Draget i laget » V75 tips » ATG Tillsammans » Andelsspel » Travstugan
  • Hem
  • Draget i laget V75
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget V75

20 mars 2020

Spännande propositioner och stora favoriter som kanske aldrig får se "dagens ljus", är vad som väntar oss när V75 ska besöka Bergsåker.

Den fina travbanan utanför Sundsvall, som inom travsporten även kallas för "Skrällåker", är alltså värd för morgondagens V75-omgång. En tävlingsdag som egentligen skulle ha körts i Momarken, Norge. Men som blivit förflyttad av förklarliga skäl. Det väntar en stor jackpot, där en ensam vinnare kan plocka hem hela 46 miljoner kronor. Skulle verkligen smaka gott! I synnerhet under dessa tider. Vi har precis som vanligt tagit hjälp av våra duktiga tipsters, för att hitta dragen som ska leda oss fram till full pott. 

Den här veckan har dem kommit fram till följande:

Michael Svensson

”Ska det smälla till redan i den inledande avdelningen? Det finns en stor chans till det enligt mitt sätt sett på loppet. För visst ska det finnas en god chans för 10 S.G.FLYING DIAVAL att kunna rensa i kuponghögen? Duktige Oscar Berglund uppe i Östersund har nu övertagit S.G.FLYING DIAVAL i sin regi och jag vet att han gör ett enormt fint jobb med sina hästar. All välgång till "Ogge" och jag hoppas att det fina stoet kommer att visa sig från sin bästa sida, barfota runt om dessutom!”

Andreas Stenberg

2 UNLEASH THE STEEL i V75-2 har fått ett passande läge här och siktas mot ledningen. Måste räknas tidigt och mycket intressant med utrustningsändringarna. Eller vad sägs som rycktussar, bike och barfota runt om? Mumma i mina ögon.”

Mattias Karlsson

”Omgångens drag blir utan tvekan 7 DIGITAL DOMINANCE i V75-3. Fått en vinter i ”Bergharns”” backar och har utvecklats kraftigt. Vilket han kommer att visa redan i den här starten. Jag tror på spets och slut till en mycket fin spelprocent!”

Jimmie Nordberg

”Mitt drag hittar jag den här veckan i V75-4. 3 GNISTAS FILUR var inte som bäst senast, men har nu lopp i kroppen och ska gå barfota runt om då den fungerar bäst så. Jörgen Westholm brukar sätta kallbloden i bra skick och jag tror på toppchans i det här loppet.”

Mattias Pettersson

14 LYX HÅLERYD kommer trots sitt lite struliga utgångsläge att bli mycket svår att stå emot här för övriga ekipage. Att hon ska tävla barfota är ett väldigt stort plus då hon visat sig oerhört förbättrad utan skor. Om inte Skoglund hamnar allt för långt bak och får en omöjlig resa kommer ekipaget städa av samtliga över upploppet.

Övrig information inför V75

  • Starttid: 16:20
  • Plats: Bergsåker
  • Upploppets längd: 200 meter
  • Väderprognos: Enligt SMHI soligt väder och någon plusgrad
  • Bana: Förväntas bli fin
  • TV-sändning: V75 Direkt TV12 kl.14:30-18:00 TV4 kl.18:00-19:00


V
ill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75 och V86 genom att klicka här. Oavsett vilket – stort lycka till på lördag!

Dela inlägg

Kommentera