Draget i laget » V75 tips » 9 november » Eskilstuna »ATG Tillsammans…
Draget i laget
Redaktion

Draget i laget lördag

Dags för Breeders Crown-helgen på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Lördagen bjuder på öppna lopp och med tanke på den väderlek som väntas kan det bli riktigt fin utdelning.

Snöblandat regn eller ej. Våra tipsters har i vanlig ordning förberett sig väl och bjuder den här fredagen på följande information inför morgondagens tävlingar: 

  Andreas Stenberg

  "12 ECHO GAMLE i V75-2 - det här är en riktigt borttappad häst. Sju segrar på 15 försök och vid segern näst senast var man fullkomligt överlägsen vid. Visst, mycket tuffare motstånd nu, men vi ska ändå ta med att man till denna start rycker alla skorna, slänger på en jänkarvagn och helstängt huvudlag. Hästen trivs även ypperligt på lång distans och det här kan vara en riktig knall!"

  Mattias Åkesson

  "Väljer att varna för 8 VICAR i V75-2 som lever på sin styrka, vilket borde vara gynnsamt nu när loppet går över 3140meter. Att han har fått ett dåligt startspår bakom bilen kanske inte gör så mycket heller med tanke på att det inte är någon direkt brådska i början. Pasi Aikio är en duktig tränare som ofta kommer till start med starka hästar som går hela vägen. Hoppas att så blir fallet även i morgon!"

  Johan Karlsson

  "Är han i ordning till den här starten så går ingen säker för den kapable fuxen 12 DREAMMOKO i veckans Gulddivision. Läget är givetvis uruselt, men många med framspår aviserar tuff körning för tät och då kan han trots allt komma med i matchen ändå. Björn är skicklig på att köra och vet vad som krävs för att vinna från bricka tolv. Räds nog ingen av motståndarna i det här gänget heller."

  Sandra Luomala 

  "I den näst sista avdelningen tror jag att det kan bli en klassisk: skräll från första volten-seger för ett fint ekipage som inte verkar bli särskilt mycket streckade. Jag talar om 4 GLOBAL UNESCO som körs av Magnus Jakobsson. Med den högsta segerprocenten (47%) och en stark häst som verkligen gillar den långa distansen, tror jag att segerchansen är betydligt bättre än vad spelarkollektivet verkar tro. Med lopp i kroppen ser vi till att köra lite på safety den första biten Magnus, sedan maler vi ner dessa över upploppet!"

  Martin Engström

  "I V75-6 har vi en rörig ägg-häst som blir starkt betrodd. Det är ett kul lopp över flera volter och över långa distansen har jag ett kul drag! 6 GLOBAL SKIPPER är van vid dessa längre löp och som alltid blir Jonas Moberg underskattad med sin kapable sjuåring. Perfekt smygläge och inte mycket sämre än övriga bakom Whipped Eggs!"


  Övrig information inför V75

  • Starttid: 16:20
  • Plats: Eskilstuna
  • Upploppets längd: 182m
  • Väderprognos: SMHI rapporterar snöblandat regn, 1-2 plusgrader. 
  • Bana: Förväntas bli blöt, ev. något tung
  • TV-sändning: V75 Direkt TV12 kl.14:30-18:00, i TV4 från kl.18:00-19:00


  V
  ill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

  Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75 och V86 genom att klicka här. Oavsett vilket – stort lycka till på lördag!

  Dela inlägg

  Kommentera inlägg