Draget i laget » V75 » Romme » gratis » speltips » andelsspel
Draget i laget
Redaktion

Draget i laget

V75 lockar med 41 miljoner kronor i jackpot den här lördagen - hjälper vädret oss att nå den stora jackpotten?

Självklart hoppas vi på fint väder och bäst möjliga förutsättningar

När det nu är dags för Romme-travet utanför Borlänge, att arrangera fina V75-tävlingar i travets absoluta elitserie.

Trots att hösten gjort sitt intåg på allvar och regnrusket blivit ett faktum på många trav-ovaler, är det fortfarande en hel del fina hästar som tävlar. Startlistorna inför den här omgången är definitivt inget undantag - vi får passa oss för att bli bortskämda! 

Hela teamet ser verkligen fram emot omgången, där många lopp ser öppna ut på förhand.
Den "lilla" extra kryddan med 41 miljoner kronor i jackpot till en ensam vinnare gör knappast det hela sämre. Samt att det verkar kunna bli ihållande regn under förmiddagen enligt SMHI.
Något som definitivt kan öppna upp för skrällar och utdelning i den högre klassen.

Tyvärr haft vi haft lite otur och "stolpe ut" under de senaste dagarna, där vi varit och nosat på fina pengar. Men tyvärr fått se oss besegrade (blåsta på konfekten..) både på V75 samt V86. Där vi för övrigt var väldigt nära att sätta "åttan" på flera av våra andelar i onsdags. När det nu vankas lite lurigt underlag med tanke på att det alltså kan komma en hel del nederbörd under lördagen, är vi redo att "ta betalt" för skrällarna och fälla ett par av omgångens största favoriter. 

Vi är alltså inte oroliga för någon formsvacka och har givetvis lagt ner extra mycket tid och energi på våra V75-analyser, i ett tappert försök att återigen bevisa varför Travstugans andelslag är den enda rätta platsen - om du gillar att köpa andelar och öka dina vinstchanser på streckspelen! 

Den här veckan har våra spelexperter kommit fram till följande:

Martin Engström

"Ett långskott till drag hittar vi redan i V75-1. 6 MACELLERIA och WIN B.HILL är de som står ut, men jag kommer knappast sitta utan 7 ON TRACK HE'S BLACK. Hästen har kapaciteten för att kunna hävda sig i högre klasser och den här gången testas rycktussar för första gången och skorna rycks dessutom runt om. Ett för mig mycket tidigt streck!"

Andreas Lundin

"Förra veckans drag, SPEEDY FOXY VICANE avslutad som förväntat mycket starkt - men han tyvärr inte ikapp hästarna som satt lite längre fram i fältet. Det låter kanske därför lite märkligt att jag väljer 15 APOLLON DE KACY i V75-2 som veckans drag. Med tanke på att han också har en hel del hästar att runda för vinst. Jag är dock inte orolig, då han kliver ner ordentligt i klass här. Undertecknad har varit i Frankrike och sett honom leverera grymma insatser på Vincennes. Motståndet är knappast något som avskräcker och bli inte förvånade om Jörgen Westholm sänder fram tidigt, trots den dryga distansen. Enligt mig ett spikförslag med tanke på att rapporterna från stallet dessutom är lovande."

Jimmie Nordberg

"9 JÄRVSÖODIN i V75-4 är kraftigt gynnad av distansen och kommer bli mycket tuff att stå emot sista biten. Att hästen är streckad på under 10% känns som ett riktigt fynd."

Simon Hagen

"Vill varna lite för smygform i "Tarzans" stall. Här startar han 3 BRAKE COOLING och 5 DIGITAL SUMMIT, där jag förordar streck för bägge två. Men tror mest på den senare med tanke på något bättre startspår bakom bilen över den korta distansen."

Joakim Eriksson


"3 FROM THE MINE i V75-6 har imponerat de senaste starterna med riktigt starka och bra lopp. Segern senast va makalöst bra då man tugga ner övriga över upploppet. Stallet aviserar barfota runt om till denna start och även jänkarvagn igen. Med detta perfekta utgångsläge så man slipper bli hängande i loppet. Nu finns möjlighet att sitta riktigt bra på det direkt och man kan välja att köra för spets eller inte. Till 12% just nu på de tidiga strecken så är detta ett enormt fynd."

Catarina Damström

"I den sista avdelningen tror jag mycket på 10 MCGARRET som Michael Stjernström både tränar och kör. Hästen har utvecklats fint den sista tiden och hans starka avslutningar räcker ofta till vinst. Hit kommer han med två raka segrar i bagaget och här kanske han kan få rygg på starke 9 ISTANBUL BOKO under slutvarvet? I så fall kommer han definitivt att bjuda på en fin "polett" tillslut."

Michael Svensson

"När kapitalet ska fördelas i V75-7 så kommer passande nog mitt drag i omgången! För att få vara med hit så har det krävts ett gäng streck och då kan det bli ruggigt intressant med ett singelstreck! Jag tycker att uppgiften ser given ut och varför inte en "spets-å-slut" på 4 ROCKY TILLY! Rikard N Skoglund kommer definitivt göra allt för att sätta nosen först med Jörgens fina valack! Tack för kaffet Richard å jag bjuder på en hamburgare nästa gång på Solänget!"

Övrig information inför V75

  • Starttid: 16:20
  • Plats: Romme
  • Upploppets längd: 205m
  • Väderprognos: SMHI rapporterar uppehåll och ca 8-12 grader
  • Bana: Ev. något tung/blöt beroende på nederbördsmängden under förmiddagen, men troligtvis valfri balans
  • TV-sändning: V75 Direkt TV12 kl.14:30-18:00, i TV4 från kl.18:00

Vill du vara med i Travstugans ATG Tillsammans-lag?

Förutom att köpa andelar, kan du givetvis även ta del av fullständiga analyser och tips inför både V75 och V86 genom att klicka här. Oavsett vilket - stort lycka till på lördag!

Dela inlägg

Kommentera inlägg