• Hem
  • B-K
  • V86 - Solvalla/Jägersro 8 November

V86 - Solvalla/Jägersro 8 November

4 rätt på V64 igår, man var inte riktigt nära på superskrällen i sista avdelningen men ikväll hoppas man på alla rätt med följande system:

Spikarna i V86 har jag hittat i följande avdelningar:

Avdelning 1 tillika V86-1)
7) Pajas Face som är startsnabbast i detta fältet måste ta ledning för att ha en vettig chans att vinna, det tror jag den gör och därefter är det öppet. Jag väljer att spika till endast 7(!)% då känslan på denna är på topp. Spets och slut vore inte helt fel om det inte blir en jättekörning från början av motståndarna.

Sista avdelningen tillika V86-8)
3) Stella Newmen som har ett bra spår och nu med ett lopp i kroppen kommer den att visa vägen för övriga. Känner inte att motbuden kan rubba denna segermaskin som den ändå är. Ny seger ikväll att  vänta om jag skall frågas.

Spik i första avdelningen och i sista, det får duga.

-
V86-2)

Övervägde ett lås här på 2) Bugatti Brick och 7) Unique Juni men kände att jag behövde ta med 9) Mamasan som blir intressant med Björn Goop bakom sig idag. Favoriten blir en svår nöt att knäcka dock men efter tre sämre lopp på raken väljer jag att gardera lite.

V86-3)
Chansspika här eller gardera på, valet föll på det sistnämnda. Hade jag behövt spika då skulle valet fallit på 1) Earthquake Neo.

V86-4)

Här väljer jag att göra ett vågat drag. Personligen känner jag att favoriten är lite väl hårt spelad och man tror att den kommer få en tuff resa i detta loppet, spets tar 1:an och sätter upp tempot. Favoriten hamnar i dödens och därefter är det 50/50 i min bok. Hoppas innerligt att någon av dem valda hästarna utmanar enda in över mållinjen, då kan detta lopp bli spännande.

V86-5)
I vanliga fall hade ett lås på 3 & 6 räckt men kan inte låta bli att ta med 1) Bubba Degato som för några starter sedan från samma spår och på samma bana vann efter ett väldigt fint lopp.

V86-6)
2) Tentacles
är en bra häst i denna avdelning och den är med där framme direkt och hugger på seger. Blev ett lås tillsammans med 6) Chaktar de Vandel som går för spets där den trivs som bäst. Lång distans där dessa två sticker ut mest från övriga i mina ögon.

V86-7)
9) Kash Brodda kan mycket väl ta sin tredje raka seger och mycket tyder på det. 4) Delicious Grim är fin för dagen men jag väljer att inte ta med den och istället föll valet på 3) Miss Montechristo som med min skrällkusk Christoffer Eriksson är en bortglömd outsider.. 

Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Tidiga måndagstankar till onsdagens omgång av världens bästa streckspel V86!Har precis gjort en ordentligt första koll av omgången på onsdag och har ... Läs travtips

V75 besöker nästa lördag Norge och Bjerke travbana! Axel Jensens Minneslopp och topphästar i Guld förgyller omgången.Det blir utländsk utflykt för V75 ... Läs travtips