Draget i laget - V75 Östersund » 7 juni | Draget i laget -…
Draget i laget
Redaktion

Draget i laget - V75 Östersund

Från Östersund hämtar vi lördagens V75-omgång! Det är bland annat Jämtlands Stora Pris med 700 000 kronor i förstapris som lockar flera profilhästar! Här är några av Travstugans drag i omgången!


Michael Svensson

Redan i öppningen så hittar jag ett bra drag. Ingen stolpe i staketet men efter avd 1 är klar så sitter den första där!
4 Mr Clayton J.F. (V75-1)
 får för andra gången i rad Örjan upp i sulkyn och jag bara tror att dom vinner!
Enkelt med spik in i omgången, för strecken kommer att behövas mot slutet!

Mattias Åkesson

8 Kövras So Far är en med bra form som är bättre än raden. Näst senast satt han fast och senast hade han vunnit med en bättre styrning. Bergh ha bra snurr på stallet just nu och 9% är alldeles för lågt i V75-1!

Jimmie Nordberg

2 Don´t Worry (V75-3)
öppnar bra bakom bilen och kommer man till spets kör man i ledningen. Många tvåor i raden, men det kan vara dags att ändra på det, kan vara spets och slut till 2%.

Joakim Eriksson

1 Hungarian Hotvax (V75-5)
vann på ett riktigt fint sätt senast med mycket sparade krafter. Här kan jag tycka att utgångsläget är värst emot. Han är inte så startsnabb så han lär falla ner lite i fältet. Men över de 2640 metrarna som de ska springa i V75-1 så finns det gått om tid för Jepson att skaffa sig rätt placering inför avlutningen.
Då blir man riktigt farliga. Man gjorde en del utrustningsändringar senast som slog väldigt väl ut, man kör samma denna gång. Just nu streckad till 18%, dock tror jag tyvärr inte att det kommer stå sig så lågt, men hoppas kan man.

Martin Engström

I avslutande Storsjöpokalen kommer det bli bra fart på tillställningen. Jag väljer att varna för 4 Eldorado B. (V75-7). Hästen var senast ute i självaste Sweden Cup och även fast läget kunde varit bättre tror jag han är att räkna med ändå.

Övrig information inför V75

  • Starttid: 16:20
  • Plats: Östersund
  • Upploppets längd: 218 meter (näst längst i landet!)
  • Väderprognos: SMHI rapporterar växlande molnighet och upp till 23 grader varmt.
  • Bana: Förväntas bli fin, valfri balans
  • TV-sändning: V75 Direkt TV 12 kl.14:30-18:00, i TV4 från kl.18:00


V
ill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75 och V86 genom att klicka här. Oavsett vilket – stort lycka till på lördag!

Share post

Kommentera inlägg