• Hem
  • Artiststjärnan sluter upp under Elitloppet
Littlejinder
Nyheter

Artiststjärnan sluter upp under Elitloppet

24 maj 2021

Artisten Little Jinder är tillbaka hos ATG. För att locka in nya entusiaster till travsporten kommer Little Jinder ha en studio under Elitloppshelgen från centrala Stockholm.

Little Jinder är en av landets största artister och har vunnit utmärkelsen "årets pop" både vid Grammis och P3 Guld. 2014 medverkade hon även i TV4-programmet 'Så Mycket Bättre'. 

Inför Elitloppshelgen meddelar nu ATG att Little Jinder även ska medverka med egen travstudio med namnet 'Jinders Travhörna'.
- Det känns sjukt kul och jag hoppas att de som besöker oss eller tittar på sändningen blir mer intresserade av trav, säger Josefine “Little” Jinder i pressmeddelandet.

Jinders Travhörna kommer att sändas från restaurang Lykke i Stockholm under fredagen och lördagen. Restaurangen kommer även ta emot ett begränsat antal med restauranggäster.
– Det känns fett nervöst. Dels för att jag kastade mig in i något helt nytt förra året, något som jag inte visste hur det skulle bli. Nu när jag gjort det en gång vill jag göra det ännu bättre, säger Little Jinder.

Schemat till Jinders Travhörna:

Fredag 16.00-18.00: Invigning av Elitloppethelgen på Lykke.
Platserna är begränsade, men samtal med gäster och annat visas även på ATG.se/jinder

Lördag 14.00-16.00: Travhäng
Jinder och hennes sidekick Julia visar hur man spelar V75 och snackar trav med flera oväntade entusiaster.

Söndag 17.00-18.30: Jinders Travhörna sänder live
Jinder och Julia sänder “Jinders Travhörna” från studio och pratar trav med gäster runt om i Sverige. På Lykke är det fortsatt travhörna.