Inför V75: luktar fina pengar på sjuan!

Inför V75: luktar fina pengar på sjuan!

Svårt att hitta spikar


Förra veckan blev det en riktig skräll i gulddivisionen, och chansen till sju rätt försvann.
För att få med den på kupongen hade jag nog varit tvungen att ha samtliga hästar i loppet på kupongen. Vilket jag inte hade. Men 6 rätt är nära så hoppas på 7 denna lördag istället. 

Dock en väldigt svår omgång på förhand. När det är finaler så är loppen så jämna och löpningsförloppet avgör mycket. Definitivt svårt att hitta "säkra" spikar.

Stallet har inga hästar till start i omgången, men är i full gång och det är mycket starter under veckan. Jag har All Cash ikväll som är en rolig skräll på V86, var fin i debuten för oss i ett billigt lopp på Visby. Tränar fortsatt bra. Så vi håller tummarna för att det räcker hela vägen.

V75-1


 3 Ural var riktigt bra senast och lär bli favorit, men jag vill inte singelstrecka så garderar upp med 4 Frome The Mine som övertygar i varje start. Global Undecided är ibland hur bra som helst och har han en sådan dag på lördag så kan han mycket väl vinna oavsett position. 

V75-2

15-hästars stolopp kräver en del streck. 1 Velegance, 3 Fossens Wally och 5 Vinci I.M. känns som dom tre bästa på start. Från 20 meters  tillägg så räcker det med 8 Keycard som var bra senast och kommer från ett formstall, och en häst till. Kommer inte lämna 13 Walkie Talkie utanför kupongen något mer efter senast, då jag missa sjuan pga det.

V75-3

Stoeliten där jag tycker att det räcker med två hästar. 3 Mellby Free och 6 Une Etoile Gar är båda väldigt bra och den som får bäst lopp och har bäst dagsform vinner.

V75-4

Här chansar jag och spikar Markus B Svedbergs talang 6 Le Crack Sox.

V75-5

1 Dom Perignon var oväntad bra senast, 5 Macelleria bara vinner och vinner. När tar segertåget slut? 6 Illuminati är en riktigt fin häst. 8 Harran Boko kan mycket i ljusa stunder. Nurmos 9 Deede Star och 11 Win B. Hill måste också med på kupongen.

V75-6

Ett till öppet lopp. Hade 12 Giant Shadow haft bättre läge så hade det varit en spik. Men väljer att gardera med 2 Dexter Brick, 3 Mcgarret, 5 Staro Mcmillian och 6 Global Winner.

V75-7

11 Milliondollarrhyme övertygar varje gång. Kan vara en tänkbar spik. Men garderar man så är det främst med 5 Nadal Broline9 Milligan´s School och 2 GLOBAL THRUSTWORTHY.

Skrällen är 3 Digital Ink som verkligen var fin senast och glänste som i sina fornstora dagar. Utgångsläget är i vart fall bra och efter skrällen i guld i lördags vet vi alla att precis VAD som helst kan hända. 

Mina andelar som spelas till de fina V75-finalerna, som alltså körs på Solvalla den första lördagen i november är:

Hoppas att så många som möjligt tar sig ut till "valla" för att njuta av alla fina hästar! 

Lycka till på spelet. 

  • Catarina
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips