• Hem
  • B-K
  • V86 - Solvalla/Bergsåker 20 September 2017

V86 - Solvalla/Bergsåker 20 September 2017

Mer spänd än på länge inför ett V86 som stundar ikväll då vi har väldigt bra hästar som kommer till start. Mitt system är följande för kvällen:

Vi inleder med ett lås i den första avdelningen där jag tror antigen 8) Dani Boko eller 9) Staro Kickback kommer först över linjen. Det duger för mig.

I loppet efter har vi den största favoriten för dagen med 71% i nuläget. Jag låser den med 9) Patricia Zaz som kan fälla den om allting klaffar.

V86-3: Kör på favoriten 3) Pydin som är en bra spik till 50%. Den är klassen bättre än samtliga och skall bara trava hem detta.

Nu är vi framme till en höjdpunkt för kvällen. V86-4 där namnkunniga hästar träder in på fältet. Övervägde att ta ett lås på 3) Volstead & 5) On Track Piraten men distansen fick mig att tänka till och ta med ett par tuffingar med bra skrällchans och låg %.

V86-5: Min andra spik på systemet får bli en häst till endast 13% i form av 8) Elin America som får lite hjälp av att två hästar är strukna framför den i fältet. Tuffaste motståndaren till seger blir 11) Frida Zonett. Tidig.

V86-6: Ännu en höjdpunkt för kvällen där flera namnkunniga hästar skall tävla. Det kan bli så att 5) MAKETHEMARK fullständigt briljerar men se upp för 3) Monark Newmen som var väldigt bra senast.. Spännande lopp.

I det näst sista loppet för kvällen kör jag med ett "lås" på tre hästar. 9,14 & 15 duger mer än bra. 14) Casanova Sisu är en skräll som kan få smygläge. Se upp.

Vi avslutar med kvällens sista höjdpunkt. Jag är väldigt spänd som sagt att få se 9) Rajesh Face efter det lilla fiaskot senast på Jägersro, hästen visade dock att den är väldigt stark och kom tillbaka bra men självfallet höll det inte hela vägen efter galopp ifrån start.

Jag tar med utöver den 5) Cokstile som radar upp segrar och är i bra form. 8) Friend of Nature som jag alltid tar med för skrällfaktorn men man får inte glömma 11) Global Trustworthy som är den som utmanar Rajesh Face främst.


Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vi firar Lucia genom V86 på Solvalla och Jägersro, kanske blir det glögg, pepparkakor och lussebullar till de första loppen. Jag tycker det finns fyra ... Läs travtips

Hej på er!Förra veckans V86 hade jag garderat dom bägge stora "prinsfavoriterna" både Månprinsen och National Prince garderades i hopp om att dom ... Läs travtips

V86 från Jägersro och Solvalla ikväll. En treåring blir omgångens största favorit, men visst är det fullt befogat?På Jägers finns två starka segerbud. ... Läs travtips

Åter dags för Gävletravet att arrangera V75. Efter favoritraden på Åby fick vi med oss jackpott till lördagen, vars omgång ser väldigt jämn ut. ... Läs travtips