Inför V75: Svante Båth har häst med i Uppfödningslöpningen
  • Hem
  • Catarina
  • Inför V75: Svante Båth har häst med i Uppfödningslöpningen

Inför V75: Svante Båth har häst med i Uppfödningslöpningen

Hej! Förra veckan gick bättre än väntat även om inte sjuan satt. Tyckte omgången var svår så 6 rätt kändes okej. Men utdelningen har varit skral när jag fått till det tyvärr. Får hoppas på bättring nu! En rejäl jackpot på 40 miljoner kronor borde kunna hjälpa till lite, kan jag spontant tycka. På Jägersro är det alltid klokt att ta med många hästar som man tror tar ledningen, då det ofta känns som rena rama nedförsbacken på upploppet ibland för ledarhästen - som bara "rinner undan" i många av loppen som körs där. Något som kuskarna definitivt har koll på.
Vi kan därför vänta oss en extra hård spetskörning lite här och där. 

I morgon är det verkligen toppklass på loppen, vilka hästar vi får se! Jag tänker dock gardera storfavoriten Campo Bahia, varit sjuk och det är några bra på start som bjuder upp till kamp.
Har inte kommit fram till vem/vilka jag spikar än, måste klura lite på det. 

Men här är mina tidiga tankar om omgången

V75-1

1 Gargamel Sisu är under utveckling 2 Guzz Meras är en topphäst. Den av dom som går i ledningen tror jag har bra chans, bara dom inte kör för hårt mot varandra från start. 6 Aura S.L. har imponerat i ny regi och så ska man såklart ha med Campo Bahia som förmodligen rundar detta gäng hur lätt som helst om han är på topp efter diverse problem.

V75-2

1 Bordeaux Doc har bra läge. 6 Fireman AM kan rensa lite. 9 Tiger Face har visat kunnande men inte startat på länge. Men borde vara bra i ordning när Peter Untersteiner väljer att ta ut han på V75 direkt. 10 Pere Ubu har vunnit 6 av 9. Men ändå bortvald av PU.

V75-3

4 Eclipse AM är bra i grunden men har ett svårt spår. 6 Franklin Face har perfekt läge med springspår och Erik Adielsson sitter nog tidigt i spets. Är en tänkbar spik. 7 Tyson Dimanche var bra senast men får nog gå den tunga vägen utvändigt om Franklin AM är jag rädd.

V75-4

Årets upplaga av uppfödningslöpningen. 2 Global Badman blir stor favorit då han vunnit 4 av 5 lopp och visat sig vara nått extra. Men spika en tvååring det gör jag inte. Svante Båth har häst med så den är given i detta lopp,1 Armani Degato. 4 Fire Piston gillar jag, och vad kan Timo Nurmos ha för nått extra i 10 Karl May Boko.

V75-5

Här går jag kort. 2 Deep Pockets leder länge men kan han stå emot 6 Man At Work som var grym i comebacken, men lite sämre senast?

V75-6

2 Tae Kwon Deo är bra och har fint läge, första loppet mot guldhästar men har man vunnit Sprintermästaren så är det nog inga problem att möta detta motstånd.
5 Global Trustworthy kan vara en bra spik. Men så tråkigt, vill försöka fälla storfavoriterna denna omgång. 6 Racing Mange kan överraska i detta gäng på hemmaplan.

V75-7

3 Martin De Bos blir hårt betrodd men är inte den som bara vinner å vinner, fast han gör bra lopp hela tiden. 5 Pastor Power står på tur för seger, 7 Illuminati är en bra häst och Lövgrens hästar har visat bra form igen efter en svacka. 
8 Esprit Sisu är en tuffing som kommer få det tufft från detta tråkiga utgångsläge men ska räknas tidigt ändå. 10 Niky Flax kan avsluta bra med dom rätta ryggarna.

Jag fortsätter att kämpa på med samma andelar även den här veckan och har en tidig önskning till jultomten i år: vore så himla kul att få till en större vinst nu! Så att jag kan få ge tillbaka ordentligt till alla som är med mig och kämpar varje vecka. Det är ni så värda! 

Trevlig helg på er, kära travvänner!

  • Catarina

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Krutröken har precis lagt sig från Sprintermästarna när det är dags för Halmstad att arrangera V75 igen. Idel fina lopp både sportsligt och ... Läs travtips

Vinnarspel, lopp 7 Halmstad4 Gustafson är en startkatapult som har ett klockrent läge över 1640m autostart. Har inte startat på länge men kvalade på ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Dags att besöka Halmstad och vilken omgång det ser ut att bli. Allt kryddas med en smaskig megajackpott som vi ... Läs travtips

V86 onsdag och V75 torsdag faller vi på målsnöret. Lite plåster på såren blir att utdelningarna inte var mycket att hänga i granen. Men revansch vill ... Läs travtips

V75 Halmstad lördagen den 4/7. Mot miljonerna! Efter onsdagens 8 rätt på V86, tar vi nya tag inför helgens V75or…… Glöm inte söndagens V75 på ... Läs travtips

Det har verkligen varit nära men det vill sig inte riktigt under denna vecka, målfotoförluster på två raka streckspel för alla rätt. Jag hoppas vi ... Läs travtips

Återigen är det jackpott på V75, men det kunde knappast kommit lägligare nu! Halmstad levererar alltid fina förutsättningar. Andel i systemet fixar ... Läs travtips

Veckans höjdpunkt med V75 från Halmstad och en fin jackpot väntar. System förslag 2,4 5,6 4,10 Alla 4 Aura S.L 2,3,8 Alla 2160kr V75 1 Här ... Läs travtips

Omgångens bästa spikAvd.2 - 5 Matteo gjorde en jättebra insats senast trots en infektion i halsen. Han är kry nu och tränat riktigt bra. Siktet ... Läs travtips