• Hem
  • V75 Östersund 9 juni 2018

V75 Östersund 9 juni 2018

V75 på Östersund med Jämtlands Stora Pris!

Missa inte att säkra dig andel på 200kr & 500kr (som analysen bygger på)
https://tillsammans.atg.se/utl...

Jag spikar följande;
7 B.W. STURE
8 VOLNIK DU KRAS (IT)

V75-1
Ett ganska öppet lopp och jag rekommenderar att strecka på. 
10 Global Unlimited är en av fältets bästa häst men kanske missgynnas lite av bakspår på sommarbana. 3 Il Diablo har körts i ledningen åtta gånger och vunnit fyra av dessa och varit tvåa vid två tillfällen. 6 Panther Face räknas tidigt.

V75-2
På förhand ser det ut som att det står mellan en trio 1 Erik Sting, 2 Michelangelo Ås och 3 Nobel Amok. Jag har egentligen lite svårt att ranka någon etta beroende på positioner och galopper. Men glöm inte 5 M.T. Insider som är en av landets startsnabbaste hästar. Det låter uppåt. Skulle de betrodda främst 2-3 galoppera bort sig så kan mycket väl åttaåringen hålla undan till seger. 8 Broadway Appolo är väldigt överspelad 0/10 på V75 och går bäst i främre träffen. Spår 8 är också ett statistiskt minus.

V75-3
Jag väljer att spika 7 B.W. Sture som vunnit på V75 tidigare. Från springspår med Örjan i sulkyn kommer han troligtvis sitta bra på det direkt. Kanske leder runt om?

V75-4
Ett vidöppet lärlingslopp och jag rekommenderar att strecka på. Men min förstahäst är 3 Mellby Elegant som har bra chans om hon hittar till ledningen. Tänkbara skrällar; 2-4-6-11.

V75-5
Här är det läge att fälla favoriten 1 Chapuy. I första anblick så ser det för många glasklart ut efter att 10 Victory Topline blev struken. 1 Chapuy har endast 1 seger på 15 starter och vinsten kom i ett 25.000kr lopp. 0/6  i +100.000 lopp. Nu är det dessutom långresa och en orutinerad häst. Har förvisso mött tuffa gäng men det är befogat att försöka fälla fyraåringen. Statistiskt sätt skräller det också ofta i klassen.

V75-6
Här kommer väl dagens höjdpunkt och majoriteten av alla spelare sitter med spik på Världsstjärnan 10 Realdy Express. Form slår klass brukar man säga och vi vet egentligen inte dagsformen och från spår 10 är man lite utelämnad. Egentligen vill jag strecka hela fältet men har dessvärre inget monstersystem. Jag plockar med 8 Heavy Sound som är främsta motbudet, 2 Volstead och skrällen 4 Trendy O.K. (ITkusken Alessandro har toppform och jag blir inte förvånad om han värmer upp lite inför sista avdelningen med att vara först över mållinjen. Stallet till 7 Day Or Night In ligger något lågt gällande vinstchansen så jag chansar bort honom även om det känns lite. Platschans?

V75-7
Jag föredrar inte att avsluta med spik men jag tror att omgångens bästa spik finns i den avslutande avdelningen. 8 Volnik Du Kras som imponerade senast under Elitloppshelgen trots att han var snubblande nära att galoppera bort segern. Denna gång utrustas han med skygglappar för att bli mer fokuserad. Kusken har toppform och segerchansen ska vara god. Oavsett löpningsförlopp så är fyraåringen stark och tål grov jobb. Vunnit 10/14 starter under sin karriär.

// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Färjestad sätter igång V64-veckan. Och väl på hemmabanan är Björn Goop och dominerar. V64-1 Han gladde mig väldigt senast, den urstarke 8 Ready ... Läs travtips