Inför V75: litar på en "kall" trots allt!

Inför V75: litar på en "kall" trots allt!

Hej travvänner!

Inte något riktigt flyt på spelet för dagen, men jag gillar samtidigt att chansa lite för att sikta mot större vinster. Så ibland är det helt rätt, men kan lika gärna vara åt andra hållet också.

Imorgon är det i alla fall äntligen lördag igen och dags för nya tag. Blir en kortare analys denna vecka då det varit fullt upp i livet. Ibland kanske man analyserar lite för mycket innan dessutom. 

Läste en inspirerande artikel om vår duktiga kollega Johan Karlsson som har spelat in över sex miljoner till sina andelsköpare sedan april. Han påstår att han spelat som bäst när han låtit bli att påverkas för mycket av vad omvärlden tror/tänker i sina analyser inför spelet. Kanske är det precis det jag också behöver göra? Vi gör ett tappert försök i alla fall och hoppas att det ligger någon sanning i det. Svaret har vi imorgon kväll och jag har förberett med bubbel i alla fall.

Veckan började bra då min passhäst KENTIN DAY kvalade in till Oaksfinalen nästa söndag på Solvalla. Hon var riktigt fin den här gången och avslutade på ett mycket bra sätt - blir en spännande final! Framför allt mycket nerver, men det hör till i den här sporten! 

Mina tidiga tankar just nu


Omgångens spikar lutar åt att bli följande:

V75-3 Tycker att det ser upplagt ut för 3 PARTIZAN FACE.
Faktorerna som talar för vinst är bra läge, form, samt en duktig kusk som känner hästen väl. 

V75-4 Jag som gärna vill undvika att spika kallblod går emot mig själv denna vecka då 5 ODD HERAKLES startar. Jag har aldrig sett hästen live - men han verkar hålla högre klass än sina konkurrenter och har varit riktigt fin den sista tiden där han avslutat i överljudsfart från tråkiga bakspår. Nu är läget mycket bättre och han bör därför hinna fram till seger med god marginal.

Veckans skrällar som ni absolut inte får glömma bort vid gardering:

V75-2 Mycket snack om den norska hästen 6 DJARPUR DRY. Valacken som har ingen mindre än den franske fantomen JAG DE BELLOUET som pappa! Den franske fantomen som var vrålstark när han tävlade, kanske har lämnat just dessa egenskaper i sin son? I så fall borde den långa distansen nu vara till stor fördel. Med på lappen ska han under alla omständigheter. 

V75-7 8 BARON GIFT startar återigen från ett dåligt läge. Men hästen gör det alltid bra och jag blir inte överraskad om han skräller till på lördag. Det kanske inte är så självklart att den stora förhandsfavoriten 1 PERFECT SPIRIT tar sig till spets och i så fall är loppet öppet.

Tankar om övriga avdelningar:

V75-1  3 MARCELLO WIBB, 7 DIVINE, 11 LORD FLAX, 6 EXPENSIVE RIVER, 10 LEXINGTON HALL

V75-2 10 CORLEONE D.K, 5 VICTORY ROAD, 4 MY NEW CHAPTER, 1 LOVE HÅLERYD, 6 DJARPUR DRY

V75-5 9 DEXTER BRICK, 12 SANDSJÖNS ENZO, 6 DAMIEN HANOVER, 3 EXIT ANGOT

V75-6 14 VINCENT AS, 12 BO C, 13 O.P.Q.C, 5 TENGIL FACE

V75-7 1 PERFECT SPIRIT, 8 BARON GIFT, 7 HEART OF STEEL, 4 FERRARI SISU

Tror ni att jag är rätt ute den här veckan och vill vara med på en andel,
har jag följande system till försäljning:

  • Hästskötare exklusiv 300
  • Hästskötarens 200
  • Hästskötarens 100

Observera att det är först till kvarn på mitt exklusiva system som enbart säljs i 10 andelar och bara lämnas in en gång. Där vill vi nämligen inte dela en eventuell vinst med fler än så.

Samtliga andelar hittar ni på lagsidan på ATG Tillsammans - där vi heter "Direkten Ryd"

Ni är givetvis varmt välkomna att skicka tips på "drag" i omgången till mig om ni hittar något spännande som vi bara inte får missa. Ser fram emot en spännande lördagseftermiddag och håller tummarna för att jag får inleda nästa veckas analys med att gratulera er!

  • Catarina
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips