Inför V75 lördag - vågar jag lita på chefen? » 22 aug. | Catarina -…
  • Hem
  • Catarina
  • Inför V75 lördag - vågar jag lita på chefen?

Inför V75 lördag - vågar jag lita på chefen?

Hej allihop! 

Lördagen som skulle bli en av dom bästa arbetsdagarna blev till en av dom sämsta. Easy So Easy halt och struken ur E3 finalen. Men jag fick glädja mig åt att två sjuor satt, åter igen dålig utdelning dock. Samtidigt får man vara glad för det lilla och rikta blickarna framåt. 

Spännande omgång på lördag, hoppas det kan skrälla lite denna vecka och att man såklart är rätt ute igen och sätter sjuan. Det kan ju vända fort, så gäller att passa på ordentligt nu när formen är på besök. 

Veckans spikar

Att hitta spikarna så här många dagar i förväg är svårt har jag insett efter några veckor som spelläggare. Vågar jag lita på att chefen (Claes Sjöström) sätter dit FALCON AM igen i V75-6? Hästen var riktigt bra senast och är en tänkbar spik även denna gång, trots ett svårt utgångsläge bakom startbilen över kort distans. 

7 PYDIN som startar i V75-2 ser ut att ha en bra uppgift, men spika kallblod? Garderar eventuellt med 1 WILDA FILLE, 3 JÄRVSÖODIN och 12 GRANETTA för att känna mig trygg. 

Övriga avdelningar

V75-1:

4 CHOCOBOY på tur för en seger, men jag brukar säga ”hur ofta vinner Jarno Koskela V75?” Han har två andraplatser nu inför den här starten. Det är i vart fall en häst jag måste ha med på systemet, någon gång vinner Koskela V75. En lurig inledning väntar och 12 HULK BOKO verkar bli i princip helt bortglömd. Till skillnad från Koskela så vinner körande Carl-Johan Jepson som bekant rätt ofta. Kan annars vara en rolig skräll i ett öppet lopp. 

V75-3:

Tror mest på 3 SPICKLEBACK FACE, 11 BUCKS TO BURN, 4 VIENVIA FONT och 8 URAL.
Är dock medveten om att det vimlar av kanoner i det här loppet och här kommer positionerna verkligen att bli avgörande i loppet. 

V75-4:

Enbart ston över medeldistans med voltstart, lärlingar bakom hästarna. Tror loppet kommer handla om ekipagen i den främre träffen och chansar därför bort bakspårshästarna, då det kan bli trafikproblem med många kuskar som vill visa framfötterna och är sugna på att vinna V75. Tar startsnabba 7 HOSSIANA BOKO ledningen är hon nog hästen att slå. Garderar med 2 QUEEN OF SAND, 1 CHAPTER N.DEO och 8 VISA AS.

V75-5:

Skrällen är 2 STARO MARY LOU med Mika Forss. Mest tror jag på 3 IMOLA BOKO och Björn Goop. Tar även med 12 HIGHSPEED DYNAMITE och 1 KLOSE.

V75-7:

Sundsvall Open Trot tycker jag ser öppet ut och streckar 4 hästar. Jag håller tummarna för 6 MAKETHEMARK och han är given på kupongen. Garderar med förhandsfavoriten 1 RINGOSTARR TREB, samt 8 UZA JOSSELYN och 9 MILLIONDOLLARRHYME.

På söndag åker jag på semester, så hoppas på att fixa semesterkassan på lördag.

Här är du välkommen att spela V75 tillsammans med mig

Mina andelar heter Hästskötare exklusiv, Hästskötarens 200 och Hästskötarens 100.

  • Catarina
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Från måndag kvällen på Mantorp har jag hittat ett tacksamt odds.I lopp 8 startar Björn Goop med 1 Easy Creation.Läget för denne hästen är verkligen ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips