Inför V75-jackpot Rättvik » 1 aug. | Catarina - Travstugan.se

Inför V75-jackpot Rättvik

Hallå allihop!

Hoppas ni mår bra och har en trevlig början på augusti månad. Om inte annat kan den bli riktigt trevlig på lördag, med tanke på den stora V75-jackpot som väntar, där det även är dags för Sommartravets final!

Förra veckan såg svår ut på förhand, men blev en favoritparad och låg utdelning. Hoppas spelformen håller i sig och sjuan sitter denna vecka med. När jag läser startlistorna första gången ser även denna omgång svår ut på förhand.

Men mina första tankar är såklart att spika Sorbet i Gulddivisionen, som förmodligen dem flesta gör. Det är inte den bästa gulddivisionen som körts. Dante Boko är ingen dålig häst som går ner en klass nu, men spår utvändigt om Sorbet gör det svårare för han att kunna bjuda upp till kamp. Så på förhand är Sorbet ensam på kupongen.

Veckan har inletts väldigt lugnt för stallets del, ingen starthäst förrän i morgon fredag.

Så chefen (Claes Sjöström) har tagit några dagars semester och han brukar vara ”extra” vinstsugen efter lite ledighet. Han hinner dock med lite trav innan det är dags för V75 på lördag. Här närmast blir det Lindesberg.

Min andra spik just nu är Falcon Am. Fredrik Linders häst har utvecklats fint i år och det är svårt att hitta spikar på förhand och Falcon har både bra startspår, kusk och form. 

I den sista V75-avdelningen tror jag att Björn Goop leder Sommartravets final länge med Royal Navy Neo.

Men Muscle Hustle är bra och siktar nog på snabb revansch efter den snöpliga galoppen senaste, när han väl hade lyckats ta sig till ledningen. On Track Piraten går aldrig att räkna bort helt heller. Även om han definitivt är bättre under årets lite kyligare månader. Varnar lite för McGarret som visat bra form på sistone.

Min ranking som den ser ut just nu

V75-1 1,7,8,10
V75-2 3,2,8,12
V75-3
5,6,7,2
V75-4
5,1,15,14
V75-5
4,5,7,8
V75-6
4,1,2,7
V75-7
6,13,1,4

 Vill du spela med mig så kan du ordna en andel direkt här

Nu håller vi tummar och tår för att jackpot-miljonerna ramar in den här fantastiska sommaren på bästa sätt!

  • Catarina
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen