• Hem
  • V86 Bergsåker 30 maj 2018

V86 Bergsåker 30 maj 2018

V86 på Bergsåker
(Observera att första starten går 19:20)

Missa inte att säkra dig andel för 125kr (som analysen bygger på) 
Mina andra två system för 50kr respektive 550kr kan skilja sig något men försöker alltid att ha en genomgående tråd på samtliga system. 

https://tillsammans.atg.se/utl...

V86-1
Förstahästen för mig är 4 Sugar Daddy som visat bra form och går ner i klass. Fullföljde bra i ett tufft V75 gäng senast och avslutade trea bakom Disco Volante. 2 Coogan vek ned dig i Sverigedebuten denna gång avanceras barfota balans från ett perfekt utgångsläge ska fyraåringen såklart räknas med chans men behöver troligtvis några lopp i kroppen. Sugar Daddy har fyra lopp i kroppen vilket känns som en fördel. 1 Eder Bob har haft innerspår fyra gånger och endast försvarat ledningen en gång. Ulf Ohlsson har en tredje plats som bäst efter fyra starter. Jag kommer inleda med spik på Sugar Daddy baserat på formintryck/statistik/intervjuer.

V86-2
Ett litet startfält med endast fem hästar till start och jag rankar 5 Calamara’s Girl etta som haft sin årsdebut avklarad och bör vara vassare med loppet i kroppen. 1 White Lightning har aldrig tagit ledningen av egen kraft efter två försök från innerspår och dessa två har möts tidigare och då vann Calamara’s Girl. Jag kommer spika fyraåringen som bör ha toppchans felfri men som bekant kan allt hända i trav och älskar man att fälla storfavoriter så är det också ett "billigt" startfält att helgardera men det kan också straffa sig lite i resterande lopp. 

V86-3
4 Nordy Hugin är distansgynnad och härdad i V75 gäng. 6 U.R. Faxe har toppform men har aldrig startat över lång distans och det är alltid ett frågetecken. 7 Vertigo Knekten har startat två gånger över distansen tidigare vilket fungerade bra. Sexåringen har inte kunnat ta sig förbi 6 U.R. Faxe tidigare men nu är det ett varv längre vilket gynnar 7 Vertigo Knekten som både är stark och rejäl. Det känns på förhand som att det är duon som höjer sig i fältet. Men vill nämna 8 Finnskog Odin som blir kuskförstärkt med Örjan som har bra form för dagen. 

V86-4
9 Flash Am kommer med två raka vinster utan att vara bottnad. Men nu är det bakspår. Jag rankar treåringen etta men eftersom bakspåret är ett litet frågetecken så vill jag också nämna 8 Feminsta Am kommer med toppform som också tog banrekord i fredags. Men har som bäst varit fyra på Bergsåker men blir kuskförstärkt med Torbjörn i Sulkyn och ekipaget ska räknas med chans. 3 Global Well Off har visat fin inställning från ett perfekt utgångsläge ska treåringen räknas tidigt. Det känns som att det kan vara bra att plocka med någon/några från framspår i detta fält. 

V86-5
5 Storm Odd är en humörshäst men startar med perfekta förutsättningar. Ulf Ohlsson har kört tioåringen 14 gånger varav tre gånger slutat med vinst ekipaget har varit på plats tolv gånger. Nu är det prat om jänkarvagn och ska ses med god chans. 9 Art Nökkve är bästa hästen i fältet men missgynnad av distansen och det krävs tempo på loppet för att komma in i matchen. Jag tror trots allt att det är ett starkt lås. 

V86-6
Diamantstoet med femton hästar till start och jag helgarderar fältet i hopp om att få in en kantboll. Jag har svårt för att ranka hästarna i detta lopp och rekommenderar att strecka på. 

V86-7
11 Ukebell Jet imponerade senast på Solvalla men står lite hårt inne på pengarna. Kapacitet finns absolut för att segerstrida och jag rankar femåringen etta. Det kan vara en chansspik för den modige. 5 Lamino tar troligtvis spets och är hästen att slå från tät. Vann senast på en topptid och ska räknas tidigt. 9 Young da Vic trivs på Bergsåker och är tuff nog att kunna utmana om segern. 7 Sond Di Pa spelad till 3 % ska ses som ett skrällbud i fältet. Sjuåringen visade formintryck i senaste starten och intressanta ändringar väntar. 

V86-8
4 Digital Ink sitter troligtvis i spets och är hästen att slå från tät. Men det kan bli en utdragen spetsstrid mellan Inken och Queer Fish. 2 Queer Fish är faktiskt lite av en häst som imponerade på mig i fjol som visat löpskalle rankar nioåringen etta. 9 Cruzado Dela Noche är stark och fäller många med rätt resa. 5 Super Ariel spelad till 1 % skrällvann i fjol på V75 och är en stark märr ska absolut räknas i detta fält men kanske behöver lopp i kroppen. 10 Beau Mec är van tufft motstånd och visat fin form senaste tiden värd ett streck på kupongen trots sitt utgångsläge.

Vill du och dina vänner bidra till Barncancerfonden för 25kr samtidigt som ni har chans att vinna så går ombudsavgiften oavkortat till Barncancerfonden. Systemet heter "Barncancerfonden." och ligger överst bland alla system. Denna vecka är det jag som ansvarar för systemet och lägger både onsdag och lördag. Det går givetvis bra att skicka länken eller dela inlägget på er facebooksida också. Länk;https://tillsammans.atg.se/inb...

Jag har länge funderat på att eventuellt starta en blogg på Travstugan.se och skriva ner lite tankar och åsikter kring travsporten förutom tips. När jag känner att det finns något anmärkningsvärt att ta upp inom travet. Är det något av intresse att läsa om? 

Oavsett om du har en andel eller inte så önskar jag lycka till på travet! 

// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips