V75 Halmstad 7 juli 2018

V75 Halmstad

Missa inte att säkra dig andel på 200 & 500kr (som analysen bygger på) https://tillsammans.atg.se/utl...

Hej Alla!

Här kommer en liten uppdatering kring veckans vinster/form. Passande till Jackpot-omgången på hela 23 miljoner. 

*V86 Onsdag- Emelies Guldgruva åtta rätt som betalade 4625kr andel.
*V75 Torsdag - Emelies Utmaning sju rätt och i princip insatsen tillbaka. (lågutdelning)

V75-1
Försöker koppla grepp om omgången direkt och inleder med chansspik på 3 Vischio Holz som imponerat i sina två Sverige-starter. Bra stall/kusk form och fyraåringen kommer med full form inför starten på Halmstad. Troligtvis sticker Jepson till spets efter en liten bit. Första rycktussar som förhoppningsvis ska ge bra effekt. Nu gäller det att chansa. Vinna eller försvinna!  Motbud främst 7-2-9. Loppstatistik "Tidigare favoriter har vunnit 37%, även "svagspelade" favoriter har segrat påfallande ofta. Spår 3 är ett litet plus för vinstchansen. De fyra mest spelade hästarna har vunnit 80%."

V75-2
8 Spartak Face och 12 Martin De Bos är fältets bästa hästar och båda känns givna på kupongen. Skrällen 4 O.P.Roc har toppspår och ska utrustas med bike och norskt huvudlag. Passas! 3 Adiago Trot har bra statistik på Halmstad och kanske kan ta spets. 
Loppstatistik "Tidigare favoriter har vunnit var tredje gång. De fyra mest spelade har vunnit knappt 7/10 av loppen."

V75-3
Omgångens bästa spik 3 Day Or Night In. Spetsfavorit, vunnit 6/7 när han körts i ledningen. Det är toppchans felfri och trivs bra på hemmabanan. 
Loppstatistik "När bara åtta hästar startat i Guld så har nära vartannat lopp vunnit av favoriten. Spår 3 är rätt neutralt för vinstchansen. När favoriten förlorat är det oftast andrahandaren som slagit till"

V75-4
I Lärlingsloppet rekommenderar jag att plocka med några stycken. Vill lyfta fram skrällen 2 Global Tenderness som har varit 1.2.2 med täta starter. 12 Julia Pellini står bra inne i loppet och körs av erfarna Oskar J Andersson. 8 Bella On Tour låter tränaren uppåt på och ska ses med chans.11 Sharp Dream har inte 100% form men ska ändå räknas på sin grundkapacitet. 
Loppstatistik "Loppet ser ut att ha favorit- eller skrällpotential. Favoriten har vunnit oftare än genomsnittet på V75 och ledningen är en bra position. När loppet inte vunnit av favoriten eller från ledningen så har det ofta skrällt. I vanliga lärlingslopp på medeldistans så har bara 60% vunnits av de fyra mest spelade hästarna segrat."

V75-5
3 Aileron har tagit 7 av 9 vinster från spets. Det är god segerchans om sexåringen tar spets men är i stor fara om han inte nåt dit.1 Arsenal ska testas barfota runt om. Intressant! 
2 Te Quiero Grif har toppform och står på tur för seger. 
Loppstatisik "Tidigare favoriter har vunnit 30%, spår 3 är ganska neutralt för vinstchansen. De fyra mest spelade hästarna har vunnit 3/4 av loppen. Spår 2 och 5 är bäst att ha. 

V75-6
4 Vamp Kronos är fältets bästa häst men något ojämn i sina prestationer. Jag gör ett stort fällningförsök på storfavoriten. 2 Violet Bi är spetsfavoriten och hästen att slå från tät. 3 Staro Litchi har gått bra i skymundan. 5 Rose Mary samt 9 Calmaras Girl har bra statistik. 
Loppstatistik "Tidigare favoriter har vunnit 4/10 av lopp och andrahandaren har segrat i 2/10. Spår 4 är ett plus att ha. Bakom de två mest spelade hästarna har ”skrällarna” varit jämnt spridda".

V75-7
2 Broadway Apollo tar troligtvis spets och är hästen att slå från tät. Sexåringen har ingen bra statistik på V75. Men trivs extra bra på sommaren. Distansen ska även vara en fördel. Underskatta inte Broadway Apollo nu. 3 Globalsatisfaction samt 4 Handsome Brad räknas tidigt. Skrällen 10 Othello Victory är vass på speed och kanske kan avsluta V75 omgången på Halmstad. Loppstatistik "När favoriten haft toppspår, 2 – 5 har den vunnit 45% av loppen. Då är också skrällrisken betydligt mer begränsad. De tre mest spelade har vunnit drygt 3/4 av loppen."

Lycka till!

Avslutningsvis vill jag tacka en icke namngiven energidryck (nej jag fick inte vingar) som gav mig energi att genomföra denna text en fredagkväll. Haha!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V65-kväll nummer två för Solvalla-tisdagarna. En lurig omgång som avslutas med två sto-spikar.V65-1Tror en del på 12 Cemonroc de Coeur i inledningen ... Läs travtips

Klart lättare emot nu jämfört med på slutet. Jag tror Odessa Celeber har stor segerchans! Odessa Celeber går ikväll ut på Solvalla i ett ... Läs travtips

Snart onsdag och världens bästa streckspel V86, nyhet denna vecka, "Första tanken"!Ska alldeles strax gå igenom mitt nya koncept "Första tanken", men ... Läs travtips

V86 Åby/SolvallaStart 20:30 Missa inte att säkra dig andel på 132:- (som analysen bygger på)https://tillsammans.atg.se/inb... V86-13 Västerbo Exact ... Läs travtips

Finalomgång på Solvalla som gäller och således sport av mycket hög klass!Här är första tanken kring lördagens V75-omgång.V75-andelarna hittar du ... Läs travtips

Fin söndag från Solvalla väntar. Treåringarnas stordag med Kriteriet och Oaks kryddat med Gulddivisionen!Här är första tanken kring V75-omgången: ... Läs travtips