Draget i laget » V75 tips » 11 maj » Åby »ATG Tillsammans » Andelsspel
Draget i laget
Redaktion

Draget i laget V75 Åby

En högklassig V75-omgång väntar, kryddat med en jackpot på 50 miljoner kronor. Vi har samlat ihop de bästa dragen som våra tipsters har fångat upp i sina analyser.

I den inledande avdelningen ser vi en mycket stor favorit i 3 Conrads Rödluva, som förmodligen tar hem Drottnings Silvias Pokal (V75-1) om hon är vid sunda vätskor. När det gäller killarnas final, tillika Konung Gustaf V:S Pokal (V75-7) ser det dock lite mer jämnt ut på förhand. Kan det skrälla till den här jackpot-omgången? Och i vilka lopp sker det i så fall?

Våra tipsters har i vanlig ordning gjort sitt arbete och analyserat startlistorna in i minsta detalj.

Den här veckan har de kommit fram till följande:

Tobias Nilsson

”12 MARTIN DE BOS är kanske bästa hästen i V75-2. Nu är årsdebuten avklarad och Puro låter nöjd. Blir det bara lite fart initialt så fäller denna hårda Maharajah-son många. Procenten är också väldigt tilltalande!”

Michael Svensson

”Förstå att jag övergick till fel gångart då jag såg streckprocenten i V75-3!!! Magiskt att kollektivet helt enkelt total missat mitt drag i omgången! Nog för att BAHIA QUESNOT är hästen att slå men......
GOING FOR GOLD ZAZ till ynkliga 2%!!! Hallå!!!! Seriöst? Verkligen? I senaste starten var man tvåa i mål efter DOUBLE EXPOSURE, som nu är struken i samma lopp. Gjorde en 10,7-tid den starten, kommer ner ett par hack jämfört med då dessutom.
Nä, det är bara att tacka å strecka GOING FOR GOLD ZAZ! Dessutom ett passande namn då vi jagar potten på över 50 miljoner!”

Martin Engström

"Stall Timo Nurmos har flera segerbud i Klass 2-loppet. En jag däremot varnar rejält för är 12 MARCELLO WIBB (V75-4). Blytungt läge över kort distans, men dagsformen kunde knappast varit bättre och den här gången verkar han inte bli särskilt hårt spelad."

Liam Lundin

”Tycker det ser upplagt ut för 6 MASTER CROWE i V75-5. Det lyser toppform om hästen, som var riktigt bra senast när han vann över kort distans på en fin tid. Den här gången tror jag att Kevin Oscarsson som sitter upp i vagnen, laddar från start och tar hand om ledningen initialt. För att sedan släppa till den stora favoriten och överraska tillslut genom en vass spurt på open stretch.”

Jimmie Nordberg

1 BEAR HOPE i V75-6 har ett lopp i kroppen och ett bra läge på Åby. Hästen har två av fyra i ledningen och två av två på distansen. Att den enbart är streckad på ca 10% tycker jag verkligen tyder på att det är draget i omgången.”

Sandra Luomala

4 PANE VINO i V75-6 gjorde en riktig toppinsats senast och såg väldigt förbättrad ut i travet. Vann lätt på en bra tid och har säkert även gått framåt med det loppet i kroppen – tror att han kan räcka riktigt långt på lördag. Förhoppningsvis hela vägen fram till seger med skicklige Christoffer Eriksson i sulkyn.”

Andreas Stenberg

”8 GUSTAVSON BE i V75-6 vill jag varna för i en öppen avdelning. Man ska här rycka alla skorna vilket är otroligt intressant. Ska enligt rapporter vara ännu bättre då och det här är verkligen en vinnarhäst. Har gått riktigt bra på svensk mark och Victor Gentz är optimist. Vågar man kanske chansspika sig ur detta getingbo?”

Övrig information inför V75

  • Starttid: 16:20
  • Plats: Åby
  • Upploppets längd: 180 m
  • Väderprognos: SMHI rapporterar soligt men blåsigt väder, ca 10-12 grader
  • Bana: Förväntas bli fin, valfri balans
  • TV-sändning: V75 Direkt Tv12 kl.14:30-18:00, i Tv4 från kl.18:00


V
ill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75 och V86 genom att klicka här. Oavsett vilket – stort lycka till på lördag!

    Dela inlägg

    Kommentera inlägg