• Hem
  • B-K
  • V86 - Solvalla/Åby 30 Augusti

V86 - Solvalla/Åby 30 Augusti

Närmar sig slutet på Augusti månad och för ens egen del har spelandet inom travsporten varit stolpe ut men hoppas på att det vänder med följande V86:a som tar plats på Solvalla/Åby!
-

V86-1: Här spikar jag 1) GOING DIABLO då den har ett bra startspår, blir starten inte den bästa då har man open-stretch att förlita sig på. Gott om kraft i denna kuse och spets behövs inte för att den skall segra. Spik till låga 17%.

V86-2: Ännu en spik på kupongen i form av 3) FREE TO PARTY som gjorde ett strålande lopp senast trots lite flyt och ikväll känns fältet lite svagt även om allting kan hända. 38% på spiken i nuläget men det kommer att bli över 40% när det närmar sig start.

V86-3: 8&9 gör upp om seger här. Då bägge har 20m tillägg måste jag fega lite och ta med 1&2 där någon utav dem kommer att ta spets och även om det är Åby så kan ledaren sätta tempot och få till en bra avslutning. Se upp för 2) PACIFIC FACE, får den bukt med sin galopp vana då är detta en tuffing som kan hamna topp 3 och mer därtill. Spelvärd till 5%.

V86-4: 1) FONDA BOKO,  går hästen felfritt eller med minimala misstag då vinner den anser jag. Har högst kapacitet i detta fält och jag tror Örjan Kihlström är rätt man att köra denna. Passande spik till 24%.

V86-5: Få hästar i detta lopp där Trot Kronos kommer med högst sannolikhet att vinna, väljer att gardera med tre till som har kapacitet att segra. Sätter mitt hopp till Peter Untersteiner körda 5) Springover.

V86-6: Dibaba med två raka galopper känns på förhand inte alls så säker, jag tror nämligen att den gör samma sak här och då är loppet väldigt öppet! Het kandidat till seger i den sjätte avdelningen är 8) Hevin Boko som med eller utan en galopp från favoriten gör upp om seger. Gillar även 6) MAHARANI DE BARODA, den får man inte missa.

V86-7: Här tror jag på en körning direkt från start om dem mest betrodda hästarna skall besegras. Gillar 1) Cerveza men även doldisen 2) QUANTANAMERA..

V86-8: 1) JEEPSTER är favorit här men en aningen låg i min bok om vi ser till procenten. Övervägde att spika denna men efter lite funderingar tar jag med 6,10,11 där den sistnämnda MICHELANGELO ÅS kan runda alla om det klaffar till.

Antigen blir det ett par skrällar eller så vinner samtliga favoriter och då blir kvällen tråkig sådan. Den som lever får se.

Lycka till!

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Tidiga måndagstankar till onsdagens omgång av världens bästa streckspel V86!Har precis gjort en ordentligt första koll av omgången på onsdag och har ... Läs travtips

V75 besöker nästa lördag Norge och Bjerke travbana! Axel Jensens Minneslopp och topphästar i Guld förgyller omgången.Det blir utländsk utflykt för V75 ... Läs travtips