

Hej Alla! 

Tack för att ni varit så många som hängt med under intensiva påskveckan. Vi avslutade i alla fall Spring Burst på topp sju rätt på samtliga system och vi spelade in mest i Sverige igen för fjärde gången. Trist att skrällarna uteblev dock men så är det kanske vi kan få in en skräll ikväll?

Min analys här nedanför bygger på 132kr andelen och andel köper du här; https://tillsammans.atg.se/utl...

SPIKARNA;

V86-1
Harran Boko har överkapacitet för klassen och är obesegrad felfri. Jag räknar med att han leder från start till mål och normalt sätt ska detta vara en toppchans. 

V86-2
Havbergs Knight har knappast någon toppform men bör ha gått framåt med senaste loppet från årsdebuten och är normalt sätt svårslagen. 

V86-6
Arch Lane ska ses med toppchans och jag ser ingen mening med att gardera. Det är en klasshäst som Timo Nurmos håller högt räknar med att han är väl förberedd inför starten ikväll.

MÅSTEHÄSTARNA;

V86-3
2 Puccy Italia är fortfarande inget större fan av Veijo men nu är det väl hans "period" så värd att passas barfota och spets. Kanske leder hela vägen?

V86-4
1 Earn N´Burn har vettig spetschans och ska passas från sitt utgångsläge. Har även höjt sig med barfota balansen.  9 D´Laina är intressant vid överpace har fart för att segerstrida. 

V86-5
12 Aperfectdream har ett jobbigt utgångsläge och garderas. Han vann snyggt i comebacken och ska ses med bra chans om det löser sig. 

V86-8
2 Digital Performer är obesegrad i spets efter två försök visat fin inställning och stallet håller honom högt inför ikväll. 5 Exclamation Mark är också obesegrad i spets efter tre försök och får inte nonchaleras.

SKRÄLLARNA;

V86-5
10 Punk Pale är bättre än raden visar och ska inte nonchaleras helt. Johan har bra form för dagen så se upp!

V86-7
6 Visone Jet ännu en Untersteiner häst som kan skrälla såg fin ut senast. 

V86-8
3 J.A Connie Bell är obesegrad med Jepson efter en start och ska smygas.
4 Capone Sisu har tagit sina två segrar från ledningen och ska inte nonchaleras från sitt utgångsläge spelad till 0%. 11 Hercules T. strulade i volten senast men felfri så är jag inte helt främmande för att han dyker upp i segerstriden. 

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Äntligen är det dags för V86 igen. Denna gången ska vi pendla mellan Solvalla och Bergsåker.Med dryga 50.000kr inspelat på v86 på tre veckor så är ... Läs travtips

Hejsan på er! Vilken vecka, Staro Nashville som jag drog igång som andelsprojekt här i vintras ska alltså som ni många vet starta i Svampen på lördag ... Läs travtips

Dags för Bergsåker igen med skräckblandad förtjusning, min hemmabana men skotten brukar tyvärr inte gå stolpe in utan stolpe ut. V86 har blivit ett ... Läs travtips

Dags för ännu en V86-omgång. Världens bästa spel ser åter intressant ut och håller även mycket god klass!V86-1Snabblopp där 2 From The Mine blir ... Läs travtips

V86 Bergsåker/SolvallaStart: 20.30 Missa inte att säkra din andel på 181:-(Emelis Combo bygger på en spik och 4 hästar i resterande ... Läs travtips

Dags för tvååringarna att göra upp. Svampen ska avgöras och därtill har vi flera intressanta lopp med utländska bidrag.Här är första kollen på ... Läs travtips