Draget i laget » V86 tips » ATG Tillsammans » Andelsspel » Travstugan
  • Hem
  • Draget i laget V86
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget V86

25 mars 2020

Miljonfabriken V86 lockar med luriga lopp, där hälften dessutom ska köras på Åbytravet som erbjuder dubbla open stretch på upploppet.

Just det faktum att Åby har hand om fyra lopp inom ramen för V86 ikväll kan vara avgörande för hur hög utdelningen kommer bli. Det är alltid aningen ovisst vilka hästar som dyker upp på mållinjen via open stretch-spåren. För exakt två veckor sedan landade utdelningen för åtta rätt på strax under 3,7 miljoner kronor efter flertalet överraskningar under kvällen. Visserligen en jackpot-omgång. Men att det ska bli miljonutdelning igen på denna fantastiska spelform är långt ifrån otänkbart med kvällens förutsättningar. Vi har givetvis bett våra spelexperter att lyfta sina bästa drag inför kvällen.

Den här veckan har de kommit fram till följande:


Jimmie Nordberg

"3 ECKE STEEL i V86-1 tror jag tar ledningen och när motståndarna på tillägg gör årsdebut kan det vara spets och slut som gäller, alternativt använda open stretchen på upploppet. 
Ett måste-streck för mig i första avdelningen till låga 5% just nu."

Mattias Åkesson

"9 CONRADS MASSIV i V86-1 är en talangfull häst som förra säsongen visade att han kan konkurrera med dom bästa i kullen. Han gör årsdebut nu, men sägs träna mycket bra. Det blir barfota bak och med lite klaff har han en tung avslutning att tillgå, endast 4% på spelet just nu."

Mattias Karlsson

"2 HEAVENLY MAY i V86-2 gör det bra hela tiden och nu är årsdebuten avklarad. Denna gång blir det barfota runt om, jänkarvagn och helstängt huvudlag. Tror körande Thomas Pettersson bombar till ledning och släpper till 5 alternativt 6. Heavenly May har ingen seger hittills i karriären men var med i finalen av Svenskt travoaks föra året och kommer tjäna riktigt fina pengar i år. Vinner lopp när som helst."

Andreas Stenberg

"2 HEAVENLY MAY i V86-2 står fortfarande segerlös, men det är bara en tidsfråga innan den kommer. Årsdebuten avklarad, barfota runt om och jänkarvagnen hängs på, mumma!"

Viktor Åkerblom

"Veckans drag har jag hittat i V86-2 där 6 COBBYS NANA och Rikard N Skoglund dyker upp med i princip idealiska förutsättningar. Den här starka damen lever nämligen på sin styrka och har mött riktigt tuffa hästar tidigare. Nyligen övertygade hon med seger, trots ett lopp utvändigt om ledaren. Bör vara favorit enligt mig och den stora förhandsfavoriten Super Sarah kommer att bli rejält utmanad."

Mattias Pettersson

"14 FAR FROM OVER i V86-3 är en häst med fruktansvärt hög kapacitet, tyvärr har han strulat med galopper och är inte helt att lita på. Men felfri blir han oerhört svårstoppad och i nuläget spelad på endast 3% är han ruskigt intressant spelmässigt."

Michael Svensson

"Conrad selar ut IL DUCE BOKO i den femte avdelningen och här lär det gå undan deluxe! Distansen är 1640 meter och.....NU...nu är det dax för Adrian att visa vart skåpet ska stå med FRANKLIN FACE! Distansen helt perfekt och Adrian kan gasa från start! Tror faktiskt att FRANKLIN FACE kan utmana favoriten IL DUCE BOKO och till extremt låg procent blir den given på kupongen! Spets å slut? Jag tror det!"

Martin Engström

"Mack Dragan är självklar favorit i V86-7, men det är knappast någon straffspark. Från framspåret gör 2 ISLAND LIFE intressant årsdebut. Barfota runt om, toppläge bakom bilen och vid ledning ger han Mack Dragan en match hela vägen!"

Sandra Luomala

"Med lite körning inledningsvis i V86-avslutningen tycker jag att det äntligen ser upplagt ut för 10 HECTOR BOKO, som aldrig fick fritt när han tävlade på V75 i den senaste starten,.Till skillnad mot favoriten har han lopp i kroppen och är redo för en mycket fin prestation."

Övrig information inför V86

  • Starttid: 20:30
  • Plats: Solvalla/Åby
  • Upploppets längd: 196 resp 180 meter (dubbla open stretch på Åby)
  • Väderprognos: Enligt SMHI soligt väder och uppehåll ca 5-10 plusgrader, starka vindbyar 
  • Bana: Lätt bana på båda platserna, valfri balans
  • TV-sändning: V86 Direkt TV12 kl.20:00-22:00


V
ill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75, V86 samt GS75 genom att klicka här. Oavsett vilket – stort lycka till ikväll!

Dela inlägg

Kommentera