• Hem
  • Draget i Laget - Dags för Sorbet?
Draget i laget
Nyheter

Draget i Laget - Dags för Sorbet?

30 januari 2021

Vi avslutar Januari månad med en V75-omgång från Eskilstuna! Sju späckade travlopp har analyserats av våra duktiga spelläggare som här nedan bjuder på några drag.

ANDREAS STENBERG

- 9 Moon Zappa spikade jag så sent som förra lördagen och det blev helt fel i loppet tyvärr och jag fick ta på mig en rejäl skämskudde och fick med all rätt lite skit över den spiken. Men trav är trav och jag ger mig inte vad gäller hästen och ger den en ny chans denna gång, för jag vet vad hästen besitter för kapacitet. Amerikansk bike på denna gång!

Köp Andreas V75-andel

NIKLAS LINDSTEDT

- I avdelning 7 lopp 11 vill jag varna för 2 saker. Dels tycker jag favoriten Nr 5 Joseph Boko är kraftigt överspelad i nuläget. 3 starter i Sverige såhär långt och ännu ingen seger. Draget i loppet tycker jag är nr 12 Prime Lini, just nu spelad till 3%! Världens bästa Örjan i sulkyn och detta är en riktigt pansarvagn som tål att göra en hel del jobb själv. Blir det bara lite körning inledningsvis så finns det absolut chans atr Örjan löser en seger via korvkiosken sista biten.

CHRISTIAN SANDHOLM

4 La Paradeta i avdelning två skall bevakas! Hon kan öppna bra och skulle med lite flyt kunna hålla ut Bansky en bit. Tror dock man väljer att släppa sen och inta positionen i rygg på ledaren. Där kan man få en fin resa och skulle luckan uppenbara sig så skulle man kunna spurta hem detta.

Köp Christians andel

JIMMIE NORDBERG

- 1 Grevin Sisu i avdelning sju är just nu endast streckad under 10%, trots att man kan hålla ledningen och där är man mycket vass tycker jag är riktigt spännande. Många andra bra med i samma lopp så jag vågar inte riktigt chans-spika. 

Köp Jimmies andel 

MATTIAS ÅKESSON

I avdelning sex så gillar jag  2 C.M.T Queen Bee. Hästen har 10 topp-två placeringar på sina 13 starter och en härlig inställning. Är snabb ut när hon sätter fötterna rätt och skulle hon komma till ledningen blir hon hästen att slå. Trivs dessutom i tät och har på 4 försök tagit 6 segrar från ledningen. Endast 7 % i nuläget.

Köp Mattias andel


ÅSA HAGEN (ny spelläggare)

- Jag gillar Sorbet riktigt mycket, och jag tror han kommer att stå för en bra prestation men jag vill verkligen varna för 4 Zenit Brick som får Erik Adielsson i vagnen. Just nu är han spelad till drygt 4 %. 

Köp Åsa's andel

ÖVRIG INFORMATION INFÖR V75
  • Starttid: 16:20
  • Plats: Sundbyholm, Eskilstuna
  • Upploppets längd: 180 meter
  • Väderprognos: Enligt SMHI ska det bli molnigt och runt 10 minusgrader.
  • Bana: Förväntas bli fin.
  • TV-sändning: V75 Direkt TV4 kl.14:00-19:00