Draget i laget » 22 mars | Draget i laget - Travstugan.se
Draget i laget
Redaktion

Draget i laget

Varje fredag bjuder våra duktiga tipsters på sina bästa tips inför lördagens V75-omgång – det här vill ni inte missa!

Inför V75 på Momarken 23 mars 2019

En mycket spännande omgång står för dörren och kommer att avgöras i vårt kära grannland Norge under morgondagen med start kl. 16:20. Då vinstpotten förväntas bli stor med tanke på att både Sverige och Norge spelar i en gemensam pool, anser vi att det känns mycket intressant på förhand. I synnerhet då spelarkollektiven i länderna verkar ha väldigt olika uppfattning på förhand om hur det hela kommer sluta.

 Våra duktiga tipsters bjuder här på sina bästa drag inför V75-omgången: 

Michael Svensson

”Omgångens miljondrag hittar vi i häst nr 3, Red Bar (V75-5). Ole Johan Østre årsdebuterade med honom på Bjerke 6/3 och svarade då för en bra insats, där man gick i mål som 3:a med en hel del sparat. Med det loppet i kroppen samt senaste rapporterna från träningen så har hästen gått fram enormt i form och man är från stallet väldigt positiva inför kommande start på Momarken. Siktet är inställt på finalerna på Solvalla den 25 maj!” 

Jimmie Nordberg

”Nr 6 Kicking Classic (V75-3) har startat över kort distans och suttit fast eller inte hunnit fram men avslutat bra. Nu långdistans och man söker nog ryggar igen, men känslan är att formen sitter då och då kommer man flyga fram över upploppet och kanske vara draget i omgången.” 

Tobias Nilsson

”Ni ska få en skräll som jag tror kommer landa under 2%. Pave Faks (V75-4) är ett långskott men här kommer man inte vila på hanen. Man maxar och kör fram i dödens tidigt och kommer segerstrida. Miljondraget i omgången.” 

Joakim Eriksson

”Nr 1 M.S Triple J (V75-5) är i sitt livs form just nu. Senast vann man med 30 meter trots en 11-tid första varvet. Då var han lättad från järnskor till aluminiumskor, till denna start så rycker man allt. Barfota runt om! Jag kan bara tänka mig vad det kommer kunna göra med honom och vilka tider han kan gå. Ett bra spikförslag till en vettig procent i nuläget.”

Martin Engström

”Jag fastnade tidigt i veckan för Johan Untersteiner i avslutningen. I V75-7 startar han med 2 Marcello Wibb som nu fått årsdebuten överstökad med en fullt godkänd andraplats på Jägersro. Loppet här är väldigt jämnt och många spelare kommer strecka på. Jag tror Marcello Wibb tillhör de bättre och att han med loppet i kroppen är än mer segermogen. Min vinnare i avslutningen!” 

Samtliga och mer utförliga analyser hittar ni på vår lagsida på ATG Tillsammans

Där vi givetvis även erbjuder andelsspel inför V75-omgången.

Share post

Kommentera inlägg