V75 på Åby - jackpot som äntligen ger bra betalt? » 9 aug. | Catarina…
  • Hem
  • Catarina
  • V75 på Åby - jackpot som äntligen ger bra betalt?

V75 på Åby - jackpot som äntligen ger bra betalt?

Stallets hästar levererar - men hur är det med V75-utdelningen egentligen?

Förra helgen blev riktigt bra då sjuan åter igen satt på lördagen- vilket alltid är lika kul när det väl sker. Tyvärr dålig utdelning även den här veckan och många förhandstippade hästar har helt enkelt varit alldeles för bra och presterat i loppen. Håller tummarna för fler överraskningar den här gången! 

I söndags var det E3-kval och min passhäst Easy So Easy kvalade in till finalerna i Örebro den 17 augusti. Stallet fick även med Angel Frome Above i stonas final - vilket vi givetvis är väldigt glada över allihop! Blir spännande att se hur de kan hävda sig i respektive final...

Till helgen är det Åby och V75-finaler som väntar. Mycket bra hästar med i omgången och dessutom en spännande jackpot, eftersom utdelningen på femmorna blev för låg förra lördagen och därför hamnar i den här potten istället.

Jag tror Propulsion tar hem Åbys Stora Pris. Han är bästa hästen i fältet och har formen på topp. Den här gången är det lång distans som väntar, så då spelar bakspåret ingen större roll.

Har dock inte bestämt mig för om jag vågar spika riktigt än, med tanke på att det är mycket fina hästar emot. Men alltså en tänkbar spik på förhand, hjärtat säger dock Makethemark...

Global Undecided kan också vara en tänkbar spik. Likaså obesegrade Velten Versailles som var alldeles strålande senast vid vinsten, efter långt tävlingsuppehåll. 

Baron Gift tycker jag dessutom står på tur för en seger, spurtade åter igen väldigt bra senast. Kan det vara hans tur den här omgången?

Hoppas verkligen att det det blir lite skrällar här och där, så att vi under morgondagen får uppleva varför V75 är världens bästa spelform på trav! Själv laddar jag upp med en ledig kväll från hästarna, där roliga aktiviteter med träningskompisarna på två ben står på schemat istället. Självklart blir det tävling i både kubb, crocket och annat kul - man är ju en sann tävlingsmänniska! 

Skämt å sido, ni som vill spela V75 med mig i morgon kan göra det här - varmt välkomna!

  • Catarina
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.