• Hem
  • B-K
  • V86 - Solvalla/Bergsåker 15 November

V86 - Solvalla/Bergsåker 15 November

Jackpott-omgång där det skall mycket till att vi får en ensam vinnare men i hopp om lycka kör man följande system:

V86-1)
Många hästar där få sticker ut, lång distans som gör att storfavoriten kan få det tuffare än väntat. Streckar på mina skrällar som kan överraska.

V86-2)
6) Global Trader är hästen att slå enligt procenten, först ut är 2) Showman Brodde som är min första häst därefter följer några streck som kan segra om det blir körning eller rent av dåligt tempo.

V86-3)
Får ingen bra känsla på omgångens största favorit, många frågetecken men det kan bli så enkelt att det blir spets och slut. Vi får se helt enkelt. Resterande två streck är skrällar där 6) Harman Boko faller mig mest i smaken, hoppas den undviker galopp bara.

V86-4)
Svårlöst lopp där många är struliga och oerfarna. Hade två val här, antigen att strecka samtliga eller sticka ut hakan och spika en. Jag väljer att spika 2) Alfa Mare som har ett bra läge och jag tror på körning med Johnny Takter i sulkyn. Hoppas på spets sen är det öppet.

V86-5)
Räcker med tre streck här. Kort distans och då gör 1,2,5 upp om segern enligt mig.
8) Sloppy Joe vinner inte.

V86-6)
Tror att 1:an försvarar ledningen här och sedan måste 10) Arsenal med som är bästa hästen i fältet. Ett lås som duger mer än väl.

V86-7)
3) QUANTUM ESTELLE
blir min andra spik på systemet. Tävlar med 1) Pastel Tilly om ledningen som jag tror den kan manövrera ut och sedan är det bara att löpa hem detta.
Motbuden med tillägg tror jag inte alls på, främst 15) Olympia Gold som förvisso går ner i klass men 40m på denna distans blir tufft att hämta in på relativt bra hästar.

V86-8)
Knyter ihop säcken med tre streck.
Då det är kort distans så måste 1) Feria De Mayo med då hästen är kapacitetsmässigt bäst i detta fält på 1640m. Andra valet föll på 6) Juni Håleryd som vann senast på ett bra sätt och kommer med hög sannolikhet göra ett bra lopp igen, likadant är det för favoriten i detta loppet 7) Well done la Marc som gjorde comeback och vann direkt på ett fint sätt. 

Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll riktas blickarna mot Åby där vi i montéloppet bland annat får se Blue Snapper gå mot ny seger. V64-1Jag tycker 3 Whipped Eggs trots allt höll ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips