Draget i laget » V75 » Gävle » speltips » gratis » andelsspel
Draget i laget
Redaktion

Draget i laget

V75 från Gävle med sista chansen att köra barfota för det här året. Förutsättningar som bäddar för obehagliga överraskningar och hög utdelning igen?

Snart dags att avrunda november 2019, men innan dess väntar en spännande tävlingsdag på Gävletravet i morgon. Kort upplopp och en erkänt snabb bana där ledningen är extra åtråvärd. Dessutom sista möjligheten för året till att köra hästarna barfota i lopp. Vilket kan inbjuda till att chansa lite extra för en del tränare, när det gäller vilken balans hästarna ska tävla med.
Oavsett om de tävlar med skor eller ej, behöver vi hitta sju rätt i jakten på miljonerna och våra tipsters har självklart tagit detta i beaktning när de arbetat med veckans V75-analyser.

Den här veckan har de kommit fram till följande


  Michael Svensson

  Redan i inledningen (V75)-1) så tänker då int' ja missa detta otroliga drag! Eller vad säger ni om 4 FLASH HÅLERYD?!?!? Örjan Kihlström valde faktiskt Flash Håleryd före en annan häst i loppet. Det beror säkert på att formen på Flash är makalöst bra och att han ser nått extra i hästen. Man räds inget av motståndet i loppet från stallets sida och blir given på systemet! Utrustningsmässigt även det intressant: norskt huvudlag, inga käkremmar. Kan bli en kul inledning för Stenströmer, som nu även fått Zlatan "i" sitt lag!"

  Martin Engström

  "En miljonär som blir totalt bortglömd den här gången är alltid tacksamt att spela på. I V75-1 startar 9 EXCLAMATION MARK. Bakspår över kort distans är alltid lite vanskligt, men han är minst lika bra som de där framme och jag tror han svarar för en rejäl avslutning. Kan helt klart svepa ner allt till under 10 %!"

  Niklas Lindstedt

  "Mitt drag denna vecka hittar vi i V75-2, häst nr 2 R.K QUEEN. Hästen kommer med absolut toppform, det låter uppåt från stallet och står bra inne i loppet. Dessutom utrustas hästen med rycktussar för första gången vilket brukar kunna ge ordentlig effekt. 3% i skrivande stund!"

  Sandra Luomala

  "Omgången ser lurig ut och särskilt V75-2 känns vidöppen på förhand. Såg 13 ARTEMIDE ZACK senast och det var verkligen en häst jag la på minnet. Avslutade rykande efter en defensiv körning och visade lite av vad som finns i registret. Ser dessutom ut som en häst som passar att gå barfota. Det treåriga stoet kommer att flyga lågt över upploppet, pass upp!"

  Jimmie Nordberg

  "15 MISS SOBER är ensam på 40 meters tillägg men hårdheten hos stoet kan fälla avgörandet och är det inte för många i tredjespår, tror jag hon rundar alla tillslut och mycket spelvärd under 10%."

  Mattias Åkesson

  "2 TALE OF JACKS i V75-6 blev lite väl pigg i ledningen senast och var trött när det skulle avgöras. Denna gång blir det öppet huvudlag istället och inte helstängt.
  Nu är det bättre distans och hästen är snabb ut och lär få en bra position. Rygg ledaren och sen tror jag det kan smälla på upploppet när luckan kommer."

  Viktor Åkerblom

  "Min stora idé i omgången är 11 GLOBAL WINNER i V75-6. Det här är en stark rackare som satt fast med mycket sparat näst senast i V75-finalen på Solvalla. Därefter blev det galopp och därför är han inte så fasligt hårt spelad. Bakspåret är givetvis ingen fördel, men däremot den långa distansen. Blir det bara lite körning kommer han att avsluta bra. Att Örjan Kihlström sitter upp igen nu är knappast någon nackdel heller."

  Övrig information inför V75

  • Starttid: 16:20
  • Plats: Gävle
  • Upploppets längd: 178m (kort)
  • Väderprognos: SMHI rapporterar sol och ca 2-4 minusgrader
  • Bana: Kommer troligtvis gå att köra med valfri balans
  • TV-sändning: V75 Direkt TV12 kl.14:30-18:00, i TV4 från kl.18:00
   Vill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

  Vill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

  Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75 och V86 genom att klicka här. Oavsett vilket - stort lycka till på lördag!

  Dela inlägg

  Kommentera inlägg