Draget i laget » V75 tips » 13 april » ATG Tillsammans » Andelsspel
Draget i laget
Redaktion

Draget i laget V75 Umåker

Ny spännande omgång att se fram emot. På lördag är det dags för Umeå! Varje vecka samlar vi ihop de bästa dragen som våra tipsters har fångat upp i sina analyser. Snabbt, enkelt och trevligt!

Dags för nya rafflande V75-lopp av hög kvalitet – Propulsion, som imorgon gör sitt första framträdande efter Prix d´Amérique, är grädden på moset! Våra tipsters har i vanlig ordning gjort sitt arbete och analyserat startlistorna in i minsta detalj.

Den här veckan har de kommit fram till följande:

Andreas Stenberg

"Mitt stora miljondrag här i omgången hittar vi redan i V75-1.
6 HARD TIMES, måste med på varenda seriös kupong denna lördag. Man rapporterar från stallet att det är toppform och här tror jag det brakar till spets omgående. Får Per Linderoth i vagnen sitta och fuska bort loppet under första varvet, ja, då måste övriga konkurrenter och framförallt storfavoriten, vara ruggigt på topp för att hinna ikapp. SE UPP!"

Martin Engström

"Spara inte på strecken i klass 2-loppet. Ett kul skrällbud är 8 VALENTINE HEART (V75-2) med Emilia Leo som debuterar i ny regi och stoet är bland de starkaste i fältet. Blir dessutom garanterat bland de minst betrodda i loppet - se upp! Även 7 BISHOP är säkert förberedd för hemmaskräll."

Tobias Nilsson

"I Kallblodsloppet är 6 SJÖ VINN är oerhört bortglömd, V75-4. Han ska utrustas med jänkarvagn och ett offensivt upplägg annonseras. Tränaren tror på en tid under 1.20! Under fem procent och jag spikar på mitt minsta system efter att ha hört den rapporten!"

Han ska utrustas med jänkarvagn och ett offensivt upplägg annonseras. Tränaren tror på en tid under 1.20!


Liam Lundin

"När jag ser att den borkfärgade hingsten 11 SMEDHEIM SOLAN enbart är streckad på 5 % i V75-4 undrar jag vad spelarkollektivet pysslar med? Visserligen står han med bakspår över snabba 1640m och jag är medveten om att det kan bli alldeles för långt fram tillslut. Men i träning hos kallblodskungen Jan-Olov Persson sedan en tid tillbaka, tror jag att spurtstarke SMEDHEIM har utvecklats ytterligare och är precis lika bra som favoriterna. Därför tror jag på god vinstchans om han serveras ett hyfsat bra lopp. Håller tummarna för att några ekipage laddar från start och att han hittar rygg på 9 Smedsbo Faksen under det sista varvet... Då säger det PANG tillslut!"


Michael Svensson

"Int tro ja att man far upp till Umåker med Jägersrohästen 8 OLLE ROLS i V75-5 bara för att hämta en "matlapp". Nä, här har vi en häst att verkligen se upp med. Senast så fick vi se den OLLE som man vill se, tyvärr fick man ingen lucka och att OLLE bokstavligen klättrade i rygg på dom andra är ingen underdrift. Distansgynnad och till ynkliga 6% så borde hästen vara given på alla kuponger! Mats låter hälsa följande: "Han har dåligt med startpoäng så vi får ta den här resan, vi är mer eller mindre tvungna till det." Jag säger bara: Tjääääna! Å ha varit inne på att spika!"

Jimmie Nordberg

"Mitt drag blir denna gång ett lås i V75-7. 8 HIERRO BOKO streckad på ca 10% spurtade enormt senast och trots ett svårt utgångsläge över kort distans tror jag man spurtar bra igen och hinner troligtvis fram. Skulle han inte göra det den här gången är det nog stallkamraten 7 COUNTERFEIGHTR streckad på 2% som gäller. Öppnar bra och hittar en lämplig position och spurtar också ner de flesta tillslut." 


Övrig information
inför V75

  • Starttid: 16:20
  • Plats: Umeå
  • Upploppets längd: 184 m
  • Väderprognos: SMHI rapporterar strålande sol och mellan 5-7 grader under eftermiddagen.
  • Bana: Förväntas bli fin, valfri balans. Ev. något hård pga. kyla om nätterna. 
  • TV-sändning: V75 Direkt; TV12 kl. 14:30-18:00, i TV4 från kl.18:00


V
ill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75 och V86 genom att klicka här. 

För er som funderar på att spela tillsammans med oss, så är laget i absolut toppform och vi vann över 2,3 miljoner kronor i samband med V86-jackpotten i onsdags.

Oavsett vilket – stort lycka till på lördag allihop!

Dela inlägg

Kommentera inlägg