Draget i laget » V86 tips » ATG Tillsammans » Andelsspel » Travstugan
  • Hem
  • Draget i laget V86
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget V86

18 mars 2020

Hög klass på travsporten som väntar ikväll, trots en del strykningar. Bland annat får vi se Makethemark - som slutade trea i Elitloppet 2019, samt Sprintermästaren från 2018 - Perfect Spirit.

Ett säkert vårtecken här i trav-Sverige är när våra topphästar börjar göra årsdebut. Under kvällens tävlingar kommer vi alltså att få ta del av minst två mycket efterlängtade sådana, när kanoner som Makethemark och Perfect Spirit alltså ska inleda tävlingssäsongen. Inte helt enkelt att räkna på hur det kommer att gå och vid dessa tillfällen är det alltid viktigt att lyssna på informationen från respektive stall. 

Som tur är har våra duktiga tipsters gjort detaljerade analyser av loppen och inhämtat en hel del viktig information under veckan. Som de även redogör för på Travstugan.se under fliken "speltips".

När det gäller veckans "drag" har teamet kommit fram till följande: 

Michael Svensson

”Det är alltid skönt att kunna ta grepp om omgången direkt. I avdelning 1 känns det helt onödigt att slösa streck då Peter Untersteiner nu drar skorna runt om på 4 GET READY ON TOUR. Det kommer innebära en tur runt Jägers-ovalen från start till slut i ledningen. Bara att spika, trots årsdebut!”

Jimmie Nordberg

5 JAGUAR HILL i V86-4 har två lopp i kroppen och öppnar bra. Väl i spets tror jag inte man släpper ifrån sig ledningen i första taget och jag tycker att han borde vara favorit i loppet.”

Martin Engström

6 LADY ZAPPA i V86-2 trivs över 2 640 meter, hon inledde fjolåret med två raka segrar direkt och blir lite väl borttappad ikväll i ett lopp som ser ut att gå undan. Lady Zappa må vara ett sto, men har trots allt tjänat näst mest i hela fältet. Vid gardering kanske det kan vara klokt att ta med henne på lappen?”

Mattias Karlsson

”Omgångens drag hittar vi i V86-8. 5 AU PAIR GIRL blev det helt fel för senast men gjorde det ändå klart godkänt. Borde ha gått framåt med loppet i kroppen. Passande läge och barfota bak denna gång känns mycket intressant, pass upp!”

Mattias Åkesson

3 NEELIX i V86-5 såg lysande ut senast, innan galoppen kom in på upploppet. Förmodligen hade han vunnit det loppet och formen är på väg uppåt. Han har nu två lopp i kroppen och från stallet låter det positivt. Han är snabb ut och lär sätta sig i ledningen. Hästen har dock en förmåga att hoppa på upploppet, men felfri tror jag på spets och slut. Det aviseras från stallet om barfota runt om för första gången!”

Andreas Stenberg

”2 VICHY GRIF i V86-8 har jag vurmat för i flera analyser och förra året spikade jag hästen i samtliga barfotastyrningar och vi fick bra återbäring då. Hon går bra ifrån alla positioner och till denna start rycks äntligen skorna igen. Tidig ledning står det i min bok och förutsättningarna är verkligen fina här. Oerhört spelvärd till fina 17% i skrivande stund gör att jag spikar i avslutningen både på Dagens dubbel och V86! Kör så det ryker André!"

Övrig information inför V75

  • Starttid: 20:30
  • Plats: Solvalla/Jägersro
  • Upploppets längd: 196 resp. 190 meter.
  • Väderprognos: Enligt SMHI uppehållsväder 3-8 plusgrader 
  • Bana: Förväntas bli fin på båda platserna
  • TV-sändning: V86 Direkt TV12 kl.20:00-22:00


V
ill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75 och V86 genom att klicka här. Oavsett vilket – stort lycka till på lördag!

Dela inlägg

Kommentera