• Hem
  • B-K
  • V86 - Solvalla/Bergsåker 20 September 2017

V86 - Solvalla/Bergsåker 20 September 2017

Mer spänd än på länge inför ett V86 som stundar ikväll då vi har väldigt bra hästar som kommer till start. Mitt system är följande för kvällen:

Vi inleder med ett lås i den första avdelningen där jag tror antigen 8) Dani Boko eller 9) Staro Kickback kommer först över linjen. Det duger för mig.

I loppet efter har vi den största favoriten för dagen med 71% i nuläget. Jag låser den med 9) Patricia Zaz som kan fälla den om allting klaffar.

V86-3: Kör på favoriten 3) Pydin som är en bra spik till 50%. Den är klassen bättre än samtliga och skall bara trava hem detta.

Nu är vi framme till en höjdpunkt för kvällen. V86-4 där namnkunniga hästar träder in på fältet. Övervägde att ta ett lås på 3) Volstead & 5) On Track Piraten men distansen fick mig att tänka till och ta med ett par tuffingar med bra skrällchans och låg %.

V86-5: Min andra spik på systemet får bli en häst till endast 13% i form av 8) Elin America som får lite hjälp av att två hästar är strukna framför den i fältet. Tuffaste motståndaren till seger blir 11) Frida Zonett. Tidig.

V86-6: Ännu en höjdpunkt för kvällen där flera namnkunniga hästar skall tävla. Det kan bli så att 5) MAKETHEMARK fullständigt briljerar men se upp för 3) Monark Newmen som var väldigt bra senast.. Spännande lopp.

I det näst sista loppet för kvällen kör jag med ett "lås" på tre hästar. 9,14 & 15 duger mer än bra. 14) Casanova Sisu är en skräll som kan få smygläge. Se upp.

Vi avslutar med kvällens sista höjdpunkt. Jag är väldigt spänd som sagt att få se 9) Rajesh Face efter det lilla fiaskot senast på Jägersro, hästen visade dock att den är väldigt stark och kom tillbaka bra men självfallet höll det inte hela vägen efter galopp ifrån start.

Jag tar med utöver den 5) Cokstile som radar upp segrar och är i bra form. 8) Friend of Nature som jag alltid tar med för skrällfaktorn men man får inte glömma 11) Global Trustworthy som är den som utmanar Rajesh Face främst.


Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Martin

V75 Örebro

Skribent: Martin

Lördagens omgång körs på Örebrotravet. Nuncio är tillbaka i Gulddivisionen och tvååringarna tävlar i Svampen.Tycker du mitt system ser intressant ut, ... Läs travtips

Hej på er alla!  Då var det dags att lämna en genomgång av mina tankar och ideér till V75 där jag som vanligt har ett system för 100kr andelen o ... Läs travtips

Under måndagen hade jag gjort klart V86 men ändrade mig när jag började läsa tränarnas kommentarer och valde att gå på snacket om att det var passiva ... Läs travtips

Det är V75 i Örebro och jag spikar 6 Linus Boy (V75-7). Köp din andel på  https://tillsammans.atg.se/inb... V75-1 6 Mack Dragan (40 %) är snab ... Läs travtips

Jag spelar vinnare på 7 M.T.Joinville i lopp 7 till 3.85 på Unibet. Med en dag kvar till V75 har jag redan hittat ett vinnarspel i lopp 7 i Örebro. N ... Läs travtips

Klass 2 är ovanligt på dagens dubbel och jag tycker den är ovanligt svår också, sedan avslutar vi med silverdivisionen där jag tyckte jag hade en bra ... Läs travtips