Inför V75: hittat nyckeln till den kapable hingsten?
  • Hem
  • Catarina
  • Inför V75: hittat nyckeln till den kapable hingsten?

Inför V75: hittat nyckeln till den kapable hingsten?

Het info på två tuffingar i långloppet

Go dag! Förra veckan blev svårlöst, men ny vecka och nytt hopp om att lyckas sätta sjuan. Veckorna rullar på snabbt och den här har inte varit något undantag. Inledde med en resa till Gotland, då det var lunch-tävlingar där i måndags. Så färden gick redan i söndags förmiddag.

Vi åkte dit med en häst till start, som slutade med en enkel seger för vår fina fyraåring, ALL CASH. Stall Sjöström finns nästan alltid på plats när det tävlas på ön. Bara en tävlingsdag kvar för i år, och för er som inte besökt "Skrubbs"  borde ni verkligen göra det. Otroligt trevlig och fin travbana där stämningen alltid är väldigt trevlig - både för aktiva och hästar. Däremot passar det helt klart mycket bättre på sommaren, då man kan kombinera jobbresan även med sol och bad.

Jag tycker inte att den här V75-omgången inte ser riktigt lika svår ut som förra veckan gjorde på förhand. Mycket på grund av 4 MILLIGAN´S SCHOOL i Guldloppet och 6 MACELLERIA i inledningen, V75-1. 

Jag sätter även ett tidigt streck på 6 SLOPPY JOE i den andra avdelningen. Robert Bergh tar ut talangen på V75 direkt, det tyder nog på att han hittat nyckeln till den kapable hingsten som har alldeles för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Och den gode Robert har minsann en viss förmåga att locka fram det bästa ur sina adepter. Så jag säger pass upp här!

Sedan så är såklart stallets 4 ANGEL FROM ABOVE med på lappen i V75-5. Det är ett öppet lopp och hon är under utveckling, samt att stallformen är god. Just nu ser jag att hon är streckad på 1% på spelet. Vi får hålla tummarna för att det stannar där och att hon har en bra dag i morgon - då kan det bli riktigt spännande. 

Veckans analys

V75-1 Som sagt, här ödslar vi inga onödiga streck utan lämnar 6 MACELLERIA ensam på kupongen. Det bör vara spets och slut - hämta ut! 

V75-2 Många om budet i långloppet. Egentligen tror jag att det räcker med två hästar. Men kommer ev. att gardera lite extra då jag inte vill riskera något i onödan, nu när det äntligen är en stor jackpot att jaga. Förhandsfavoriterna 9 GUILLAUME BOKO och 8 MAGIC CASH är givna på kupongen, liksom min idé 6 SLOPPY JOE. Bäst låter det dock på skrällen 15 APOLLON DE KACY - som är i toppform, tränar strålande och här går ner ordentligt i klass. Han är härdad mot tuffa hästar nere på Vincennes i Frankrike och är förmodligen tuffare än de flesta här. Blir det inte allt för mycket trafikproblem på vägen så kan det nog visa sig att nioåringen maler ner övriga motståndare. 

V75-3 Stefan Melander har i princip lämnat klartecken på 4 MILLIGAN´S SCHOOL. Så det finns nog ingen anledning att gå emot och försöka fälla den stora favoriten. På pluskontot, förutom fin form och ett bra startspår, finns det faktum att han tidigare visat att han absolut inte har något problem med tunga/kladdiga banor - vilket det finns en liten risk för, om SMHI har rätt i sin prognos inför morgondagen. Summa summarum är alltså att Milligan bör fixa detta. Motståndet är ju inte heller i det tuffaste laget, med tanke på vilka hästar han har tävlat mot tidigare och gjort det riktigt bra. 

V75-4 I Kallblodsloppet kanske det räcker med de två förhandsfavoriterna 3 BOKLI RAPP N.O. och 4 HVALSTAD ODIN. Det handlar dock om ett långlopp, så andra hästar med fin form kommer i vart fall få chansen att försöka besegra dessa. 13 LUKAS RAUEN kan avsluta bra och kanske hinner fram om tempot inte blir allt för lågt i loppet? De som hoppas på favoritfall här får hålla tummarna för att favoriterna duellerar för hårt mot varandra. Skrällen är 10 BILBO B.S. med Carl-Johan Jepson som var riktigt fin vid en säker spurtvinst senast. Med rätt ryggar fram till upploppet så...

V75-5 Kortlopp med autostart. Här kommer det att gå undan i början när kuskarna vill skaffa sig bra positioner! Hoppas att vår egen 4 ANGEL FROM ABOVE får ledningen. Loppet ser i vart fall väldigt öppet ut på förhand, så helt omöjligt är det definitivt inte att hon är med i segerstriden. Däremot kanske 9 FIGHTER MEARAS blir svår att slå, om Ulf Ohlsson lyckas ge honom ett bra lopp i "draget". 

V75-6 Som alltid, en mycket spännande Silverdivision. Håller 1 URAL upp ledningen kan loppet vara över -men gör han verkligen det? 3 FROM THE MINE har äntligen fått ett fint läge och har absolut kanonform. Kan också öppna snabbt. 7 EBONY BOKO tar sig nog till tät om kusken kör från start. Vem släpper han till sedan? 9 SIGN ME UP TOO och 11 REVEREND WINE smyger lite under "radarn" här från trista utgångslägen. Men får de lite hjälp med tempot i loppet har de absolut spurtkrut inombords för att kunna sänka samtliga. 

V75-7 Här ska miljonerna fördelas! Tror att loppet kan bli perfekt kört för 10 MCGARRET, som gillar tempo och kan avsluta rykande. Ser ut som att det inte kommer bli något krypcasino, då han möter ett par hästar som också gillar tempo - samt tål att göra en hel del själva i loppet. Tror till exempel inte att 9 ISTANBUL BOKO och Jorma Kontio kommer sitta still och vila sig i kön här. Det förutsätter dock att 4 ROCKY TILLY inte kommer till ledningen allt för lätt och får dämpa tempot lite. Då kan han bli en svår nöt att knäcka!

Tror ni att jag är rätt ute den här veckan, får ni hemskt gärna vara med på en andel eller två.

Håll nu tummarna för en ny stallseger på V75 för team Claes Sjöström och att vi tillsammans i andelslaget visar var skåpet ska stå (vilka jackpot-miljonerna tillhör).
Hoppas alla får en riktigt trevlig helg med lugn och ro, så försöker jag att leverera spänningen imorgon eftermiddag. 

  • Catarina
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Fantastiska Elitloppssöndagen är här och avslutande två V75-avdelningarna innehåller de två försöken. Därtill är det även Elitkampen där Månprinsen ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppet. Prix d'Amérique i all ära men som svensk är Elitloppet årets höjdpunkt enligt mig. De andelar jag har öppna ... Läs travtips

Hej!Niklas Exklusiva M satte 7 rätt på lördagen och gav 493:- tillbaka på satsad 200:-!Nu börjar det verkligen brännas under fötterna och pulsen ... Läs travtips

V75-1 Ett rivigt lopp inleder och här kommet det bli fartfest. 10 Månprinsen AM kunde inte hota 8 Lome Brage sist men borde ha formen framflyttad ... Läs travtips

Det blev segrar i spets för de flesta hästarna under lördagen och det var väldigt svårt att ta någonting tillslut, blir det samma visa i morgon? Det ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips