• Hem
  • V86 Lindesberg 4 juli 2018

V86 Lindesberg 4 juli 2018

V86 Lindesberg 

Missa inte att säkra dig andel på 125kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/utl...

Jag spikar följande;

11 VERY KRONOS

V86-1
Inleder med spik på 11 Very Kronos som har skyhög kapacitet. Felfri så är det toppchans. Han felade bort sig senast i Boden men bedömer ändå att galopprisken inte är jättehög och inför denna start över lång distans så kan han smyga i väg. Tror man på favoritfall är det främst motbuden 3-8.

V86-2
2 Eldorado B. tror jag sitter i ledningen rankar fyraåringen etta. 1 Born Unicorn har förmodligen bättre kapacitet men kan nog inte utnyttja innerspåret utan får hoppas på lite tur för att hitta ut. Vid lucka blir han riktigt farlig. Plockar även med Nurmos finska Kriterietvåa 8 Builders Caviar där det även aviseras barfotakörning och även om läget inte är bra så måste den med på kupongen.

V86-3
Tredje avdelningen är ett montélopp och jag tror att man kommer långt på två streck.. 
1 Angry Bird Am trivs verkligen med Monté  har 13 vinster på 49 starter inom just Monté.
Emilia visar dessutom toppform! Men vill även ta med Sveriges kanske bästa montéryttare Sofia Adolfsson som rider 6 Polycrates Face. Är dock lite ojämn i sina prestationer men sköter den sig så har sexåringen god segerchans. 

V86-4
4 Zidane Grif brände senast som storfavorit och inför denna start är galopprisken hög. Det pratas även om skoryck fram. Lindesbergs underlag kan vara lite lurigt och man vet inte hur det passar hästen. 1 Maze Runner är en riktigt sprinter och formen börjar närma sig. Passas! Rekommenderar att gardera!

V86-5
I femte avdelningen vill jag lyfta fram en skräll 12 Elita Memphis som visade en bra spurt i ny regi senast och det känns som miljöombytet har fått igång den kapaciteten som hon visade tidigt i karriären. 1% i dagsläget! 15 Mellby Exotic har ett riktigt tufft utgångsläge men i stolopp ska man alltid passa henne där brukar hennes jämnhet räcka långt. Behöver tur från läget men se upp! 3 Anne Royal i spets med Björn Goop blir dock inte lätt att slå. Gjorde en sämre insats i senaste starten men det fanns förklaringar med brunst och fel löpningsförlopp. Detta är en spetshäst och är startsnabb med bra läge. Ev jänkarvagn! Självklart tar jag även med 11 Cash Mearas som har bäst kapacitet i fältet är dock väldigt osäker 7/10 senaste starter har resulterat i galopp. Men felfri är hon absolut med där framme.

V86-6
I sjätte avdelningen rekommenderar jag att gardera med så många som möjligt. Varnar för 4 Vapour Trail som gör debut i ny regi Mattias Djuse eventuellt barfotakörning. Det är en stor häst och spår fyra kanske kan ställa till det lite men det finns mer plus än minus och till 3-4 % är det högt spelvärde i henne. Vill även nämna 14 Restless som Åke Lindblom låter väldigt uppåt på och det har alltid känts som hästen har bra kapacitet och har det sista även börjat visa det i lopp. Går ner i klass här och kommer säkert finnas med framme på målfotot med klaff på loppet. 2 % i dagsläget är alltför lågt och mycket intressant spelvärde på henne också.

V86-7
1 Pastore Bob har ett passande utgångsläge och blir nog svår att ta sig förbi från start. Kommer från två riktigt tuffa lopp i rad. Det kanske satt sig lite i benen och garderar med två motbud. 4 Charrua Forlan som debuterar på Lindesberg men har tagit sina fyra senaste vinster från spets eller efter ha kört sig dit efter en bit. 7 Caid Griff är riktigt bra och vann med krafter kvar senast och ska räknas trots sitt utgångsläge. 

V86-8
6 Volnik Du Kras imponerade otroligt under Elitloppshelgen och det är ju till synes en given spik men jag tar en chans och garderar honom. 2 Ferrari River kan utmana om spets för går han felfritt så är han ganska snabb ut. Conrad är inte den som släpper i första taget och det kan bli så att Volnik Du Kras får harva utvändigt. Blir det högt tempo som väntat så kan även 10 Uppohoppa blanda sig i slutstriden, gick i mål obrukad senast efter en riktigt strulig resa och känslan är att han kommer bli farlig här. Örjan har också avslutat V86 omgångar ett flertal gånger. 

Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mölndalsbanan Åby tar emot oss till V75 på lördag! Sju spelvänliga lopp där treåringsloppet står ut! Här är tidiga analysen! V75-1 Sir Q.C. - Örjan ... Läs travtips