Inför V75: litar på en "kall" trots allt!

Inför V75: litar på en "kall" trots allt!

Hej travvänner!

Inte något riktigt flyt på spelet för dagen, men jag gillar samtidigt att chansa lite för att sikta mot större vinster. Så ibland är det helt rätt, men kan lika gärna vara åt andra hållet också.

Imorgon är det i alla fall äntligen lördag igen och dags för nya tag. Blir en kortare analys denna vecka då det varit fullt upp i livet. Ibland kanske man analyserar lite för mycket innan dessutom. 

Läste en inspirerande artikel om vår duktiga kollega Johan Karlsson som har spelat in över sex miljoner till sina andelsköpare sedan april. Han påstår att han spelat som bäst när han låtit bli att påverkas för mycket av vad omvärlden tror/tänker i sina analyser inför spelet. Kanske är det precis det jag också behöver göra? Vi gör ett tappert försök i alla fall och hoppas att det ligger någon sanning i det. Svaret har vi imorgon kväll och jag har förberett med bubbel i alla fall.

Veckan började bra då min passhäst KENTIN DAY kvalade in till Oaksfinalen nästa söndag på Solvalla. Hon var riktigt fin den här gången och avslutade på ett mycket bra sätt - blir en spännande final! Framför allt mycket nerver, men det hör till i den här sporten! 

Mina tidiga tankar just nu


Omgångens spikar lutar åt att bli följande:

V75-3 Tycker att det ser upplagt ut för 3 PARTIZAN FACE.
Faktorerna som talar för vinst är bra läge, form, samt en duktig kusk som känner hästen väl. 

V75-4 Jag som gärna vill undvika att spika kallblod går emot mig själv denna vecka då 5 ODD HERAKLES startar. Jag har aldrig sett hästen live - men han verkar hålla högre klass än sina konkurrenter och har varit riktigt fin den sista tiden där han avslutat i överljudsfart från tråkiga bakspår. Nu är läget mycket bättre och han bör därför hinna fram till seger med god marginal.

Veckans skrällar som ni absolut inte får glömma bort vid gardering:

V75-2 Mycket snack om den norska hästen 6 DJARPUR DRY. Valacken som har ingen mindre än den franske fantomen JAG DE BELLOUET som pappa! Den franske fantomen som var vrålstark när han tävlade, kanske har lämnat just dessa egenskaper i sin son? I så fall borde den långa distansen nu vara till stor fördel. Med på lappen ska han under alla omständigheter. 

V75-7 8 BARON GIFT startar återigen från ett dåligt läge. Men hästen gör det alltid bra och jag blir inte överraskad om han skräller till på lördag. Det kanske inte är så självklart att den stora förhandsfavoriten 1 PERFECT SPIRIT tar sig till spets och i så fall är loppet öppet.

Tankar om övriga avdelningar:

V75-1  3 MARCELLO WIBB, 7 DIVINE, 11 LORD FLAX, 6 EXPENSIVE RIVER, 10 LEXINGTON HALL

V75-2 10 CORLEONE D.K, 5 VICTORY ROAD, 4 MY NEW CHAPTER, 1 LOVE HÅLERYD, 6 DJARPUR DRY

V75-5 9 DEXTER BRICK, 12 SANDSJÖNS ENZO, 6 DAMIEN HANOVER, 3 EXIT ANGOT

V75-6 14 VINCENT AS, 12 BO C, 13 O.P.Q.C, 5 TENGIL FACE

V75-7 1 PERFECT SPIRIT, 8 BARON GIFT, 7 HEART OF STEEL, 4 FERRARI SISU

Tror ni att jag är rätt ute den här veckan och vill vara med på en andel,
har jag följande system till försäljning:

  • Hästskötare exklusiv 300
  • Hästskötarens 200
  • Hästskötarens 100

Observera att det är först till kvarn på mitt exklusiva system som enbart säljs i 10 andelar och bara lämnas in en gång. Där vill vi nämligen inte dela en eventuell vinst med fler än så.

Samtliga andelar hittar ni på lagsidan på ATG Tillsammans - där vi heter "Direkten Ryd"

Ni är givetvis varmt välkomna att skicka tips på "drag" i omgången till mig om ni hittar något spännande som vi bara inte får missa. Ser fram emot en spännande lördagseftermiddag och håller tummarna för att jag får inleda nästa veckas analys med att gratulera er!

  • Catarina
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Petri Salmela är som alltid högaktuell när det är V64 på Boden. Här värmer han upp inför Elitloppshelgen med formtoppad Yankee Blue. V64-1 ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips